• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt katimdaki yeni evli çift ve perdeleri

Üç dört parmak açıklıktan nasıl bu kadar görünebiliyorlar, şaşırtıcı. Ben olsam kapısına not bırakırım.

"Sevgili komşum, mutfak perdeniz zannettiğiniz kadar korunaklı değil. Allah muhabbetinizi arttırsın tabi de biz görmesek daha iyi. Bence kimse görmesin. Nazara gelirsiniz diye söylüyorum. ." Bir dost

BEnim ki biraz cıvık oldu ama sen daha ciddi kısa ve öz olanını yazarsın. Sorun çözülür🤭

Oyle de olabilir, olsaydi da kimseyi ilgilendirmezdi.
Oyle bir dünya yok genel toplum kurallarına aykırı davranamaz hickimse. Kimseyi ilgilendirmezmis hangi dünyada yaşıyorsunuz merak ediyorum nasıl bir çevreniz var

Hayasızca hareketler suçu, diğer bir deyişle teşhircilik suçu, failin alenen cinsel ilişkide bulunması veya teşhircilik yapması ile oluşur (TCK md.225). Bu nedenle, uygulamada bu suça “alenen cinsel ilişkide bulunma suçu” veya “teşhircilik suçu” denilmektedir.

Hayasızca hareketler suçu, “Genel Ahlaka Karşı Suçlar” bölümünde düzenlenmiş olup suç ile korunmak istenen hukuki değer toplumsal ahlak ve haya duygusudur.

İki gün kendinize gelemediniz mi? Her şeyi böyle abartır misiniz? Alt tarafı birlikte olmuşlar. Çok rahatsız olan işleri bitene kadar içeri girerdi. Siz bayağı izlemissiniz isim var ayağına. Bir de insanlara sapik diyorsunuz ne ayıp. Evli bir çiftin ilişkiye girmesi ki sapıklık? Farkında bile değillerdir durumun. Başı kapalı birinin kendini teşhir etmeye hevesli olduğunu sanmam. Çalın kapısını komşum goruntunuz karşıdan yansıyip görünüyor, başkaları da görmesin perdeni uzat istersen deyin.

Oyle bir dünya yok genel toplum kurallarına aykırı davranamaz hickimse. Kimseyi ilgilendirmezmis hangi dünyada yaşıyorsunuz merak ediyorum nasıl bir çevreniz var

Hayasızca hareketler suçu, diğer bir deyişle teşhircilik suçu, failin alenen cinsel ilişkide bulunması veya teşhircilik yapması ile oluşur (TCK md.225). Bu nedenle, uygulamada bu suça “alenen cinsel ilişkide bulunma suçu” veya “teşhircilik suçu” denilmektedir.

Hayasızca hareketler suçu, “Genel Ahlaka Karşı Suçlar” bölümünde düzenlenmiş olup suç ile korunmak istenen hukuki değer toplumsal ahlak ve haya duygusudur.
Alenen bir suc yok. Topluluk icinde parkta plajda olsa okey ama kendi ozel ev alani.

Özel durumlarını gördüğünüzü söylemeyin bayan kapalı diyorsunuz canım senin perden pencerene küçük biraz sanırım saçların yada üstün açıkken farkediliyor haberin olsun diyebilirsiniz bu çokta abes kaçmaz kadın da daha dikkatli olur tedbirin i alır. Ne siz ne de o utanır böyle bir uyarıda

İki gün kendinize gelemediniz mi? Her şeyi böyle abartır misiniz? Alt tarafı birlikte olmuşlar. Çok rahatsız olan işleri bitene kadar içeri girerdi. Siz bayağı izlemissiniz isim var ayağına. Bir de insanlara sapik diyorsunuz ne ayıp. Evli bir çiftin ilişkiye girmesi ki sapıklık? Farkında bile değillerdir durumun. Başı kapalı birinin kendini teşhir etmeye hevesli olduğunu sanmam. Çalın kapısını komşum goruntunuz karşıdan yansıyip görünüyor, başkaları da görmesin perdeni uzat istersen deyin.
Biri benjm kapima su konuda yazdigi gibi gelip soylese rontgencilik suc biliyorsunuz degil mi derdim. Bana yaklasimi cok absurt geldi.

