Kalici olsunda ama o yarim santimde gecenki õlctugunun azcik ustunden õlctuysen beldende kaynaklanabilir
Tilbe al bndende okadar biktim ice
ben de bıktım ama bari aldıklarım bitene kadar yeniden başlayım, belki böyle düşünerek devam edince işe yarar.çok isteyince olmuyor sankisenin durumunda yok mu hiç değişiklik canımcım yaptın mı ölçüm yakınlarda??
Ölculer ayni :) aman bosver takmicam artik okadar busekilde yetinmekle kalip bos hayaller kurmicam
zeycan tilbe
ben iki gün hem masaja hem de çaylara ara verdim.ne ölçüler geri gitti ne de dolgunluk azaldı.aynı kaldı.
sizde nasıl olur da etki etmez :S
zeycan tilbe
ben iki gün hem masaja hem de çaylara ara verdim.ne ölçüler geri gitti ne de dolgunluk azaldı.aynı kaldı.
sizde nasıl olur da etki etmez :S
Kizlarr sabah uyandim dusa gircektimki goguslerim bi degisikti uclar belirgin bisekilde cikmisti ve goguslerim asiri sertti bi dolgunluk vardi okadar sevinmistimkiii ondan sonra dusa girdim 3 dakka icinde yine yumusadi dolgunlukta uclarda kayboldubu nedemekti simdi ? Dusunuyorum acaba kndimemi oyle geldi hayal falanmi kurdum diye ama yok eminim oyleydi bunun anlamini cozemedim
pardon kızlar ne yagı kullanıosunuz masaj sag elle sol goguse sol elle sag goguse dıstan ıce dogru kuculerek yuvarlak daıreler mı cızılecek?
canım düzenli kullanmaya devam et,devamı gelecek.ilk işaret gelmiş.bende de öyle olmuştu
bende 2. gün sertlik hissetmiştim ama sonra yoktu.sonra ölçüm yaptığımda büyüme olduğunu görmüştüm.devamı gelecek.
Ama 3-4 gun rezenem bittiginden icememistim yeni aldim ve 2 kupa ictim pazar gunu ondan sonra yine unuttum yani rezeneye bagliyamiyorum masajda yapmadim dun yapcaktim oysaki masaji ama neyse bugun kesinlikle yapicam 3 kupamida icicem he bide ahilla 3 gundurde adetim ama daha once adet oldugumda goguslerimde zerre bi fark sezmiyordum sence adetlendigimdendevolabilirmi ? Ama dedigim gibi 3 dakikalik dus esnasinda hersey gitti yine eski haline dondu
Insallah ya baska ne isterimm
pekı kızlar ne kadar faydasını gordunuz?bende denemek ısterım o sacma sapan kremlerden ıyıdır en azından ne oldugu bellı dımı?
pekı nasıl olcum yapıosunuz bende bugun olcup baslayım kı ne kadar fayda edıo anlayayım
pekı nasıl olcum yapıosunuz bende bugun olcup baslayım kı ne kadar fayda edıo anlayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?