• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alperinimiz geldi...

kismetsiz kedi

15senedirseviyorum seniii
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2006
3.851
1
316
49
Diğer
:nazar:evet kızlar şinci haber aldıksakarya topiciğimizin anne adayısı myhopemuz alperinine kavuşmuş..:teytey::teytey::teytey::teytey::emir_bebek::teytey:
akşam aniden doğumu başlayınca sezeryana almışlar..şimdi ikiside çok iyilermiş.........:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
hosgeldinbebekbadem15.jpg

a.s.mhopecumun gözü aydın olsuna.s.sabah erkenden beni aradı,akşam doğumu başlayınca hastaneye gittiklerinde acil sezeryene almışlar,ikiside sağlıklı, arkadaşımızın sesi gurur ve mutluluk doluydu,rabbim analı, babalı, sağlıklı büyütmek nasip etsin:nazar::nazar:

Bu harika bir haber. Aylardır beklediğimiz, birlikte heyecanını paylaştığımız
Myhopem anne oldu..... Allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Bebeği ile mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum arkadaşıma...opuyorumnanaktan

Analı babalı saglık sıhhat huzur ve bunun gıbı bırcok ıyı dılekle buyusun :emir_bebek:ve bu dıleklerın hepsıde ılerıde gerceklessın ınsallah :nazar:
Taze anneye de gecmıs olsun dıyorum gozu aydın tum aılenın
a.s.

güzel arkadaşım bende şincik buralarda konu açıldımı açılmadıysa açayım diye dolanırken gördüm ve çok sevindim evet pisiciğim açmışkaydirigubbakcemile5
güzel arkadaşımızın bebeği oldu evet onla beraber bizde 9 ayı doldurduk çok şükür ve sakarya topiğimizin ilk gözdesi bebişimiz çok şükür sağlıkla dünyaya geldi rabbimden ona sağlıklı uzun hayırlı bir ömür diliyorum anneciği ve babacığı ve tüm sevdikleriyle beraber:1hug:a.s.

:nazar::nazar::nazar:

opuyorumnanaktangözü aydin olsunopuyorumnanaktan
:Saruboceq:rabbim saglikla sihatle melegini büyütmeyi nasip etsin insallah:Saruboceq:

:Saruboceq:darisi anne olmak isteyen herkezin basina:Saruboceq:

:nazar::nazar::nazar:

oy ne mutlu onlara evlerinede gelmisler demekki cok sevindim ya
yeni bir hayat
yeni bir umut
yeni bir sayfa acildi onlara cekirdek aile olarak

Artık My Hopem güzel gebem değil,güzel annem oldu benim :nazar:
Bir ömür sağlık,mutluluk,başarı,huzur,akıl,şans..hepsi alperenimizden yana olsun,annesi gururla dolsun a.s.

Back