Alt Islatma

tatlfndk

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
341
340
18
Merhaba kızlar aslında bu konuyu açmaya bile çekiniyorum. Ama belki bir çözüm yolu bulabilirim diye açtım,biraz da içimi dökmek istedim.Kısaca bahsediyim zor bir hayatım oldu ara ara bazı konu başlıklarında bahsetmiştim. Etrafımda narsist insanlar oldu onların manipülasyonlarına,hakaretlerine maruz kaldım. Görüsmeyi kestim içime attığım şeyler oldu yakın zamanda tekrar görüsüp içime attığım ne varsa konuştum bu biraz rahatlattı beni ama affetmiyorum tabi ki bana yapılanları, burda yazamayacağım kadar ağır şeylerdi bunlar. Onlar yüzünden icime ata ata sağlığımdan da oldum zaten...Bacaklarımdan rahatsızlandım tedavi görüyorum bir de genel olarak birçok seyi kafama takan biriyim bazen başlık açıyorum burda hatırlarsınız belki Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum ama belki sizden de bir çözüm çıkar diye yazmak istedim. Kızlar ben bazen bu narsist insanlarla ilgili kabus görüyorum ve altımı ıslatıyorum. Yaşım 30 evlenme çağındayım ama ne yapacağımı bilmiyorum... Bu tip bir sorun yaşayıp atlatan var mı? Çok sık olmuyor ama 2-3ayda bir oluyor daha doğrusu kabus görünce.. İlerde evlenince nasıl olacak yada erkek arkadaşımla şimdi tatil planı yapsak gidemem meselâ.. Ya da bir yerde yatılı misafirliğe gidemiyorum gitsem de sabaha kadar uyumuyorum

Peki 30 yaşına kadar devamlı mı böyleydi bu durum, yoksa geçirdiğiniz zor süreçten sonra mı başladı ?

Allah korusun ama bacaklarla ilgili sorunum var dediniz. Mr çektirdiniz mi ? Belki fizyolojik bir sorun tuvalet sorunlarına neden oluyordur
Bacaklardan tedavi görüyorum canım onunla alakalı yok bildiğim kadarıyla ama yine de doktoruma sorarım ondan mı diye..Ama zannetmiyorum ya kabus görünce oluyor.O zor sürecin ilk zamanlarında başlamıstı o zaman bacaklarımda hastalık yoktu yaklaşık 5yıldır bu alt Islatma oluyor arada bir bacaklar 3yıldır hasta.

Gergin omurilik olabilir mi diye düşündüm böbreklere ve bacaklara vuruyor. Alt kaçırma yaşanabiliyor. Kendinizi rahatlatacak şeyler yapmaya çalışın, meditasyon doğa yürüyüşü, resim boyama, müzik dinleme. Özelikle meditasyon kabuslar için yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Elbette en güzeli destek almak durumunuz müsaitse.

Sağolun rahatlatmaya calısıyorum ama en iyisi destek almak galiba hemen randevu bakacağım kendime

Hepimiz insanız başımızdan türlü türlü olaylar geçiyor, kaldıramadığımız yüklerin altında eziliyoruz ve vücut bir noktadan sonra patlak vermeye başlıyor. Bu süreci olabildiğince normal ve geçici olduğunu düşünmeye çalışın. Kabuslar bazen oda çok sıcak olduğunda, çok yemek yediğimizde, uyku öncesi ekrana maruz kaldığımızds gerçekleşebiliyor. Bi dikkat edin bakalım sizin özellikle kabus gördüğünüz durumlar oluyor mu.

Bi uroloji uzmanıyla görüşün derim.bi yere kalmaya giderken de acil durum için yanınıza alt ıslatma için kullanılan bezlerden alıp sürebilirsiniz yada yetişkin bezlerinden kullanabilirsiniz en azindan içiniz rahat eder

İlacı var diye biliyorum psikoloğa gidin her türlü zaten

Sağolun evet dikkat ediyorum yeme içme olayına falan.. Ama ağır şeyler dediğim gibi o yüzden normalleştirmek kolay değil benim için zaten normal olmadığı için şuan bu haldeyim

İşte nereye kadar böyle gitcek ,evlenince nasıl olcak

Tedavı olun. Terapı ile geçer. Kendınızı sartlandırmayın lutfen

Sağolun evet dikkat ediyorum yeme içme olayına falan.. Ama ağır şeyler dediğim gibi o yüzden normalleştirmek kolay değil benim için zaten normal olmadığı için şuan bu haldeyim
Neler yaşadınız bilmiyorum ama olanları, onları artık arkanızda bırakın.inanın hiç bir şey sizden daha değerli değil.Kendizi sevin ,deyer mi onlar için sağlığından olmaya. Bence psikoloğa ve üroloji ye görünmelisiniz
Her şey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…