Alper Tuncel lazerlipoliz hastaları

Arkadaslar bende epeydir arastiriyorum lazer lipolizi...ve doktorlari tabiki.. bikac yerden fiyat aldim
ve Alper beye karar verdim gibi...Yurt disinda oldugum icin hepsiyle anca mesaj yada telefonla görüsebiliyorum
Benin fazla bi kilom yok boyum 170 cm kilom 56 ama üst bacak ic kisim...be birazda göbekten aldirmak istiyorum
nekadar spor yapsamda gitmeyen yaglar var malum...bende biraz takintiliyim.

aranizda ic bacak yaptiran varmi?? varsa resim yollayabilirmisiniz lütfen... ic bacakta sarkma var bende
malum Yas geregi ve cok önceden verdigim kilolardan dolayi...acaba toparlanirmi cok merak ediyorum....

Bu bikini bolgesi meselesi bende de olacak sanirim gobegi aldirirsam o da butuk gorunecek. Zaten cikintisi var. Orasi icin nasil bir islem yapilyor acaba yaptiran arkadaslar cvp verebilir mi?

Ic bacak icin laserlipoliz yaptiran bir arkadasi okumustum. Doktor bey onun ameliyatini yapmis sanirim.

Ismini bulamadim ama ilgili konu basliklarindan birinden arayip bulursunuz. Cok eski de degil.

Canım resim gönderdin mi peki?alacağın sonuç sarkmanın ciddiyeti ve cildinin yapısıyla ilgili,benim göbeğimde de sarkma vardı,ama beklediğimden iyi toparladı

Canım resim gönderdin mi peki?alacağın sonuç sarkmanın ciddiyeti ve cildinin yapısıyla ilgili,benim göbeğimde de sarkma vardı,ama beklediğimden iyi toparladı
canim resim yolladim , sadece lipoliz icin Uygun oldugumu söylediler...sarkma asiri degil ben biraz pipirikliyim :) takintiliyim.... güzel toparlanir diye düsünüyorum aslinda, ( iyi düsünelim iyi olsun :) )
Sen hangi doktora yaptirmistin??

Canım ben Alper Tuncel'e oldum,bende çok takıntılıyımdır,yaptırıncaya kadar bin türlü şey düşündüm,benim göbeğim hafif sarkıktı ve garanti vermedi Alper Bey,ama çok iyi toparladı,özellikle abartılı vaatlerden kacınıyor anladığım kadarıyla,inşallah sende istediğin sonuca kavuşursun

senin adina cok sevindim canim, insallah bende memnun olurum, büyük ihtimal ekimde yaptircam yurtdisinda oldugum icin heran gelemiyorum istanbula. Ömrüm diyet yapmakla gecti artik herkez kiziyo bana hep diyetteyim diye
aslinda diyet degil sadece dikkat ediyorum verdiklerimi almamak icin ama bünye müsait :) ve ben artik bisey yiyince göbegim cikacak diye korkuyla yasamaktan cok bunaldim...herseyden kisitlamak cok kötü...zaten düzenli spor yapan biriyim , yeme konusundada cok dikkatliyim... diyetle veremedigim yerlerde lazer lipolizle gidince heralde cok mutlu
olurum

Ben de burun ameliyatımı Alper beyde yapatırdım. 2,5 aydaki sonuçtan çok memnunum. Herkese kendisini tavsiye ederim :)

Ben de burun ameliyatımı Alper beyde yapatırdım. 2,5 aydaki sonuçtan çok memnunum. Herkese kendisini tavsiye ederim :)
sen nerelerine yaptirdin canim?? ödem cok oluyomu yani disardan bakildiginda cokmu sis oluyo insan ? bazilari normal pantolonlarina giremediklerini yazmista..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…