- 9 Aralık 2012
- 599
- 1
- 31
masaj yaparken sağ elle sol göğse saat yönünün tersine, sol elle sağ göğse tam saat yönünde daireler çizeceksin.bu beş dakika sürecek. Bitince sağ elle sağ göğsü sol elle sol göğsü koltuk altından çatalla doğru ittirip biraz bekleyeceksin. Masaj bitti. Google arama motorunda masajla göğüs büyütme yazınca bir kaç video çıkıyor.benim uyguladığım masajın video linkini yarın atarım
bu konuda psikolojim çok bozuktu.boy 165 kilo 43.iskelet gibiyim zaten kilo da alamıyorum.bu konuda herkes dalga geçiyordu benle.üzülüyordum ama çaktırmıyordum.sıkı bi araştırma sürecine girdim.bi hap aldım apex breast diye.cıks işe yaramaadı.o araştırmanın eseri olarak da bu siteyi buldum.yağla masajı denemeye karar verdim.günde bir kez yapıyorum o yüzden büyüme az sanırımbi de destek çayı veya gıdası kullanıyorum.29 yaşıma 75 c ile girmeyi hedefliyorum :)))) karşılıklı gelişmeleri paylaşalım.
banada yardımcı olurmusun lütfen
tam anlayamadım rezene çayı içip çörek otu yağıyla mı masaj yapıyorsun?
evet canım aynen öyle.masajın yapılış şeklini video olarak link attım zaten.ama rezeneyi tek içmiyorum.içine sabah 5 damla çörek otu yağı akşam da 3 damla çilek yağı katıyorum.bir çay bardağı sıcak suya 1 çay kaşığı rezene atıyorsun 5 dakika demleniyor.sonra içine yağları damlatıyorsun.ve içiyorsun.
teşekkür ederim hiç umudum kalmamıştı hatta biraz önce ''sütyenlerimi çöpe attım'' diye başlık açmıştım
bunuda deneyeceğim inşallah banada faydası olur
öyle güzel anlatmışsın ki birden umutlandım denemekte yarar var... benimde alt 69 üst 75
75 beden olmak için arada kaç cm olması gerekiyor?
zeycan tasarım videoları izledin mi?
Tilbe35 masaji düzenli yap pes etme.bugün annem bile dedi kilo da almadın ama sanki göğüslerin şişmiş adet mi olacaksın diye.ben gerçekten faydasını gördüm.bu konu beni çok üzmüştü faydasını görmesem hic ısrar etmem.sonuçta bundan bi karım yok.hap kullandım ama tık olmadı.çörek otu yağıyla bes dakika masaj yap.sabah da rezene iç içine beş damla çörek otu yağı damlat akşam rezene ne uç damla çilek yağı kat iç gece yatarken de masajını yap hatta silme geceleri kalsın sabah silersin bir de sutyensiz uyu.canım başlamadan ölçünü al sonra kıyaslarsın.
masaj yaparken sağ elle sol göğse saat yönünün tersine, sol elle sağ göğse tam saat yönünde daireler çizeceksin.bu beş dakika sürecek. Bitince sağ elle sağ göğsü sol elle sol göğsü koltuk altından çatalla doğru ittirip biraz bekleyeceksin. Masaj bitti. Google arama motorunda masajla göğüs büyütme yazınca bir kaç video çıkıyor.benim uyguladığım masajın video linkini yarın atarım
bu konuda psikolojim çok bozuktu.boy 165 kilo 43.iskelet gibiyim zaten kilo da alamıyorum.bu konuda herkes dalga geçiyordu benle.üzülüyordum ama çaktırmıyordum.sıkı bi araştırma sürecine girdim.bi hap aldım apex breast diye.cıks işe yaramaadı.o araştırmanın eseri olarak da bu siteyi buldum.yağla masajı denemeye karar verdim.günde bir kez yapıyorum o yüzden büyüme az sanırımbi de destek çayı veya gıdası kullanıyorum.29 yaşıma 75 c ile girmeyi hedefliyorum :)))) karşılıklı gelişmeleri paylaşalım.
Yok canim daha izliyemedim telden acmaya calistim olmadi eve varinca netten izleyip bugun tekrar baslarim sen hala devam ediyorsun dimi bi buyume oldumu tekrar toplam nekadar buyuttun ve daha kac cm eksik
teşekkür ederim şekercim senin gazınla dün gece yatmadan masajı yaptım çörekotu yağıyla, sabah da rezene olmadığından çemenotu tohumunu kaynattım içtim, gündüz yine çemen ve çörek karışımını sürdüm ama pek tavsiye etmem çünkü temizlemesi çok zor oluyor, bu gece yine masaja devam etmek istiyorum inşallah engel çıkmaz bakalım.ölçü alamadan başlamış oldum ama anlaşılır fark olursa ki inşallah olur da bu eziyete değer :))
ne guzel buyutuyosun.adina cok sevindim arkadasim.gercekten bize de umut geldi sayende.ben de tekrar baslamayi dusundum.
Telkini indiremezseniz ben bir şekilde ulaştırabilirim arkadaşlar. Ben de bir sürü şey yapanlardanım ( içme ile ilgili şeyler hariç) hangisi bilmiyorum ama birileri işe yaradı. az buçuk ama olsun :)
Telkine e gelince ben mp3ümün sesini sonuna kadar açıyorum hemen yanımda sehpa gibi bir şey var oraya yerleştiriyorum, ses gelen yeri bana dönecek şekilde ( üzerine krem falan koyuyorum kablolar dönmesin diye). gerçi geçen sene yapmıştım ama olsun, bu da benim önerim :)
tatlım hergün yaptığın şeyleri ayrıntılı bir şekilde maddeler halinde yazar mısın çok umut verici yazmışsın =)
geçen sene bir hafta çörek otuyla masaj yaptım üşengeç olduğum için bırakmıştım. yeniden denemeye karar verdim bu defa en az 1 ay yapacağım hayatta herşey pat diye olmuyor sabredeceğiz ki olsun. mesela ben hiç kilo alamazdım çok zayıftım düzenli olarak bebe bisküvisi maması yiyerek 5 kilo alabildim.
sabredince oluyor gerçekten :)))
üstelik bu konu kilo almak gibi bir şey de değil.hormonlar etkilenecek.kalıcı olması için bir ay şart en azından.ben öyle düşünüyorum.şubat başında başladım masaja bu pts 80 çıkmıştı.yani sabır...belki bi ara kilo vermede olduğu gibi duraksama ya da yavaşlama olabilir bilmiyorum.ama devam etmek lazım.ben mayıs 15e kadar devam edicem inşallah.kaç cm olursa olsun :))) 29 yaşıma 75 c ile girmek istiyorum.en az 91 cm olması gerek.az kaldı 11 cm :)) seni de tebrik ederim canım :) inşallah sen de faydasını görürsün :) bi de şu bebe bisküvisi maması konusu ne?ben de kilo almak istiyorum.
80 çok iyi ya şimdi dahada hırslandım :)) bende 75 beden olmak istiyorum :))
ben kendimi bildim bileli çok zayıftım (gerçi şimdide zayıfım ama eskisi kadar değil)
ne yapsam kilo alamazdım internette kilo almanın yollarını ararken bu siteyi gördüm zaten kadınlar kulübüne üye olmamı da bu sağladı :)
http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler/439382-1-ayda-4-kg-test-edildi-onaylandi.html
denemeni şiddetle tavsiye ederim 39-40 kilo olan ben şimdi 45 kiloyum :)) hedefim 50 kilo olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?