- 19 Mart 2010
- 14.169
- 0
- 42
ah be make ban mı yedinmafoldumben ne milletle tartışmaya girdin be kuzum napçez burda şimdi biz cadımız olmadan:gitme:
öyle mi banlanmış mı make ?
özge sendemi burdasın günaydın
burdayım cnm naber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah be make ban mı yedinmafoldumben ne milletle tartışmaya girdin be kuzum napçez burda şimdi biz cadımız olmadan:gitme:
özge sendemi burdasın günaydın
iyiyim canım ne olsun
evet banlanmış baksana canım
kaç gün düştü acaba mapusa
günaydın kızlar hepinize kaçamaksız bi gün diliyorum kız make nooldu yaaa geçmişi okudum halbuki öyle banlanacak ciddi bişi de olmamış ama karar böyle çıkmış galiba napalım makecim buda gçer üzülme tatlım 4 gün sonra görüşürüz inşaşşah kız sen gel senin hatrına yiycem çikolatayı bak ciddiyim
günaydın naf naber
günaydın kızlar hepinize kaçamaksız bi gün diliyorum kız make nooldu yaaa geçmişi okudum halbuki öyle banlanacak ciddi bişi de olmamış ama karar böyle çıkmış galiba napalım makecim buda gçer üzülme tatlım 4 gün sonra görüşürüz inşaşşah kız sen gel senin hatrına yiycem çikolatayı bak ciddiyim
make şimdi sinirden almıştır eline bir kase çekirdeği çıtlıyordur kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:make şimdi sinirden almıştır eline bir kase çekirdeği çıtlıyordur kaydirigubbakcemile3
Günaydın nihancım iyiyim sen nasılsın cnm olumunekankayizsmile
Günaydın şekerim :hulya: daha önceden uyarısı varsa make'in o yüzden direk banlanmış olabilir canım
Allah kurtarsın make cim..kızlar şimdi ona çamaşır sigara falanda götürmek lazım.sempatiksalakcinnimahpısa düşene destek olmamız ilazım.