alo kaçamak yapabilirim ıhbar hattıı ....

anamm sel elin ne kadar peki CADIARZU

iyi ya okadardan bişey olmaz
make gibi 1 kase çekirdek yememişin:KK1:
yürüyüş yapar yakarsın
ama make dünkü olaydan sonra kızabilir valla
gazabından korkuyorum dikkatli olmak lazımkaydirigubbakcemile3

He akşamda mercimek köftsi yedim ondan bişi olur mu:uhm:

uppsss sel mercimek köftesi ne kadardı ceviz kadar mı daha mı büyük :uhm:

:roflol: :roflol: nihan harikaydı :lepi:

elinin fotosunu çek 3030 a gönder ne kadar kalori aldığını söyleyelim:roflol::roflol:
:roflol:
dökül bakalım yavaş yavaş köftenin yanında pastada varmıydı:jeyyar::jeyyar:
Yoktu yoğurtlu kereviz salatası vardı.

uppsss sel mercimek köftesi ne kadardı ceviz kadar mı daha mı büyük :uhm:

:roflol: :roflol: nihan harikaydı :lepi:

Oda kolum kadardı :roflol:Ay valla mercimek köftesinin tipini bilionuz 4-5 taneydi işte

eyvahh hemde 4-5 tane yemiş eyvahedigeldismile

canım benım tanısalım kaynasalımm olumunekankayizsmile

azımmıı bendemı ay ne gezerr kızlar olmasa potısımı kaldırmazdım ama kızlar yagdı gurledı saolsunlar

hem estafurllah asıl ben sıze hayranım ohaoldumsmile

sarıl tabee yaa olumunekankayizsmile eklım senı durrr da arada naf a bırlıkte operasyon duzenleyelımm aklinialirimsmile

Baskılar beni yıldıramaz :icecream:

bak ne yedım yazımm

sabah ceyrek sımıt acccıkk beyaz beynır ve sekersız cayyy demlısınden

oglen 1 elma

bı lokma sımıt ve sehrıye corbası ama yarım kepce ve az once 1 haslanmıs pattıs acık beyaz peynırrr

bu kadannn:kedi:

kız yesene o cıkolatalardan ye hadıı ye de bana eglence oll ahahah bugun kunun acısını cıkamarmam lazımm hadı yesene hatrım ıcınnaklinialirimsmile

tamam canım ıyı aksamlarr koskocamn optumm

ıkımız yıyelım kebaparııı naf yemseın amaaa:nazar:

Çok sağlıksız bir beslenme düzeni bence :tomato: bu şekilde verdiğin kiloları ileride aynen geri alırsın benden söylemesi canım :eek: tecrübe ile sabittir aklinialirimsmile

Ben kebapta yerim ayarını bildikten sonra ben diyet yapmıyorum çünkü sağlıklı besleniyorum olumunekankayizsmile

Benimde listemde yasaklarım var elbette şerbetli tatlı mesela normalde de sevmem ama kilo verme sürecinde uzak durmam gerektiğini düşünüyorum ve bu demek değil ki çok canım istese de yemiycem elbette yerim tadına bakarım en azından ve bu bana göre kaçamak değildir bayanssulusmile arkadaşlarımın yanında yiyeceğim bir dilim tatlı mutfakta gizli saklı 3-4 tatlıdan iyidir gamyoncuiremsu

Make Up'ın daveti üzerine buradayım. pis boğazlığımı yüzüme söyleyin falan demiş...Biz ne söyleyelim be güzelim... aynalar söylüyordur bunu...Alışveriş yaparken içine sığamadığın kıyafetler , üzerine olan fakat beğenmediğin giyisiler...Kötü insan aramana gerek yok eminim ki senin etrafında da 'aaayyyyyyyy ne kadar kilo almışsın' diyen teyzeler, 'çok fazlan yok 5-6 kilo versen yeter' diyen dostlar vardır...Bunlar hayatın acı gerçekleri..

Mercimek çorbasını yağsız yapmanı takdir ettim amayerimseniben
çekirdek için de afiyet olsun, lüpür lüpür yağ olsundelikafadulden

Yorumun güzelliğine bakın olumunekankayizsmile

:roflol:

Yoktu yoğurtlu kereviz salatası vardı.

Oda kolum kadardı :roflol:Ay valla mercimek köftesinin tipini bilionuz 4-5 taneydi işte

Mercimek köftesinden bişey olmaz 3 tanesi 150-160 kalori için rahat olsun canım :kahve:

Üstüme gelmeyin yaaa...
Zaten bu hafta benden kilo verişi beklemeyin anacııım

X