alo kaçamak yapabilirim ıhbar hattıı ....

Ben bir kilo çiğdem ayarladım çitlesin dursun gelene kadar eli ağzı boş durmaz oyalanır hem sıkılmaz sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

hiih iiiiiiiiiii çiğdemmmmm miiii?şimdi onekineee dir bunlar..sempatiksalakcinni

Şarkıya içlendim bak şimdi

hiih iiiiiiiiiii çiğdemmmmm miiii?şimdi onekineee dir bunlar..sempatiksalakcinni

Kız o kadar açıkladık demezler herhalde sempatiksalakcinni yoksa derlermi naniknanik

ah be make ban mı yedinmafoldumben ne milletle tartışmaya girdin be kuzum napçez burda şimdi biz cadımız olmadan:gitme:

gunaydınn kızlar make cadısı derkı

sezarın hakkı sezara varsa hakaret banlanma ugruna veırım agzının payını

günaydın anaaa biz yokken neler olmuş öyle
gunaydın

Günaydın kızlar opuyorumnanaktan

Duydum ki make mapısa düşmüş 4 gün özliycez seni dadlım en kısa sürede geri dönersin umarım olumunekankayizsmile

elbet donucekkk:roflol:
Allah kurtarsın make cim..kızlar şimdi ona çamaşır sigara falanda götürmek lazım.sempatiksalakcinnimahpısa düşene destek olmamız ilazım.
aynen canım :çok üzgünüm:
make ıc camasarı pamuklu olmasın dıyo sole ıpeklerden getırsınler paraya kıyıp dıyo:roflol:

ayrıca cekırdek mekırdek yıyen yok kedısı elıptıkal bısıkletı ıle spor yapıyo naniknanik

ben bu olayı anlamadım neden make uzaklaştırıldı ki kendisiyle hiç yazışmadık tanımam ama bence haklıydı.O şahıs bu lafları haketmiştiki fazlasıyla ama....

ben bu olayı anlamadım neden make uzaklaştırıldı ki kendisiyle hiç yazışmadık tanımam ama bence haklıydı.O şahıs bu lafları haketmiştiki fazlasıyla ama....

aklinialirimsmile

haklsıın canım tacız edılmezse tacız etmez hakaret yemese hakaret etmez make ama aynı sahıs daha oncede kendını tacız etmıstı aklinialirimsmile veo zman yanlıs hatırlamıyosak ılgılı uye ceza almıstı kaydirigubbakcemile3 yıne ceza almıs ama bu kez make de yemıs cezayı

ama olsun 4 gun cabuk gecer ıccamasırı sıgara getırın dıyo bol bolda demlı cayııııaklinialirimsmile

Hak etmedi demiyoruz canım ama sitenin kuralları belli basıyosun kötü içerik yazısına hopp yetkililer veriyo cezasını aklinialirimsmile biz hem ağzının payını verelim hemde ceza alsın istersek olmuyor öyle boshayallersmile

Nasıl yolluycaz kargoyla mı görüş günü ne zamanmış sor bakalım cnm sempatiksalakcinni

ay valla geldiğim gibi kahkahalarla güldüm taaa mapıs damlarından yetişiyo bize
salı pazarından alcam yada şu bimilyonculardan alcem göndercem sana iç çamaşırı bak değerimi bil
Nasıl yolluycaz kargoyla mı görüş günü ne zamanmış sor bakalım cnm sempatiksalakcinni

mapısın penceresının onune gelsınler ben sepet sallarım asagıya dıyooo aklinialirimsmile

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kız ıpeklı olsun pamuklu olmasın dıyo allam yaaa ındırıme benı elıptıkden dıyooo

saten giysin bide dekolteli istersen
alla alla mapısa uygun giyinsin biraz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…