• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt göbek .s .s Lütfen bakıın

Lucrecia_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
29
-31
86
İstanbul
Kızlarr bnm alt göbeğim var oysaki boyum 1.60 kilom 47 zayıfım . Alt göbeğimi uzanıp bisiklet çevirir gibi yaparsam alt göbeğim incelir
mi ?
Alt göbğimi inceltmem için sizin deneyipte iyi bir sonuç aldığınız hareketleri söylermisiniz şimdiden çok teşekkürlerr :3:

ayni dert bendede var. Alt gobek baya yer cekimine yenik:(

benim yaptigim hareketler genelde sirt ustu yatip, ellerimi kalcalarimin altina koyup iki ayagimi yukari kaldirip indirmek. Hatta zor olsun diye yere degdirmiorum asagi kadar indirip yukari kaldiriyorum yine. Egzersiz daha zor olsun die ellerimi cekiorum kalcamin altindan.

onun diisnda ebru sallinin hundord egzersizi var.

ben deniorum ama daha bi sonuc alamadim. galiba vucut depoladigi yaglari kolay veremio:((( yilmadan yaparsin insallah

canım benim lat göbek için çok etkili bir hareket öneriyorum şimdi sana

sırt üstü yere uzanıyoruz ellerimi yukarı doğru kaldırıp orada tutuyoruz. bacaklarımız yerde birbirine yapışık yani birbirinde ayrımıyoruz. bu şekilde bacaklarımızı yukarı kaldırıyoruz veaşağı indiyoruz fakat aşağı indirdiğimizde ayaklarımızı yere değdirmeden tekrar yukarı kaldırıyoruz. bu şekilde 3 set 10 tane ile başlamanı tavsiye ederim.zamanla arttırırsın.

ama destek almadan kaldırmak zor gelirse bir koltugun önüne yat ellerinle koltugun altına tutun ve bacaklarını o şekilde indir kaldır yine indirdiğimizde yere değmeyecek şekilde yapıyoruz. zamanla karın kasların kuvvetlenir ve destek almadanda yapabilir halde gelirsin. bu arada beden eğitimi öğretmeniyim kafadan atmadım yani :)

Kızlarr bnm alt göbeğim var oysaki boyum 1.60 kilom 47 zayıfım . Alt göbeğimi uzanıp bisiklet çevirir gibi yaparsam alt göbeğim incelir
mi ?
Alt göbğimi inceltmem için sizin deneyipte iyi bir sonuç aldığınız hareketleri söylermisiniz şimdiden çok teşekkürlerr :3:

benimde doğuştan var alt göbeğim..senin gibi zayıfkende vardı şimdi de var..hayatın boyunca alt karın egzersizleri yapman lazım..ben 12 senedir spor yapıyorum..ayrıca alt karın çalışıyorum..gene var gene var..kurtuluş olmuyo malesef..allah başka dert vermesin..biraz takma kafana akışına bırak istersen..ama alt karın çalış

canım benim lat göbek için çok etkili bir hareket öneriyorum şimdi sana

sırt üstü yere uzanıyoruz ellerimi yukarı doğru kaldırıp orada tutuyoruz. bacaklarımız yerde birbirine yapışık yani birbirinde ayrımıyoruz. bu şekilde bacaklarımızı yukarı kaldırıyoruz veaşağı indiyoruz fakat aşağı indirdiğimizde ayaklarımızı yere değdirmeden tekrar yukarı kaldırıyoruz. bu şekilde 3 set 10 tane ile başlamanı tavsiye ederim.zamanla arttırırsın.

ama destek almadan kaldırmak zor gelirse bir koltugun önüne yat ellerinle koltugun altına tutun ve bacaklarını o şekilde indir kaldır yine indirdiğimizde yere değmeyecek şekilde yapıyoruz. zamanla karın kasların kuvvetlenir ve destek almadanda yapabilir halde gelirsin. bu arada beden eğitimi öğretmeniyim kafadan atmadım yani :)

hocam benmde doğumdan sonra(sezeryan) kaldı alt göbek =) sizce bende yapabilirmiym.bu arada bi yıl oldu doum yapalı =)

aynı soruyu ben soracaktım.iki tane sezeryan soğum yaptım.İkincisini 7 ay önce yaptım.Pilates yaptım aylarca her yerim inceliyor ama alt karnım incelmiyor.Napmam lazım acaba?

hocam benmde doğumdan sonra(sezeryan) kaldı alt göbek =) sizce bende yapabilirmiym.bu arada bi yıl oldu doum yapalı =)

aynı soruyu ben soracaktım.iki tane sezeryan soğum yaptım.İkincisini 7 ay önce yaptım.Pilates yaptım aylarca her yerim inceliyor ama alt karnım incelmiyor.Napmam lazım acaba?

kızlar alt göbek için yapılacak hareketleri yukarıda yazdım. vazgeçmeden sabırla yapmaya devam etmek gerek. alt göbek ve simit dediğimiz bel yanları eklem üzeri yağlanma olmadığı için çalıştırılması ve incelmesi en zor bölgeler o yüzden sonuçları biraz geç görüyoruz.

evde spor yapın googledan jillian michael 30 shred day veya insanity isimli spor programlarını inceleyin aklınıza yatarsa indirip uygulayın bunların faydasını mutlaka göreceksiniz.

bu sıkıntıya derman olacak bir tek plates var onuda yapmak baya zorlayıcı oluyo arkadaşlar göbeği ertimek zaten zor hele alt karın çok fena yanıyor yaparken tabi bunu yaptım gitti olmıcak ölene kadar yapıcaksın eğer güzel bir karnım olsun diyorsan yok ben böylede güzelim diyorsan zaten sorun yok :)

Back
X