Aloe Vera

Kızlar sedef hastasıyım. Bir kaç yıl önce bilindik bir markanın aloe veradan üretilmiş ürünlerini kullandım. Çok çok iyi geldi. 4 sene bir tane bile lezyonum olmadı. Şimdi tekrar görünmeye başladılar.

Evde aloe vera yetiştirmek istiyorum. Katkısız bir şekilde sırf bu bitkiyi sedeflerimde denemek için. Hem de çok faydalı bir bitki, kozmetik kullanmak yerine aloe vera kullanmak istiyorum. Ancaak sorun şu ki ben bu bitkinin satıldığı bir yer bulamadım. İzmirdeyim bu arada.

Nerde satıldığını bilen, elinde olup da bir kökcük verebilecek olan, hatta elindekini satmak isteyen varsa bi yazıversin şuraya. Çok dua eder, everene enerji falan gönderirim sizin için. Söz...

Bahsettiğiniz ürün ciddi anlamda sedefe iyi geliyor mu ? kardeşimde bu hastalıktan muzdarip yıllardır ne kullandıysa geçmedi. geçer gibi oluyor ama 1-2 haftaya tekrarlıyor.. peki bu bitkiyi nasıl kullanıyorsunuz ?

Bahsettiğiniz ürün ciddi anlamda sedefe iyi geliyor mu ? kardeşimde bu hastalıktan muzdarip yıllardır ne kullandıysa geçmedi. geçer gibi oluyor ama 1-2 haftaya tekrarlıyor.. peki bu bitkiyi nasıl kullanıyorsunuz ?

Arkadaş markayı yazmış zaten :KK66: bir forever living ürünleri satan uzman buluyorsunuz ilk başta. Ürünü her satandan almayın, yanlış şeyler verebiliyorlar. Sonra 6 ay civarı süren bir küre başlayacaksınız. Saat bile şaşmayacak. Diyeti falan da var. Dişini sıkar da yaparsa kardeşiniz uzun süre rahat eder. Ben de başlayacağım tekrar.

Bitkiyi de elimin altında olsun, lezyonlara sık sık süreyim diye istiyorum. Tek başına işe yarayacağından emin değilim. Çünkü forever living ürünlerinin çoğunu ağız yoluyla alıyoruz. Dışardan sürmek çok işe yaramaz.

Arkadaşlar İngilizce literatürde Aloe veranın kanser tedavisinde kullanımını destekleyen çok sayıda yayın mevcut. Ancak son dönemde tam aksi yönde çalışmalar da yayınlanıyor. DNA hasarına neden olduğu, genotoksik etkileri bulunduğu yönünde makaleler de var.

Bence abartılı kullanımından kaçınmakta fayda var. Sonradan pişman olabilirsiniz.

Konu sahibine bir başka bitki ve kremini de denemesini öneririm. Aynı sefa kremi. Yüzyıllardır Anadolu'da kullanılan bir bitki. Özellikle psoriasis (sedef) ve atopik dermatit (egzama) de kullanılmış.

Geçmiş olsun

Arkadaş markayı yazmış zaten :KK66: bir forever living ürünleri satan uzman buluyorsunuz ilk başta. Ürünü her satandan almayın, yanlış şeyler verebiliyorlar. Sonra 6 ay civarı süren bir küre başlayacaksınız. Saat bile şaşmayacak. Diyeti falan da var. Dişini sıkar da yaparsa kardeşiniz uzun süre rahat eder. Ben de başlayacağım tekrar.

Bitkiyi de elimin altında olsun, lezyonlara sık sık süreyim diye istiyorum. Tek başına işe yarayacağından emin değilim. Çünkü forever living ürünlerinin çoğunu ağız yoluyla alıyoruz. Dışardan sürmek çok işe yaramaz.

çok teşekkür ederim, size de geçmiş olsun umarım bir daha çıkmamak üzere geçer hepsi.

çok teşekkür ederim, size de geçmiş olsun umarım bir daha çıkmamak üzere geçer hepsi.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Alacak kimse bulamazsanız bana ulaşın tekrar. Benim danışmanım işi bıraktı ama süreci, ne kullanılacağını biliyorum. Satın alma konusunda olmasa da kullanım konusunda yardımcı olabilirim.

Arkadaşlar İngilizce literatürde Aloe veranın kanser tedavisinde kullanımını destekleyen çok sayıda yayın mevcut. Ancak son dönemde tam aksi yönde çalışmalar da yayınlanıyor. DNA hasarına neden olduğu, genotoksik etkileri bulunduğu yönünde makaleler de var.

Bence abartılı kullanımından kaçınmakta fayda var. Sonradan pişman olabilirsiniz.

