• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alpharice(Kahve rengi Pirinç)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nurx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nurx

Ziyaretçi
BENDE BUGÜN DUYDUM VE ARAŞTIRDIM BU ALPHARICE'IN İYİ GELMEDİĞİ ŞEY YOKMUŞ. KAHVE RENGİ PİRİNÇ. SEDEF GUATR KOLLESTROL ŞEKER YORGUNLUK VS VS SİTEDE DETAYLI BİLGİ VAR AMA PAHALI BİŞEYE BENZİOfisfisfis
KULLANAN VARMI YADA BUNU DUYAN?

SİAM'DAN GELEN SAĞLIKLI YAŞAM SIRLARI
---------Basın ve yayın organlarında bir çoğumuz görmüşüzdür. Himalaya bölgesinde bulunan ve siyam diye bilinen vadide yaşayan insanların çok uzun ömürlü oldukları ve ortalama yaşın 90 ile 140 yıl olduğunu ve bu uzun yaşam boyunca bu insanların inanılmaz sağlıklı olarak yaşadıklarını bir çok kez belgesel ve araştırma amaçlı olarak basında yayınlamaktadır. Bu bölgede yaşayan insanlar yiyecek olarak Dünyada çok nadir olarak yetişen kahve rengi pirinç ile, sarı prinçleri yemekte ve bunlara ait çiçekleri de toplayarak çay olarak içmektedir. Kahve rengi pirinç içerik olarak doğal 10,000 yıllık spirulin içermekte ve içerisindeki Hücre için en dikkate değer gıda olan polisakaritpeptitler ile zenginleşmiş bir doğal yapıdan oluşmaktadır. Dünyanın sayılı beslenme uzmanı olan Amerikalı doktor EARL MINDELL'in ilaç yiyecekler isimli kitap'ta "Kahve rengi pirinç, Başta kanser olmak üzere, Kalp krizi geçirmeye meyli olan kişilerde kolesterolü ve felç risklerini azaltır. Bağırsak ve sindirim sistemini düzeltir demektedir. " Bu kitaptaki en iyi on gıda arasında yer almaktadır. Kahve rengi pirinçte bulunan POLİSAKARİTLER VE POLİPEPTİTLER bir çok hastalık için en ideal doğal takviyelerdir.

Bir gerçeğe sahip olan ve bunu saklayan kişi,

Kendine ait olmayan bir şeyi saklar.

Ama bencil bir davranış

Ve ölümcül yanlışlar yapar.

Andrew Jackson Davis

----------* Alpha-Rice (PSP) ilavesi bu bölümde alıntılar yapılan insanlar tarafından kullanılmıştır. Sonuçları bu ürüne özeldir.

----------Bu bölüm içerisinde ele alınan sağlık durumları :

---Kangren ---Cinsel Sorunlar
---Dikkat Eksikliği Rahatsızlığı ---Çoklu Skleroz
---Asit Geri Akışı ---Hiperaktivite
---Tansiyon ---Hepatit C
---Kanser ---Diyaliz Hastası
---Karpal Tünel ---Deri Veremi
---Beyinsel Felç ---Migren
---Kronik Yorgunluk ---Tourette
---Kolit ---Parkinson
---Şeker Hastalığı ---Guatr
---Down Sendromu ---Spastik Kas Kontrolü
---Felç ---Stres Depresyon ve Uykusuzluk
---Fibromyalgia ve Nezleler ---
---

---------Ferhan ŞENSOY ( Tiyatro ve Sinema Sanatçısı )
---------
---------Yıllardır Tiyatrolarda ve Sinemalarda rol alıyorum, bu hızlı tempo dolayısıyla zaman zaman ayak uydurmakta zorlanıyorum, aşırı yorgunluk hissediyordum. Alpha Rice ; sabahları bir kaşık alıyorum kendimi enerjik ve dinç hissediyorum, şimdi daha yoğun geçen Tiyatro ve Sinema çalışmalarım artık benim için daha rahat geçiyor.
---------Zerrin SÜMER ( Tiyato ve Sinema Sanatçısı )
---------8 Aydır Kullanıyorum, Yorgunluk nedir kalmadı, Devamlı dizi film ve tiyatro beni çok yoruyordu.Şimdi çok iyiyim, Vücudumda bazı yanık yaraları vardı bunlarda yok oldu.Tüm ailem kullanıyor, Herkese Alpha Rice' ı tavsiye ederim.

---------Kaya ÇİLİNGİROĞLU ( İş Adamı )
---------Yıllar önce dizimde geçirdiğim ameliyatlar dolayısıyla yürüme zorluklarım oldu, dizimde kıkırdak nakli yapıldı. Golf oynamayı ve spor yapmayı seviyorum, son iki yıldır golf sahasında sıkıntılar yaşıyordum, Alpha Rice kullanmaya başladım, bir ay sonra eskiden olduğu gibi rahat golf oynuyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum.