Ama bu kadar nasil yansiyorki.. tesetturlu insan hele ki daha cok dikkat ediyor sag sol acik kalmasin diye...
Azicik bi acikliktan hersey nasil ayan oluyor bende anlamadim.
Uyarmaktan ziyade farkli bi konu acarak bahsedebilirsiniz.cunku utanabilir.

Birlikte olurlarken gordugunuzu soylemeyin sadece evin ici gorunuyor soylemesem size kotuluk etmis olurdum deyin oda zaten onlemini alacaktir

Balkon kendi özel alanı mı herkesin görebileceği biryer
Yanı arkadaş size balkonu örnek verdiği için söylüyorum
Oyle olsaydi da doye baslayan bir yorumum var ona. Fakat evin icinde olan bir durum var konuda balkonda degil. Bu sebeple teshircilik kapsaminda degil aksine, rontgencilik baglaminda degerlendirilme ihtimali daha yuksek. 3-4 cm acikliktan bu kadar detayli gorup 2 gun kendine gelememek kadar sacmalik yok. Kaldi ki dikkat etmek laizm bayagi bayagi noluyor diye ki ve izlemek bu da rontgenciliktir.

Oyle olsaydi da doye baslayan bir yorumum var ona. Fakat evin icinde olan bir durum var konuda balkonda degil. Bu sebeple teshircilik kapsaminda degil aksine, rontgencilik baglaminda degerlendirilme ihtimali daha yuksek. 3-4 cm acikliktan bu kadar detayli gorup 2 gun kendine gelememek kadar sacmalik yok. Kaldi ki dikkat etmek laizm bayagi bayagi noluyor diye ki ve izlemek bu da rontgenciliktir.
Anlamadınız heralde balkonda olsalar bile kimseyi ilgilendirmez dediniz ben de onun için yazdım teşhire girer nasıl ilgilendirmez diye

Burda konu sahibi zaten komşusu açısından olaya bakıyor haklı da. Kadın farkında değildir bilmeli diye

Anlamadınız heralde balkonda olsalar bile kimseyi ilgilendirmez dediniz ben de onun için yazdım teşhire girer nasıl ilgilendirmez diye

Burda konu sahibi zaten komşusu açısından olaya bakıyor haklı da. Kadın farkında değildir bilmeli diye
Balkonda olsaydi bile dedim kimseyi ilgilendirmez polse gidersin. Su an gidebiliyorsa gitsin polise. Ben hic hoslanmam birebir uyarilardan. Kaldi ki komsusu sanane dese ne tepki verebilecek? Sen benim evimi ki gozetliyorsun diye psikopat bir kocasi varsa saldirsa ne olacak? Toplumda artik birebir uyarilar tehlikeli durumda ve daha acik pencereden bakmak lazim. Biri sevisti diye dunyada kotuluk olmuyor ama alt komsusu karisini dovseydi sesi cikmayacak insanlarin sevismeyi boyle lanse etmesi ayri trajik.

Balkonda olsaydi bile dedim kimseyi ilgilendirmez polse gidersin. Su an gidebiliyorsa gitsin polise. Ben hic hoslanmam birebir uyarilardan. Kaldi ki komsusu sanane dese ne tepki verebilecek? Sen benim evimi ki gozetliyorsun diye psikopat bir kocasi varsa saldirsa ne olacak? Toplumda artik birebir uyarilar tehlikeli durumda ve daha acik pencereden bakmak lazim. Biri sevisti diye dunyada kotuluk olmuyor ama alt komsusu karisini dovseydi sesi cikmayacak insanlarin sevismeyi boyle lanse etmesi ayri trajik.
Kadın tesetturluymus neden sanane desin ki Allah razı olsun der en fazla ki tesettürlü olmasa da farketmez normal insanların kendilerini böyle teşhir etmekten zevk alacağını sanmam
Polise gidip ne diyecek yani bazen gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum olayı su boyuta getirmeniz komik
Neymiş sevisiyorlar diye dünyada kötülük olmuyormuş
Kimse kötülük oluyor demiyor zaten başkası gormeden uyarsam mı farkında degillerdir diyor hey Allahım ya
Her olaya su yaklaşım insani yoruyor çok basit bir konuda bile olayı şuraya getirmeyin

Bencede gidip uyarmalısın kadını. Eminim işin heyecanı ile perdeymiş aralıkmış farketmeyip devam edeceklerdir. Evet utanır belki ama Allah korusun biri video ya çekip yayınlasa falan neler duyuyoruz. Benide uyarsalar dua ederim şahsen.

Back
X