Konu sahibine bir başka bitki ve kremini de denemesini öneririm. Aynı sefa kremi. Yüzyıllardır Anadolu'da kullanılan bir bitki. Özellikle psoriasis (sedef) ve atopik dermatit (egzama) de kullanılmış.

Geçmiş olsun

Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Aynı sefa kremi kullandım. Belki başkalarında işe yaramıştır ama bende yaramıyor. Harici uygulanan hiç bir şey benim sedeflerimi geçirmedi, sanırım biraz inatçılar.

Canım ben bodrumda yaşıyorum burada heryerde ot gibi biten bir bitki kökünü de çiçekçilerde bulabileceğimi sanıyorum bende bazen yolda yürürken falan görürsem koparıp içindeki jeli sürüveriyorum istersen yardımcı olabilirim.

canım selam,
gratis lerde bir ürün var aloe veralısına var hemde doğal bir kutu içinde 300 ampul fiyatıda 30 tl falan , ampuleri hergün kesiyorsun içinden çıkan sıvıyı sürüyorsun ben kullandım kullanalı herkesçe fark edilen bir güzellik, tazelik geldi cildime. fikir olsun.

$animate-aloe-vera-vitamin-e-facial-oil-cream-90-grain-Christams-gifts-Free-shipping.jpg

bunun yeşili üstünde kocaman aloe vera yazıyor canım doğal hemde araştırıp almış ve çok memnun almıştım tavsiye etmek istedim. çevremde herkese ediyorum da :))

Son düzenleme:
öncelikli olarak geçmiş olsun...acil şifalar diliyorum...tüm çiçekçilerde hemen hemen aloe vera bitkisi var.bulabilirsiniz.ancak ; aloe vera bitkisinin çok çeşitleri var.forever living şirketini duydunuz mu bilmiyorum ama...amerikada aloe vera üretiyor sağlık sektörü için.hem de yenilebilir cinste.hem oral yolla alınabilir ürünleri var hem de sürülebilir ürünleri...ben bi tanıdığım sayesinde bu firmanın ürünlerini kullandım memnun kaldım bu sebeple de üye oldum.üye oldum ki geliş fiyatından alabilmek için.çünkü sürekli kullanılacak sağlıklı ürünler olduğundan bu daha mantıklı geldi...niye pahalıya alayım ki...siz de bu ürünlerin eğitimine katılabilir...sağlık sorununuz için doğru ürünleri öğrenebilir ve üye olarak uygun fiyata alabilirsiniz.ilgilenirseniz yardımcı olabilirim.inanın çok dua edersiniz bana...

Ben de evde bolca aleo vera besliyorum. Arkadaşımdan almıştım bir saksıda. Gittikçe çoğaldı fakat uzaktayız yakın olsa verirdim :KK43: çok iyi geliyor gerçekten yara izlerine, sivilcelere de iyi geliyor gibi geldi bana. Umarım bulur, kullanırsın.

Mesajlarin tümünü okumadim ama ben aleo vera yetistiriyorum. Bir tane ekiyosunuz 20 tane çıkıyoAntalya'da olsanız hiç aramayın ben göndereyim, saksıyı seyreltmek için koparıp çöpe atıyorum çünkü. Nemlendirici yerine sürsek şahane oluyo. Siyah noktalara iyi geliyo. Ben Denizlideyken normal sıradan bi çiçekçide görmüştüm.

Kızlar sedef hastasıyım. Bir kaç yıl önce bilindik bir markanın aloe veradan üretilmiş ürünlerini kullandım. Çok çok iyi geldi. 4 sene bir tane bile lezyonum olmadı. Şimdi tekrar görünmeye başladılar.

Evde aloe vera yetiştirmek istiyorum. Katkısız bir şekilde sırf bu bitkiyi sedeflerimde denemek için. Hem de çok faydalı bir bitki, kozmetik kullanmak yerine aloe vera kullanmak istiyorum. Ancaak sorun şu ki ben bu bitkinin satıldığı bir yer bulamadım. İzmirdeyim bu arada.