---------Hüseyin Duman ( İstanbul )
---------14 yıldır şeker hastasıyım vücudumda birçok yerde yaralar çıktı, şekerimi bir türlü kontrol altına alamadım ve diyet programlarınıda uygulayamadım, her türlü olay beni çok etkilemeye başladı, aldığım şeker ilaçlarım ile birlikte doktor kontrolünde Alpha Rice 'ıda bir takviye olarak almaya başladım yaralarım hızla iyileşmeye başladı çok memnunum.
---------Yalçın Kızılaslan (G.osmanpaşa / İSTANBUL)
---------Yaklaşık 7 yıldır Sedef Hastasıyım bir türlü derdime çare bulamadım, gitmediğim yer kalmadı.Her türlü yolu denedim olmadı. Yaralarım hergün arttı, kremlerle sadece bir süre kaşıntısını kesebildim.3 Aydır Alpha Rice kullandım.Şimdi yaralarım neredeyse tamamen bitti.Birkaç küçük nokta yaralar kaldı halen kullanıyorum bunlarında biteceğine eminim.

---------Ahmet ALİ OĞUL (Bischwiller / FRANSA)
---------Fransada gitmediğim doktor kalmadı.Vücudumun değişik yerlerinde yaralar vardı.6 yıldır tedaviler hiçbir sonuç vermedi ve aynı zamanda felç oldum çok sıkıntılarım vardı.Alpha Rice'ı kullandıktan 3 ay sonra yaralarım iyileşti şimdi felç hastalığındanda kurtuldum çok mutluyum.
---------Rıza Dışbudak (Antwerpen / BELÇİKA)
---------Migren ve Bronşit hastasıyım.Uzun zamandır bu hastalığı çekiyorum, Belçikada yaşıyorum ve uzun yıllardır gezmediğim doktor kalmadıbir türlü derdime çare bulamadım, 3 aydır Alpha Rice kullanıyorum ve sorunlarım nerdeyse bitti, Kendimi çok iyi hissediyorum.
..........................................

evet bunu duydum ama kullanmadım nerden nasıl alınır biliyosan aydınlatırmısın canım çok tşkler

Arkadaslar Alpha-Rice adli ürün hakkinda olumlu yada olumsuz tedavi sonucu hakkinda bilgisi olan varsa lutfen yazsin internette okadar aradim bir sonuc bulamadim sanirsam urun gecen sene piyasa cikmis tv de cok hararetli bir sekilde tanitimi var eger olumluysa bende ismarliyacagim ürün cokda cuz bir ürün degil paramin bosa gitmesini istemiyorum simdiden gelcek olan yorumlariniz icin tsk ederi:uhm:m saygilarimla

Arkadaslar Alpha-Rice adli ürün hakkinda olumlu yada olumsuz tedavi sonucu hakkinda bilgisi olan varsa lutfen yazsin internette okadar aradim bir sonuc bulamadim sanirsam ürün gecen sene piyasa cikmis tv de cok hararetli bir sekilde tanitimi var eger olumluysa bende ismarliyacagim ürün cokda ucuz bir ürün degil paramin bosa gitmesini istemiyorum simdiden gelicek olan yorumlariniz icin tsk ederim saygilarimla

Bende tv de reklamini gormustum ama hiç kullananlarin yorumuna rasgelmedim..Hiçbir fikrim yok yani....Birileri yazarsa bende fikir edinmis olurum...

Arkadaşlar selamlar, siz Alpha kullandınızmı bilmiyorum ama Oryza Force diye bir ürün var Alphadan çok dah etkili ve %100 doğalmış. ürün sipariş ve geniş bilgi için web sitesinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca kafamıza takılan soru olursa Oryza Force un Hekimi var onada soru sorabiliyoruz. bilginize. ürünün web sitesi www.OryzaForce.com
Ürün Hakkında Geniş bilgi için bu sayfaya bakabilirsiniz

Son düzenleme:
Doga verdiğin bilgiler için teşekkürler, Oryza Force Hakkında bilgin varmı acaba ?? madem araştırmayı seviyosun :) araştırıp bizi aydınlatabilirmisin? malum Kahverengi pirinçin önemi arttı son zamanlarda. ben Oryza Force Resmi Sitesine Baktım ordan bilgi paylaştım arkadaşlara Senin Oryza Force hakkındaki görüşün Nedir?
Oryza Force un sitesinin adresi Kahverengi Pirinç Oryza Force Oryza Force Markasının resmi web adresi buymuş, sitesinin girişine duyuru koymuşlar bazı kişi ve kuruluşlar Oryza Force u karalamak için sahte iteler açıyormuş. gerçi senin yazdıklarını okudum da Oryza Force u sahte site işleriyle karalamaya çamur atmaya çalışanın kim olduğunu anlayabiliyirıum :)

