- 26 Eylül 2010
- 17.473
- 32.634
- Konu Sahibi in vino veritas
Hiiii yumurtladın hemen. Ama olmaz ki
aynen valla tam yazamadım diye içimde kalmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiiii yumurtladın hemen. Ama olmaz ki
o markayı bende biliyorum kaynım yapıyordu satışını
yüzümdeki sivlceler için meyveli içeceklerini ve kremini kullandım iyi gelmişti ama bıraktım yine çıktılar
çok da pahalı ürünleri yawww
Kızlar sedef hastasıyım. Bir kaç yıl önce bilindik bir markanın aloe veradan üretilmiş ürünlerini kullandım. Çok çok iyi geldi. 4 sene bir tane bile lezyonum olmadı. Şimdi tekrar görünmeye başladılar.
Evde aloe vera yetiştirmek istiyorum. Katkısız bir şekilde sırf bu bitkiyi sedeflerimde denemek için. Hem de çok faydalı bir bitki, kozmetik kullanmak yerine aloe vera kullanmak istiyorum. Ancaak sorun şu ki ben bu bitkinin satıldığı bir yer bulamadım. İzmirdeyim bu arada.
Nerde satıldığını bilen, elinde olup da bir kökcük verebilecek olan, hatta elindekini satmak isteyen varsa bi yazıversin şuraya. Çok dua eder, everene enerji falan gönderirim sizin için. Söz...
Bahsettiğiniz ürün ciddi anlamda sedefe iyi geliyor mu ? kardeşimde bu hastalıktan muzdarip yıllardır ne kullandıysa geçmedi. geçer gibi oluyor ama 1-2 haftaya tekrarlıyor.. peki bu bitkiyi nasıl kullanıyorsunuz ?
Bahsettiğiniz şey saç derisindeki egzamaya da iyi gelir mi hatunlar
Arkadaş markayı yazmış zaten bir forever living ürünleri satan uzman buluyorsunuz ilk başta. Ürünü her satandan almayın, yanlış şeyler verebiliyorlar. Sonra 6 ay civarı süren bir küre başlayacaksınız. Saat bile şaşmayacak. Diyeti falan da var. Dişini sıkar da yaparsa kardeşiniz uzun süre rahat eder. Ben de başlayacağım tekrar.
Bitkiyi de elimin altında olsun, lezyonlara sık sık süreyim diye istiyorum. Tek başına işe yarayacağından emin değilim. Çünkü forever living ürünlerinin çoğunu ağız yoluyla alıyoruz. Dışardan sürmek çok işe yaramaz.
çok teşekkür ederim, size de geçmiş olsun umarım bir daha çıkmamak üzere geçer hepsi.
Arkadaşlar İngilizce literatürde Aloe veranın kanser tedavisinde kullanımını destekleyen çok sayıda yayın mevcut. Ancak son dönemde tam aksi yönde çalışmalar da yayınlanıyor. DNA hasarına neden olduğu, genotoksik etkileri bulunduğu yönünde makaleler de var.
Bence abartılı kullanımından kaçınmakta fayda var. Sonradan pişman olabilirsiniz.
Konu sahibine bir başka bitki ve kremini de denemesini öneririm. Aynı sefa kremi. Yüzyıllardır Anadolu'da kullanılan bir bitki. Özellikle psoriasis (sedef) ve atopik dermatit (egzama) de kullanılmış.
Geçmiş olsun
Kızlar sedef hastasıyım. Bir kaç yıl önce bilindik bir markanın aloe veradan üretilmiş ürünlerini kullandım. Çok çok iyi geldi. 4 sene bir tane bile lezyonum olmadı. Şimdi tekrar görünmeye başladılar.
Evde aloe vera yetiştirmek istiyorum. Katkısız bir şekilde sırf bu bitkiyi sedeflerimde denemek için. Hem de çok faydalı bir bitki, kozmetik kullanmak yerine aloe vera kullanmak istiyorum. Ancaak sorun şu ki ben bu bitkinin satıldığı bir yer bulamadım. İzmirdeyim bu arada.
Nerde satıldığını bilen, elinde olup da bir kökcük verebilecek olan, hatta elindekini satmak isteyen varsa bi yazıversin şuraya. Çok dua eder, everene enerji falan gönderirim sizin için. Söz...
merhaba sephoraa :) geçte olsa cevap vereyim.Kızlar sedef hastasıyım. Bir kaç yıl önce bilindik bir markanın aloe veradan üretilmiş ürünlerini kullandım. Çok çok iyi geldi. 4 sene bir tane bile lezyonum olmadı. Şimdi tekrar görünmeye başladılar.