Nerde satıldığını bilen, elinde olup da bir kökcük verebilecek olan, hatta elindekini satmak isteyen varsa bi yazıversin şuraya. Çok dua eder, everene enerji falan gönderirim sizin için. Söz...

izmirde bulamadıysanız zaten bulamazsınız ki izmirde her yerde var kayınvalidemler narlıderedeler o civarda her yerde var hatta balçova kipadan almıştım ben... yapraktan tutmuyor köklü halde almanız gerekiyor çiçekçiden

Merhabalar Adım Dermatoloji Uzmn.Dr Esmanur Hancı Bir Konuda Aydınlatmak istiyorum insanları
Tarım Bakanlığı Önüne Gelen Her Firmaya Uygunluk Belgesi verdiği İçin Böyle Saadet Zincirleri Oluşturmaktadırlar.
Haklarında Savcılık Nezninde Bir Çok Şikayet Sözkonusu olduğu için kendi firmalarının adını gizleyerek iş ilanları vermektedirler böyle paravan şirketlere sakın itibar etmeyin temsilciyim diyen arkadaşlardın çoğu yalan konuşuyor.
milyarlarca lira kazanmışda vs vs ablam kullandı hamile kaldı abim içti zayıfladı vs vs muadili olan tüm ürünler vs dünya paralara satılırken organik diye ABD den getirtiyoruz diyen bir dolandırıcı şirket .
Türkiyeden Alınmış Tek Bir Tane Bile Labaratuvar Test Sonucu Yoktur .
Bu Takvileyer Yüzünden 3 Hastam Cilt Kanseri Ve Haklarında Dava Açmış Durumda .
Ve Çevremdende Bildiğim Kadarı İle Kalın ve İnce Bağırsak Kanserine Yol Açan Maddelerde İçeren Ürünleri var.
Ellerindeki Sertifikalar Bile yıllar önce Alınmış.
Türkiyede Herhangi bir Kontrole Tabii Değillerdir.
Siz Siz Olun Bu Tuzağa Düşmeyin.
Eczane Kanallı Ürünler Tercih Edin.
zayıflamak istiyorsan gidip bilmediğin bir şey içecegine 200tl bir diyetisyene öde ve elinde bir diyet listen olsun Dirayetini kullan.Ve Başın Ağrıdığı Zaman Gidebileceğin bir doktorun olsun şikayet edeceğin bir bakanlık olsun.
Bizim İnsanlarımız Bu Kadar Cahil Olamaz birileri Para Kazanacak Diye İnsanların Başını Yakmasın Kimse Durumu İyi Değilse Çıkarın Arkadaşınızın Cebine Para Koyun Ama Genede Ürünleri Almayın .
Yazımı Okdugunuz İçin Teşekkürler.

Merhabalar Adım Dermatoloji Uzmn.Dr Esmanur Hancı Bir Konuda Aydınlatmak istiyorum insanları
Tarım Bakanlığı Önüne Gelen Her Firmaya Uygunluk Belgesi verdiği İçin Böyle Saadet Zincirleri Oluşturmaktadırlar.
Haklarında Savcılık Nezninde Bir Çok Şikayet Sözkonusu olduğu için kendi firmalarının adını gizleyerek iş ilanları vermektedirler böyle paravan şirketlere sakın itibar etmeyin temsilciyim diyen arkadaşlardın çoğu yalan konuşuyor.
milyarlarca lira kazanmışda vs vs ablam kullandı hamile kaldı abim içti zayıfladı vs vs muadili olan tüm ürünler vs dünya paralara satılırken organik diye ABD den getirtiyoruz diyen bir dolandırıcı şirket .
Türkiyeden Alınmış Tek Bir Tane Bile Labaratuvar Test Sonucu Yoktur .
Bu Takvileyer Yüzünden 3 Hastam Cilt Kanseri Ve Haklarında Dava Açmış Durumda .
Ve Çevremdende Bildiğim Kadarı İle Kalın ve İnce Bağırsak Kanserine Yol Açan Maddelerde İçeren Ürünleri var.
Ellerindeki Sertifikalar Bile yıllar önce Alınmış.
Türkiyede Herhangi bir Kontrole Tabii Değillerdir.
Siz Siz Olun Bu Tuzağa Düşmeyin.
Eczane Kanallı Ürünler Tercih Edin.
zayıflamak istiyorsan gidip bilmediğin bir şey içecegine 200tl bir diyetisyene öde ve elinde bir diyet listen olsun Dirayetini kullan.Ve Başın Ağrıdığı Zaman Gidebileceğin bir doktorun olsun şikayet edeceğin bir bakanlık olsun.
Bizim İnsanlarımız Bu Kadar Cahil Olamaz birileri Para Kazanacak Diye İnsanların Başını Yakmasın Kimse Durumu İyi Değilse Çıkarın Arkadaşınızın Cebine Para Koyun Ama Genede Ürünleri Almayın .
Yazımı Okdugunuz İçin Teşekkürler.

merhaba sephoraa :) geçte olsa cevap vereyim.
aloe vera ürünlerini hala kullanıyorsan benden temin edebilirsin :)
danışmanlıkta yapabilirim sana.
Bilgin olsun
Umarım sedeflerin iyidir :KK43:

X