alo kaçamak yapabilirim ıhbar hattıı ....

iyiyim canım ne olsun

evet banlanmış baksana canım
kaç gün düştü acaba mapusa

kötü olmuş yaa
ehh make cim ne gerek vardı her topiğe yayınladın

her topiğe yayınlamasından değil hakeret etmişler birbirlerine ondan bence 4 günde çokmuş ya:a015:

Günaydın kızlar opuyorumnanaktan

Duydum ki make mapısa düşmüş 4 gün :nazar: özliycez seni dadlım en kısa sürede geri dönersin umarım olumunekankayizsmile

günaydın kızlar hepinize kaçamaksız bi gün diliyorum kız make nooldu yaaa geçmişi okudum halbuki öyle banlanacak ciddi bişi de olmamış ama karar böyle çıkmış galiba napalım makecim buda gçer üzülme tatlım 4 gün sonra görüşürüz inşaşşah kız sen gel senin hatrına yiycem çikolatayı bak ciddiyim

günaydın kızlar hepinize kaçamaksız bi gün diliyorum kız make nooldu yaaa geçmişi okudum halbuki öyle banlanacak ciddi bişi de olmamış ama karar böyle çıkmış galiba napalım makecim buda gçer üzülme tatlım 4 gün sonra görüşürüz inşaşşah kız sen gel senin hatrına yiycem çikolatayı bak ciddiyim

kaçgündür ceza düşünüyordu senin üzerindemi uygulayacak:KK1:

make şimdi sinirden almıştır eline bir kase çekirdeği çıtlıyordur kaydirigubbakcemile3

günaydın naf naber

Günaydın nihancım iyiyim sen nasılsın cnm olumunekankayizsmile

Günaydın şekerim :hulya: daha önceden uyarısı varsa make'in o yüzden direk banlanmış olabilir canım :kahve:

Allah kurtarsın make cim..kızlar şimdi ona çamaşır sigara falanda götürmek lazım.sempatiksalakcinnimahpısa düşene destek olmamız ilazım.

Allah kurtarsın make cim..kızlar şimdi ona çamaşır sigara falanda götürmek lazım.sempatiksalakcinnimahpısa düşene destek olmamız ilazım.

Ben bir kilo çiğdem ayarladım çitlesin dursun gelene kadar eli ağzı boş durmaz oyalanır hem sıkılmaz sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

misafir de yok şuan ama görüpte yazamamak da kötü bence o şimdi mışıl mışıl uyuyor
evet ya aygün iyi düşündün bi kaç çamaşır gönderelim
bide şarkı gönderelim
düştün mapıs damlarına öğüt veren çok olurŞeniz

X