Eveet kızçeler artık bu ameliyatı olmuş,görmüş,geçirmiş tecrübeli bir arkadaşınız olarak her türlü sorunuzu cevaplamaya hazırım

bir ay önce oldum ameliyatı ve neden bu kadar korkmuşum ve bunca zaman bu stresi çekmişim diye düşünmeden edemedim,ilk olarak korkuyla girdiğim ameliyattan çok tatlı bir uykudan uyanırcasına iyi bir hisle uyandım

bakalım bu tatlı his yerini ne zaman ağrıya bırakacak diye beklerken drum geldi ve böyle bir ağrı olmayacağının müjdesini verdi,tabi bu günün en iyi haberiydi

birkaç stlik istirahatin ardından eve döndüm.ilk günler hafif bir şişlik oluyor,çamaşırın dışından soğuk uygulama yaparsanız ilk 2 gün minimum oluyor,yani bende öyle oldu.tuvalete gitme konusunda sıkıntım olur diye düşünüyordum ama o da olmadı

saddece her tuvalete gittikten sonra furacin diye bir merhem sürmem gerekti,kendiliğinden emilen iplerle dikiş atıldığı için dikiş aldırmak gibi bir sıkıntısı da yok.bir hafta sonra kontrole gittim,hala biraz morluk ve şişlik vardı,tamamen geçmesi 3 haftayı buldu,tabi bu arada sıkı kıyafetler giymemek gerekiyor,tüm bu süreci artık atlattım ve normal hayatıma döndüm,size tavsiyem işinin ehli bir dra ameliyat olursanız bu ameliyatın korkulacak hiçbir tarafı yok,hayatımda yarattığı o ca olumsuzluğu düşünürsem yaşadıklarım hiçbişey değil