ben sana son yazdığım msjda bi öneride bulunmuştum ya en iyisi uygula, kesin çözüm :)))
sen önce msj kutunu boşalt bıt bıt burcu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sana son yazdığım msjda bi öneride bulunmuştum ya en iyisi uygula, kesin çözüm :)))
sen önce msj kutunu boşalt bıt bıt burcu
bu konuda psikolojim çok bozuktu.boy 165 kilo 43.iskelet gibiyim zaten kilo da alamıyorum.bu konuda herkes dalga geçiyordu benle.üzülüyordum ama çaktırmıyordum.sıkı bi araştırma sürecine girdim.bi hap aldım apex breast diye.cıks işe yaramaadı.o araştırmanın eseri olarak da bu siteyi buldum.yağla masajı denemeye karar verdim.günde bir kez yapıyorum o yüzden büyüme az sanırım bi de destek çayı veya gıdası kullanıyorum.29 yaşıma 75 c ile girmeyi hedefliyorum :)))) karşılıklı gelişmeleri paylaşalım.
bıt bıt mıııı Allah da seni güldürsün e mi valla çok güldüm :))))
boşalttım hanfendi
ama çok güzel oldu isminle de uydu bbıt bıt burcu
tatlım bnde göğslermn küçklğnden şikayetçym.uzun süredir araştırıyorum.bi yerde arkadaşın biri ısırgan otu ile göğüslerini kalıcı şekilde büyüttüğünden bahsetmş.ısırgan otu süt bezlerine yararlıymış. bende 3 gündür ısırgan otu çayı içiyorum ve 15 şınav çekiyorum. sonuç alırsam yazacağım sizede. arkadaş çiçiklerini büyütmüşşş çok mutlu.darısı başımıza
tatlım bnde göğslermn küçklğnden şikayetçym.uzun süredir araştırıyorum.bi yerde arkadaşın biri ısırgan otu ile göğüslerini kalıcı şekilde büyüttüğünden bahsetmş.ısırgan otu süt bezlerine yararlıymış. bende 3 gündür ısırgan otu çayı içiyorum ve 15 şınav çekiyorum. sonuç alırsam yazacağım sizede. arkadaş çiçiklerini büyütmüşşş çok mutlu.darısı başımıza
valla amma eğlenmişsiniz he sayemde...benim de moral çöplerde...
ben ilerleme katetmeseydim de devam edecektim.biçok yerde büyüme elde etmek isteyenlerin en az 3 ay aralıksız masaja devam etmesi gerekiyordu.bn daha 2 ayı anca bitircem.siz bi ayı bile tamamlamadınız ne hormonu???
zaten cinlerim tepeciğimde sizi dövüp rahatlarım he sonra...
tek kelimeyle: kaygana
sakin ol herseyi konusarak cõzebiliriz dövme kiyma bize o elinden kurtulmak zor olur yoksa... :) canim hic biseye moral bozma seni takmayani sende takma ki hasta olma bak bana piskolojikmen bitmisim kimse seni biseyede zorlayamaz
Kaynana mi hani cok seviyordu seni neolduki
özetleyeyim hemen: canı cehenneme
sakin ol herseyi konusarak cõzebiliriz dövme kiyma bize o elinden kurtulmak zor olur yoksa... :) canim hic biseye moral bozma seni takmayani sende takma ki hasta olma bak bana piskolojikmen bitmisim kimse seni biseyede zorlayamaz
Kaynana mi hani cok seviyordu seni neolduki
ahilla ya ben seni düsünüyorum mutlu olcakmisin busekilde kaynanada yan cizdi demek -.- iyi düsün lütfen
bizim asıl sorunun bizzat kaygana olduğunu anladım!
hadi be ? ciddimisin yere bakan yürek yakan demek
kizlr bozayla 100 % meme büyütme formulu cikti siz boza ne olduunu biliyormusunuz ? alabiliyorsaniz deneyin hele
onu bende okudum dogrumuymus yaa ona göre marketten alacam D
bi de boza mı içecekmişiz ?? yoksa onu da mı sürüyoruz :)))))
yok içmeyeceksin sürecekmişsin
bildiğimiz bozayı,tarçınla karıştırıp memelerinize sürün bu formülü her gün 1 seans uygulayın ama her gün aynı saate denk getirmeye çalışın komple memeye sürebileceğiniz gibi arzu ederseniz sadece dekolte bölgesine sürerek de uygulayabilirsiniz
komple tüm memeye sürdüğünüz takdirde sadece bbüyük değil aynı zaman da dik memelere de sahip olabileceksiniz
tabi memenin tümüne sürmek biraz sıkıntılı olduğundan genelde dekolte bölgesi tercih ediliyor çünkü sürdüğünüz takdirde 30 dk 45 dk arası durması gerekiyor
burdaki formda gördüm hatta dantellidon paylaşmış %100 etkiliymiş.. ben denemedim daha...:)
nasıl yani, uygulayıp faydasını mı görmüşler ?! ben dalga geçmiştim sürülecekmiş meğer :))
Kndisinin ihtiyaci yokmus bu tip seylere goguslerinden memnunmus....
kuzenimiydi unuttum simdi onun gogusleri ufakmis bunu 1.5 ay uygulamis ve bayagi buyumus sasirip sormus oda bu yontemi soylemis