• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt katimdaki yeni evli çift ve perdeleri

Leame

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2018
1.898
1.822
63
İyi akşamlar herkese , alt katima yeni evli çift taşındı benim dairenin planıyla aynı mutfak balkonunda otururken karşı binanın penceresine onların mutfağı projektör tutulmuş gibi yansıyor ve bu yeni evli ciftimiz yatak odası işlerini orada görüyor perdeleri kapalı lakin bir tarafı üç dört parmak kadar eksik muhtemelen farkında değiller ya da görünmez düşüncesiyle umursamiyorlar ilk gördüğümde sabaha kadar uyuyamadım ve iki gün kendime gelemedim kendim evli olmama rağmen tuhafima gitti balkonda işim vardı orada bulunmak zorundaydım özellikle izlemedim yani başka secenegim yoktu az önce yine aynı skandalı yaşadım ve bu işe bir çözüm bulmaliyim kadın kapalı bir de namahrem sonuçta ne bileyim kendimi sorumlu hissediyorum şu an uyarmak istiyorum ama böyle şey nasıl gidip söylenir bilemiyorum kapılarına not mu bıraksam napsam

Yo bence gidip açık açık söyleyebilirsin uyarmak istedim canım dersin kadın biraz utanablir ama uyarmazsanz hatalarının farkına varamazlar

Bana gelse öyle komsum çok teşekkür ederim uyardığı için

Utanacak bişey yok uyarın. Allah korusun art niyetli birileri görse çok kötü olur. O anı kameraya alırlar İnternette yayınlarlar falan bence hemen uyarın

Utanacak bişey yok uyarın. Allah korusun art niyetli birileri görse çok kötü olur. O anı kameraya alırlar İnternette yayınlarlar falan bence hemen uyarın
Ya acaba kek yapıp gotursem ne bileyim o arada tanisiriz hem filan diye düşündüm ama nedense sapiklarmis izlenimi bıraktı bende korkuyorum yahu sebepsiz saçma bir şekilde sana bana bir şey yapacaklar gibi ..

sizin gibi bi sürü insan görüp görüntü vs almaya çalışabilir. uyarmak gerekli. ama hiç konuşmanız olmadıysa pat diye gidip bunu söylemek tuhaf olur.

bi de neden sapık olduklarını düşündünüz onu anlamadım ?

Ya acaba kek yapıp gotursem ne bileyim o arada tanisiriz hem filan diye düşündüm ama nedense sapiklarmis izlenimi bıraktı bende korkuyorum yahu sebepsiz saçma bir şekilde sana bana bir şey yapacaklar gibi ..
Yok ya hu niye sapık olsunlar, heyecanlı yeni evli bir çift işte 😁Kek olayına bile gerek yok. Gidip uyarsanız yeter.Ben olsam ve biri beni uyarsa duacısı olurum 😁😁

Yok ya hu niye sapık olsunlar, heyecanlı yeni evli bir çift işte 😁Kek olayına bile gerek yok. Gidip uyarsanız yeter.Ben olsam ve biri beni uyarsa duacısı olurum 😁😁
Ters teper diye korkuyorum , kadını bir defa gördüm guleryuzlu birine benziyor aslında ama pat diye gidip yüz yüze bı de tanımam etmem ayyy adamın bedenini yandan gördüm yahu bı de aklıma geldi yine off çok utanıyorum napacagimi bilemiyorum kapıya mektup koysam merak içine girerler günlerce dert olur insanlara da yüz yüze en mantiklisi sanırsam kocam evdeyken gidip söyleyeyim bari adam polis mesai saatleri değişken evden çıkışını kollayip kadın yalnızken yakalamam lazım ki belki kocasına söylemek istemez duyurmaz kendisi önlemini alır bir şekilde kadın kadına hallederiz dimi dimi

Gidip konuşun bence evet utandirici ama birinin görüntü alıp yayinlamasindan daha utandirici değil 😒

sizin gibi bi sürü insan görüp görüntü vs almaya çalışabilir. uyarmak gerekli. ama hiç konuşmanız olmadıysa pat diye gidip bunu söylemek tuhaf olur.

bi de neden sapık olduklarını düşündünüz onu anlamadım ?
Gördüğüm manzara tuhaf olduğu için başkasını hayatımda ilk defa bu şekilde gördüğüm için etkilendim

Ters teper diye korkuyorum , kadını bir defa gördüm guleryuzlu birine benziyor aslında ama pat diye gidip yüz yüze bı de tanımam etmem ayyy adamın bedenini yandan gördüm yahu bı de aklıma geldi yine off çok utanıyorum napacagimi bilemiyorum kapıya mektup koysam merak içine girerler günlerce dert olur insanlara da yüz yüze en mantiklisi sanırsam kocam evdeyken gidip söyleyeyim bari adam polis mesai saatleri değişken evden çıkışını kollayip kadın yalnızken yakalamam lazım ki belki kocasına söylemek istemez duyurmaz kendisi önlemini alır bir şekilde kadın kadına hallederiz dimi dimi
Tabiki kadın kadına halledin eşi evde olmasın. Mahçup etmeden güzel bir şekilde uyarın. Deyin ki, kardeş ben böyle bişeye şahit oldum, Allah korusun kötü niyetli biri görür videoya alır, resim falan çeker, dikkatli olun dedin mi iş biter.

Empati kurup ya bu çift sizin evladınız olsaydı, diye düşünüp ben hemen kapısına gidip uyarırdım, ilk önce söze özür dileyerek ve nezaket dilini kullanarak probleme yumuşak kısık sesle izah ederdim

Siz alt katınızi karşı binaya yansımasıyla görüyorsanız karşı binadaki daireler de görüyordur :KK57:

Bence de gidip söyleyin
Allah göstermesin ben ne kadar utansam da bana söylensin isterdim

Siz alt katınızi karşı binaya yansımasıyla görüyorsanız karşı binadaki daireler de görüyordur :KK57:
Çift camlı olduğu için görebiliyorum karsidakilerin gördüklerini sanmıyorum zaten karşıda oturanlar erkenden yatıyor yaşlı hepsi. Ama yoldan geçen dikkatli baksa görür

Çift camlı olduğu için görebiliyorum karsidakilerin gördüklerini sanmıyorum zaten karşıda oturanlar erkenden yatıyor yaşlı hepsi. Ama yoldan geçen dikkatli baksa görür

Yönetime üstü kapalı durumdan bahsedin gereken uyarıyı yapsınlar

Back
X