Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım allah seni nasıl yarattıysa odur kaş aldırmak bile günah aslında ama şöylede bişey demiş Allah cc şimdiki türkçemizle yazıyorum yani: eger utanç kaynağıysa dalga sebebi oluyosan toplum içine çıkamıyosan o durumlarda izin var
aynen arkadaşım.doğru açıklamışsın.en basit şöyle açıklayabilirim:canım allah seni nasıl yarattıysa odur kaş aldırmak bile günah aslında ama şöylede bişey demiş Allah cc şimdiki türkçemizle yazıyorum yani: eger utanç kaynağıysa dalga sebebi oluyosan toplum içine çıkamıyosan o durumlarda izin var
bu kadar istekliysen devam ve düzen şart...anladım canım dogru tabı.zaten slıkon ıstemıyoruz dogal yollardan buyuse yaa :'(
ben bizim evin durumundan ve kendi okul işlerim yüzünden belli bi düzene oturamıyorum kafama göre yapıyorum çemen tozu almıştım bi kere kullandım çörek otu aldım onu her gün sürüyorum ama msj yaparak değil öylesine sürüyorum işte puf çok can sıkıcı mevzular ya gelişme görmek istiyorum artık allahımm
iş yoğunluğundan giremiyorum arkadaşlar.şuan hiçbir şey yapmıyorum bu konuda.ama en kısa zamanda yeniden başlıcam.
kardeşimle odaları da ayırdık nihayet :)) yazı bu yüzden seviyorummmm :))
en son ölçün 78 idi canım gerileme oldu mu yada artma
ben yine saldım çayıra hiçbir şey yapmıyorum