Merhaba Arkadaslar, Alpharice ile ilgili melek ve doganin verdigi bilgilere baktigimda gördüm ki arkadaslar daha çok Alpharice,i kötüleyip Oryza reklami yapmaya çalisiyorlar.Lütfen bu siteyi kirli amaçlariniz için kullanmayin.Biz ailecek 4 yildir Alpharice kullaniyoruz ve annem ile babam sanki benden daha genç oldular,bende yaralar vardi eser kalmadi.Oryza dediginiz de nedir ki daha dün iki reklami çikti bu gün kurtarici ilan ettiniz.Ben o ürünü de aradim ama kimse dogru dürüst cevap vermedi.Belli ki Alpharice a rakip olmaya çalisiyor.Insanlar kandirmaya çalismasaniz daha iyi olur.Kullananlar farki görecektir zaten.Kendinizi yipratmayin.

Merhaba Arkadaslar, Alpharice ile ilgili melek ve doganin verdigi bilgilere baktigimda gördüm ki arkadaslar daha çok Alpharice,i kötüleyip Oryza reklami yapmaya çalisiyorlar.Lütfen bu siteyi kirli amaçlariniz için kullanmayin.Biz ailecek 4 yildir Alpharice kullaniyoruz ve annem ile babam sanki benden daha genç oldular,bende yaralar vardi eser kalmadi.Oryza dediginiz de nedir ki daha dün iki reklami çikti bu gün kurtarici ilan ettiniz.Ben o ürünü de aradim ama kimse dogru dürüst cevap vermedi.Belli ki Alpharice a rakip olmaya çalisiyor.Insanlar kandirmaya çalismasaniz daha iyi olur.Kullananlar farki görecektir zaten.Kendinizi yipratmayin.
merhaba
alpharice bitkisel ürününü annem 2,5 senedir kullanıyor.çok memnun, bu ürünü kullandığı süre içinde çok yararını gördü.16 senedir insilüne bağlı şeker hastası,şekeri dengelendi.bacağında iyileşmeyen bir yara vardı.çok çabuk iyileşti.insilüni ünite olarak azalttı.alpharice ürününden çok memnunuz .teşekkürler..

Selam kizlar, babam bir senedir alpharice kullaniyor ve coook memnun. Bazi sikayetleri artik kalmadi, ve 53 yasindaki adam dipdiri ayakta 20 yasindaki delikanli gibi duruyor.
Alpharice kullandiktan sonra kendini daha iyi hissettigini söylüyor, herkesede öneriyor.

benim eşimde iki sene kadar kullanmıştı
gerçi belirli bir rahatsızlığı yoktu birtek göğsünde bir ağrı oluyordu halada arada oluyor
çokta önemli bir faydasını görmedik
fiatı birhayli pahalıydı o zaman en küçük boyu 150 tl idi şimdi ne kadar bilemiyorum

arkadaslar merhaba,
Yazdiklarinizi okudum, benim ailem 3 yildir duzenli olarak Alpha Rice kullaniyor ve çok memnunlar.Annem seker hastasi, ve Alpha Rice sayesinde kendini daha iyi hissediyor, yorgunluk ve halsizlik problemleri çok hafifledi. Okuduklarima, açikçasi çok sasirdim ve dogru olmadigini dusunuyorum. Bence Oryza Force, kendini tanitmak amaci ile Alpha Rice 'i kullaniyor. Reklamda dendigi gibi her kahverengi pirinç tanesi ALPHA RICE DEGILDIR. Oryza Force'a gelince açikçasi neye iyi geldigini bilmiyorum, hos iyi geldigini de bilmiyoruz, burnuma reklam amaçli, pekte de durust olmayan kokular geliyor. Bence herkes yolunda devam etmeli, ALPHA RICE 'in verdigi garantiyi hiç bir ürün veremez, bu yuzden ALPHA RICE tektir.

Arkadaslar merhaba,

bellı kı alpha rıce karalanmaya calısılıyor.ama dunyadakı butun unlu ve saglam markaların ne yazık kı kaderdır bu.. Ancak kotu bır copy olmaktan da oteye gıdemeyen calısıp cabalayan hatta ugrastıkca adını da batıran markalardan ılerı gıdememıslerdır bu tur ısımler..

