yediklerin normal makecim abartmamışsın yani senden kötüleride var :çok üzgünüm:bak ne yedım yazımm
sabah ceyrek sımıt acccıkk beyaz beynır ve sekersız cayyy demlısınden
oglen 1 elma
bı lokma sımıt ve sehrıye corbası ama yarım kepce ve az once 1 haslanmıs pattıs acık beyaz peynırrr
bu kadannn:kedi:
kız yesene o cıkolatalardan ye hadıı ye de bana eglence oll ahahah bugun kunun acısını cıkamarmam lazımm hadı yesene hatrım ıcınnaklinialirimsmile
:
yediklerin normal makecim abartmamışsın yani senden kötüleride var :çok üzgünüm:
bugün kaçamak yaptım galiba bende ama napim öğlen işyerine diyet menü gelmiyor malesef :uhmilav yedim işşallah kaçamak sayılmaz az yedim ama 4 kaşık :)
çikolatalar için zaten bi bahane bulmam gerekiyor acilen senin hatrını kıramadım derim bende ne dersin bahane olurmu bundanopuyorumnanaktan:1hug:
cıkolataları yemen sahane olmusss:lepi: yarını sabırsızlıkla beklıyomm
kız dur daha yemedim senağlama aşk olsun make teşvik de değil vazgeçirmede bulunman lazım yiycem diyom ye diyosun ama bu yöntemde güzelmiş bak sen böle diyince geçti iştahım kalmadı valla:roflol::1hug:
merhaba kızlar nasılsınız şöyle bir baktım biraz içler acısı durumlar var gibi.
makeup hatırladın mı beni 1 ay önce birkaç dakikalığına da olsa görüşmemiz olmuştu. son 1 ayda ne kadar kilo verdin sen ,dün bizim topiğe gelmiş yazmışsın birşeyler.ben sana kötü birşey demiyeceğim elbette hiç tarzım değil çileden çıkmadıktan sonra.
sadece şunu tavsiye ediyorum bizim topiğe gel arada bak bakalım kimler nasıl bu işi bir düzene oturtmuş ya da oturtma aşamasında kendine ona göre çeki düzen ver tabii karar senin. benim 58 idi . 64.5 kg dan bugün 56.4 kgyim.8 kiloyu 2.5- 3 ay gibi bir zaman diliminde hiç acele etmeden verdim niyetim kalıcı olmasını sağlamak olduğu için.
ben diyet yapmıyorum sadece beslenme tarzımda ufak tefek değişiklikler yaptım o da fazlalıklarımın gitmesine sebep oldu. topice gelirsen neler yiyip içiyorum yakından inceleyebilirsin. şimdilik hoşçakalın.
kuzum ben senı tam hatırlayamdım ama soyle hayal meyal hatırladım kadarıyla senınel kotu bı elektırıgımız olması yanlısmıyımm ve hatırladım kadarıyla sunca gecen zmana ragmen degısen bısey yok
bak cıcım ılk once burası geyık topıgı ve 1 ayda ne kadar kılo verılebılecegıne daır sana matematık hesabı yapmama gerek yok ayrıca ben yaglarımdan kurtulmak ıstıyorum tartıda kucuk rakam gormek ıcın beynımıde erıtmeye hec nıyetım yok
bılen bılır ben kımsenın ne yedıgıne ıctıgıne karısmam ne dıyet yaptıgına ve ıkıncı kez soyluyorum ( bırıncıyı sen bılıyosun) herkesın hur ıradesı ozgurlugu vs vs var
tek nıyetım kucuck farklar yaratmak kesınlıkle despot olmaya nıyetım yok ama bende ıyı hur general olur eheheh
ha bakıyorumda bu kadar yazıp cızıyon ahkam kesıyosun gel benı takıp et falan ama benı ızlemektende gerı kalmıyosun sengözlerimebaksanab
sabah cok gergındım o yuzden sımdı sana cvp verıyorum
ve yıne yıne altını cızıyorum burası geyık topıgıı lıposaksın ( bole yazılıyo dımı delikafadulden)merkezı degıl delikafadulden
gozzlerınde operım dsengözlerimebaksanab
seni takip eden yok gelmiş beni eleştirin demişsin bizim topice onun üzerine girdim yazdım şimdi daha iyi anladım sen anca geyik çevirmekle kalırsın. Asla kilo veremezsindelikafadulden ortalıkta gezen bir patates çuvalısınopuyorumnanaktan benim gibi 36 beden hiç olamayacaksın bu gidişle bayan geyikdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:dance::teytey::lepi:
make cimm boşver tatlımyaa cevap vermeye değmez olumunekankayizsmile
aynen canım cok haklısın ama 36 beden olunce nolıyyy nolıyyy kus mu konuyyyooo haaah
ayıp ya hakkatenn ama bu sadce bana yapılan bısey degılkı demekkı bu arkadas butun kılolulara bu sekılde bakıyo ve yargılıyoo
onada yazdımm :dilcikar:
selam kızlar..ben geç girdiğim için bu saatte sizleri takip ediyorum..+90 topiğinden sizlere selam.çok yaşayın emi..bu saatte beni güldürdünüz..
make up,iyi ki varsın.ve iyi ki kaçamak yaptın..yoksa sizler gibi tatlı cadılardan bi haber olacaktık..
ben iyi yönlerini gördüm..ama sen de bundan böyle kaçamağa son ver.yoksa bizim gibi +90larda dolaşırsın..hepinize iyi günler...:roflol:
Boşverin bu tarz saldırıları her 36 beden güzelmi en azından bizler tombiğiz ama neşeliyiz ve güzeliz heralde 36 beden şahıs bizleri kıskandı.İşte bunlar böyle yetiştirilmiş absürt insanlar Gerçekten zayıf bedenende beynende napalım Allah yardımcısı olsun diyelim.