- 14 Kasım 2015
- 1.467
- 2.560
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle bir dünya yok genel toplum kurallarına aykırı davranamaz hickimse. Kimseyi ilgilendirmezmis hangi dünyada yaşıyorsunuz merak ediyorum nasıl bir çevreniz varOyle de olabilir, olsaydi da kimseyi ilgilendirmezdi.
Saçmalamayın bal gibi ilgilendirir. Tutturmuşsunuz bir sizi ilgilendirmez türküsü.Oyle de olabilir, olsaydi da kimseyi ilgilendirmezdi.
Alenen bir suc yok. Topluluk icinde parkta plajda olsa okey ama kendi ozel ev alani.Oyle bir dünya yok genel toplum kurallarına aykırı davranamaz hickimse. Kimseyi ilgilendirmezmis hangi dünyada yaşıyorsunuz merak ediyorum nasıl bir çevreniz var
Hayasızca hareketler suçu, diğer bir deyişle teşhircilik suçu, failin alenen cinsel ilişkide bulunması veya teşhircilik yapması ile oluşur (TCK md.225). Bu nedenle, uygulamada bu suça “alenen cinsel ilişkide bulunma suçu” veya “teşhircilik suçu” denilmektedir.
Hayasızca hareketler suçu, “Genel Ahlaka Karşı Suçlar” bölümünde düzenlenmiş olup suç ile korunmak istenen hukuki değer toplumsal ahlak ve haya duygusudur.
Biri benjm kapima su konuda yazdigi gibi gelip soylese rontgencilik suc biliyorsunuz degil mi derdim. Bana yaklasimi cok absurt geldi.İki gün kendinize gelemediniz mi? Her şeyi böyle abartır misiniz? Alt tarafı birlikte olmuşlar. Çok rahatsız olan işleri bitene kadar içeri girerdi. Siz bayağı izlemissiniz isim var ayağına. Bir de insanlara sapik diyorsunuz ne ayıp. Evli bir çiftin ilişkiye girmesi ki sapıklık? Farkında bile değillerdir durumun. Başı kapalı birinin kendini teşhir etmeye hevesli olduğunu sanmam. Çalın kapısını komşum goruntunuz karşıdan yansıyip görünüyor, başkaları da görmesin perdeni uzat istersen deyin.
Balkon kendi özel alanı mı herkesin görebileceği biryerAlenen bir suc yok. Topluluk icinde parkta plajda olsa okey ama kendi ozel ev alani.
Oyle olsaydi da doye baslayan bir yorumum var ona. Fakat evin icinde olan bir durum var konuda balkonda degil. Bu sebeple teshircilik kapsaminda degil aksine, rontgencilik baglaminda degerlendirilme ihtimali daha yuksek. 3-4 cm acikliktan bu kadar detayli gorup 2 gun kendine gelememek kadar sacmalik yok. Kaldi ki dikkat etmek laizm bayagi bayagi noluyor diye ki ve izlemek bu da rontgenciliktir.Balkon kendi özel alanı mı herkesin görebileceği biryer
Yanı arkadaş size balkonu örnek verdiği için söylüyorum
Anlamadınız heralde balkonda olsalar bile kimseyi ilgilendirmez dediniz ben de onun için yazdım teşhire girer nasıl ilgilendirmez diyeOyle olsaydi da doye baslayan bir yorumum var ona. Fakat evin icinde olan bir durum var konuda balkonda degil. Bu sebeple teshircilik kapsaminda degil aksine, rontgencilik baglaminda degerlendirilme ihtimali daha yuksek. 3-4 cm acikliktan bu kadar detayli gorup 2 gun kendine gelememek kadar sacmalik yok. Kaldi ki dikkat etmek laizm bayagi bayagi noluyor diye ki ve izlemek bu da rontgenciliktir.
Balkonda olsaydi bile dedim kimseyi ilgilendirmez polse gidersin. Su an gidebiliyorsa gitsin polise. Ben hic hoslanmam birebir uyarilardan. Kaldi ki komsusu sanane dese ne tepki verebilecek? Sen benim evimi ki gozetliyorsun diye psikopat bir kocasi varsa saldirsa ne olacak? Toplumda artik birebir uyarilar tehlikeli durumda ve daha acik pencereden bakmak lazim. Biri sevisti diye dunyada kotuluk olmuyor ama alt komsusu karisini dovseydi sesi cikmayacak insanlarin sevismeyi boyle lanse etmesi ayri trajik.Anlamadınız heralde balkonda olsalar bile kimseyi ilgilendirmez dediniz ben de onun için yazdım teşhire girer nasıl ilgilendirmez diye
Burda konu sahibi zaten komşusu açısından olaya bakıyor haklı da. Kadın farkında değildir bilmeli diye
Kadın tesetturluymus neden sanane desin ki Allah razı olsun der en fazla ki tesettürlü olmasa da farketmez normal insanların kendilerini böyle teşhir etmekten zevk alacağını sanmamBalkonda olsaydi bile dedim kimseyi ilgilendirmez polse gidersin. Su an gidebiliyorsa gitsin polise. Ben hic hoslanmam birebir uyarilardan. Kaldi ki komsusu sanane dese ne tepki verebilecek? Sen benim evimi ki gozetliyorsun diye psikopat bir kocasi varsa saldirsa ne olacak? Toplumda artik birebir uyarilar tehlikeli durumda ve daha acik pencereden bakmak lazim. Biri sevisti diye dunyada kotuluk olmuyor ama alt komsusu karisini dovseydi sesi cikmayacak insanlarin sevismeyi boyle lanse etmesi ayri trajik.