Alpha rıce bence ustunde bıle durmayacaktır bu tıp kucuk rekabet cabalarının.. Ben kendı adıma cok memnunum , etrafımda da a.r kullanıp cok ıyı sonuclar almıs tanıdıklarım var zaten bu basarıdır dıgerlerını rahatsız eden..
Bence oryza force kendıne uygun sevıyede bır bebek maması ıle concurrence yapmalıdır yasına daha uygun olur..

merhabalar ben tulca .belçikada yaşıyorum.ve şunu söylemek istiyorum oryza force aldım. ilk dikkatimi çeken etiketi oldu. çünkü altındaki orjinal etikette söylendiği gibi kahve rengi pirinç içeriği olmadığını soya ve değişik türde mısır unu gibi acayip şeyler olduğu yazıyordu.şunu söylemek istiyorum insanları nereye kadar kandırabilirsiniz. bizler artık bazı şeylerin farkını anlıyoruz.

evet şimdi bakıyorum siteye, duyuruyu okudum. Oryza Force nin sitesine girince alpha rice ın köhneliğini görebildim, ne alaka derseniz Oryza Force unweb sitesini görünce Alpha Rice neden bir ara sitesinin renklerini değiştirdiğini anladım :)
Oryza Force hakkında bir araştırma yapıp kadınlar kulubü üyeleriyle paylaşacağım ancak ilk ön izlenimimle söylemem gerekirki Oryza Force Alpha Rice ın önünde, duyuruya bakarsak bu tür ürünleri satan iki marka var oryzaforce a birileri çamur atmaya çalışıyorsa bunun kim olacağı herkes tarafından kolayca anlaşılır, melek sende anlamışsın :))

Ama ben dediğim gibi iki marka hakkında araştırmaları ve bilgilerimi çoğaltıp sizi bilgilendireceğim.

görüşmek dileğiyle, saygılarımla
alpha rice kullanıcısıyım ve çok memnunum 5 aydır kullanıyorum. yazılarınızı okudum ve gerçekten çok saçma buldum rekabet yapıyorsanızda karsınızdakını karalayarak degıl kendınızın reklamını daha ıyı yaparak yapın .

Arkadaşım benden tavsiye Alha Rice dan uzak dur çünkü araştırmalar ve ürünün geçmişi hiç de iyi yönde değil. Mesleğim gereği araştırmayı ve sorup öğrenmeyi seven birisiyim arkadaş çevremde aynı şekilde araştırmayı sevdiğinden bu ürünü önermiyorlar, hatta Alpha Rice Ürünün 7 Yaşında bir çocuğun Ölümüne Sebebiyet verdiği söyleniyor. Ürünün reklamlarında bile yasaklı durumlar var bile bile insanların sağlığıyla dalga geçercesine Ürün reklamı yapıyorlar.

Geçenlerde hatta bir muhabbet ortamında konusu açılmıştı arkadaşıma çok güvenilir bir kaynaktan AlphaRice hakkında tehlikeli sayılabilecek bilgiler geçimiş. Söylediğine göre bir dönem Alphariceda Çalışan birisinin ürünün tehlikelerini üstlerine belirtmesine ramen satışa devam edilmiş ve çalışan bu durum yüzünden işten ayrılmış.

O nedenle derimki Alpharice dan uzak durun. Arkadaşıma gelen bilgileri isteyeceğim, Kadınlar Kulübü üyeleriyle paylaşacağım.

Tüm üyelere Selam ve Saygılar
ya madem öyleyse neden arkadasalrın bazıları doktor kontrolunde alıyorlar.zararlı birsey olsa seker hastasına kullandırmazlar.hem benım kuzenim 21 yasında ve oda sedef hastalıgı cok ilerledi artık yüzüne kadar inmeye baslamıstı sonra alpharice kullanmaya basla ve simdi mükemmel hic bir yara izi falanda kalmadı.eger gercekten zararlıysa yani bosuna 140 lira vermesin

Araştırmayı çok seven arkadasım madem arastırmıssın sunuda arastırsaymıssın keske madem 7 yasında bır cocuk ölmüşte bu urun yuzunden neden hala reklamları ve satısı devam edıyor ve tarım bakanlıgından onaylı oryza force un reklamını yapıcam dıye urun kotulemenın bır anlamı yok bence ...

Arkadaslar dedıqım gıbı kendım alpha riceyi duzenlı olarak 6 aydır kullanıyorum herhangı bır yan etkisini görmedim aksine sağlık problerim düzeldi üstüne uyku sistemim düzene girdi sabahları kalktıgımda kendımı daha dınc hissediyorum alpha riceyı kullanmadan yargısız ınfaz yapan arkadasları kınıyorum !

Back
X