Alper Tuncel lazerlipoliz hastaları

Çok iyi oldu tatlım,bende yapay bir görüntü olurmu acaba diye tereddüt ediyordum ama çok doğal oldu

Çok iyi oldu tatlım,bende yapay bir görüntü olurmu acaba diye tereddüt ediyordum ama çok doğal oldu
Nuriyebal ooo sen iyice müdavimi oldun Alper beyin,gelişmelerden bizi haberdar et tatlım,neler yaşayacağını bilince bazı şeylere karar vermek daha kolay oluyor

Benim 3 ay dolmak üzere lazerlipo olalı,korseyi artık yarım gün giyiyorum,göbeğimde ciddi bir küçülme oldu,ama tam sonuç için henüz erken sanırım.

Ben alper beyle görüşmeye gittim arkadaşlar kendisi çok dürüst ve samimi biri uygulamayı tüm ayrıntıları ile bana anlattı. Kısmetse kendisine bu uygulamayı yaptırmak istediğimi söyledim. Uygulama öncesinde ve sonrasında neler yaşayacağımı detaylı bir şekilde bana anlattı ilk görüşmeden son derece memnun bir şekilde ayrıldım. Operasyon ile ilgili bilgileri size aktarmaya devam edicem. Şimdilik herşey yolunda gözüküyor.

Eveeet ameliyatımın üstünden tam 70 gün geçti,ödemlerim bitti sayılır,epey farklılık var ama tam sonuç için erken daha,artık korseden kurtuldum,bu arada çok ciddi bir grip atlattım,ameliyat olduğumu filan unuttum bir süredir yorgan döşek yatıyorum,off ya ne zor hasta olmak

Canııım çok geçmiş olsun,çok zor biliyorum bende yeni iyileştim

O zaman sana da geçmiş olsun canım,bir yazı görsek artık,hazır yağlarımızdan da kurtulmuşken ince giysilerimizle salınsak
Aynen canım yaa,fazlalıklardan kurtulduk ya erken açıldık baksana ikimiz de hasta olduk

Benimde yaklaşık 3 ay geçti ameliyatımın üstünden,epey inceldim,drum daha inceleceksin dedi,bekliyorum bakalım

Benimde yaklaşık 3 ay geçti ameliyatımın üstünden,epey inceldim,drum daha inceleceksin dedi,bekliyorum bakalım

Merhabalar

Cok geçmiş olsun oncelikle, bende Alper beye lazer lipoliz dusunuyorum
hangi bölgenize yaptırdınız? memnun kaldınız mı?
snrasında cok agrı morluk oldu mu?

tesekkurler
burcu

Merhabalar

Cok geçmiş olsun oncelikle, bende Alper beye lazer lipoliz dusunuyorum
hangi bölgenize yaptırdınız? memnun kaldınız mı?
snrasında cok agrı morluk oldu mu?

tesekkurler
burcu
Canım sağol,evet kasım ayında yaptırdım göbek ve kollarıma,sonrasında biraz morluk oluyor tabi,ama fazla sürmedi bende ,şimdilik memnunum,aynen Alper Beyin dediği gibi gidiyor süreç ben doktor olarak çok memnun kaldım kendisinden,abartılı vaatlerde bulunmuyor,neyse onu söylüyor,lazerlipolizdeki beceri ve tecrübesi tartışılmaz zaten,2009 dan beri takip ediyorum lazerliponun öncülerinden

Samimi paylaşımınız için cok teşekkür ederim. Bende ilk görüşmemden beri Alper Bey'e yaptırmayı düşünüyorum, yarın son görüşme yapıp ameliyat tarihi almayı planlıyorum. Kesinlikle kendisi cok ilgili, en ince detayına kadar anlayıyor, oldukça sabırlı ve titiz.
Tekrar geçmiş olsun.

Hoşçakalın.

Burcu

İncelme devam ediyor da ben biraz sabırsızım,yoksa şimdiden eski kıyafetlerim bol gelmeye başladı
Ne güzel işte şimdiden böyleyse bir de bir yılı doldurduğundaki halini düşün,tabi bu motivasyonla yiyip içtiğine de dikkat etmeyi ihmal etme

Ne güzel işte şimdiden böyleyse bir de bir yılı doldurduğundaki halini düşün,tabi bu motivasyonla yiyip içtiğine de dikkat etmeyi ihmal etme
Canım bu arada sen labioplasti de olmuştun aynı anda yanlış hatırlamıyorsam,herşey yolundamı onunla ilgili?ilerde hepimizin ihtiyacı olabilir bilgi sahibi olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…