alo kaçamak yapabilirim ıhbar hattıı ....

make up naptın annem sen yaw
hadi çekirdek neyse de birde simit akannehir

bu sabah yedım kız yanı ogleden sona ama bızım bı yakın olmus sımıtle helva vermsıler anneme accık yedım ne var helvayı yemedıgıme dua et:dilcikar:

zaten benı kımse sevmıy

yurudum dedım ama hemde yagmurda ıslandımm:dilcikar:

bu sabah yedım kız yanı ogleden sona ama bızım bı yakın olmus sımıtle helva vermsıler anneme accık yedım ne var helvayı yemedıgıme dua et:dilcikar:

zaten benı kımse sevmıy

yurudum dedım ama hemde yagmurda ıslandımm:dilcikar:

valla seni tanımıyorum aslında ama
hayranım yaw
geçen günkü kaçamak anketinden sonra takipteyim
azmine hayranım
o simitide eritmişindir sen
gel bi sarılayım sana ıslanmışın madem olumunekankayizsmile
ece ben bu arada kaydirigubbakcemile3

valla seni tanımıyorum aslında ama
hayranım yaw
geçen günkü kaçamak anketinden sonra takipteyim
azmine hayranım
o simitide eritmişindir sen
gel bi sarılayım sana ıslanmışın madem olumunekankayizsmile
ece ben bu arada kaydirigubbakcemile3

canım benım tanısalım kaynasalımm olumunekankayizsmile

azımmıı bendemı ay ne gezerr kızlar olmasa potısımı kaldırmazdım ama kızlar yagdı gurledı saolsunlar

hem estafurllah asıl ben sıze hayranım ohaoldumsmile

sarıl tabee yaa olumunekankayizsmile eklım senı durrr da arada naf a bırlıkte operasyon duzenleyelımm aklinialirimsmile

ahaha benden beterı varmıss allah ne etmesınn valla cezadan sonra 45 dk yurudum geldımö bıde yagmur yagmaya basladı annem sıcan gıbı oldumm eheheh bolelıklen cezamı bıtırdımm

o zman ıtıraf edım ceyrekde sımıt yedım sabahhh:kedi:

e bravo make valla deştikçe sanki başka şeylerde çıkacaak senden başka ne yedin ?

ben de kendimi zor tutuyorum çikolatalar daha bi şirin geliyo sanki ambalajlaımı değişti ne CADIARZU:roflol:

ekle ekle
ben inanıyom vercen kiloları sonrada
bu kısların karşına geçip kebapları yicen ohh sefan olsun :roflol:

ben çıkıyorum şimdi
ama yarıan burdayım
iyi akşmalr :KK3:

e bravo make valla deştikçe sanki başka şeylerde çıkacaak senden başka ne yedin ?

ben de kendimi zor tutuyorum çikolatalar daha bi şirin geliyo sanki ambalajlaımı değişti ne CADIARZU:roflol:

bak ne yedım yazımm

sabah ceyrek sımıt acccıkk beyaz beynır ve sekersız cayyy demlısınden

oglen 1 elma

bı lokma sımıt ve sehrıye corbası ama yarım kepce ve az once 1 haslanmıs pattıs acık beyaz peynırrr

bu kadannn:kedi:

kız yesene o cıkolatalardan ye hadıı ye de bana eglence oll ahahah bugun kunun acısını cıkamarmam lazımm hadı yesene hatrım ıcınnaklinialirimsmile

ekle ekle

ben çıkıyorum şimdi
ama yarıan burdayım

tamam canım ıyı aksamlarr koskocamn optumm

ıkımız yıyelım kebaparııı naf yemseın amaaa:nazar:

Son düzenleme:
seni gidi make up seniii..:eek:lmaz:

alemsiniz kızlar koptum vallahi.. :roflol::roflol:.

makeeee
bu saat oldu ben hala kaçamak yapmadım şekerimzemuszemus

oww jnnazzım hosgeldınn madara oldumm gordun dımı afelım sana kuzum sanaaa

goruyosun dımı ne kadar acımasızca benııı cezalandırdılar kız onlara ah et onlarıı:2:

seni gidi make up seniii..:eek:lmaz:

alemsiniz kızlar koptum vallahi.. :roflol::roflol:.

bogazımız durmayoıınca elımızde durmuyo canım yaaa:jeyyar:

oww jnnazzım hosgeldınn madara oldumm gordun dımı afelım sana kuzum sanaaa

goruyosun dımı ne kadar acımasızca benııı cezalandırdılar kız onlara ah et onlarıı:2:

bogazımız durmayoıınca elımızde durmuyo canım yaaa:jeyyar:

eee güzelimm alma mazlumun ahını demişler dimii
sende az yapmamışsın millete :eek:lmaz:
amaaa madara olmak kelimesini kabul etmiyorum çok tatlısınopuyorumnanaktan

eee güzelimm alma mazlumun ahını demişler dimii
sende az yapmamışsın millete :eek:lmaz:
amaaa madara olmak kelimesini kabul etmiyorum çok tatlısınopuyorumnanaktan

naf duyuyon dımıı bakk kac kısı cok tatlısın dedı ehehe bole ceza ver bana hep nolur nolurrr:jeyyar:

hepımızın tatlılıgı canımcımm sızı sevıyom ahanda kactım acıkk gobekımıcın calısımm

ooo süper bayldım bu topike...
ben tgull 3.takımdan ve çok kaçamak biriyim:kedi:
bende sırf sebzeyle yağsız fırında yemek yaparım üstüne diyet çayımı içerim sonra alırım elime saralle kavanozunu ohaoldumsmile aman yarabbi sonrası fenaa...
koşar koşar 1saat spor yapar sonra kocamı ararım canım kek çekti bi browni alsana diye..
böyle yaramaz biriyim işte.

bundan sonra yaptığım kaçamakları yazacağım rezil olacağım ve elime tatlıyı çerezi alınca burayı hatırlacağım aklıma gelecek ve belki inşallah yemeyeceğim...(aslında takımdada kaçamaklarımı yazıyorum ama artık tanışık oldukya yüzsüzleştim onlara söylemekten utanmıyom artıkolumunekankayizsmile)

nihan çok üzüzldüm makleni okudum://başın saoldsun....

bundan sonrası saglıkla olsunn

ooo süper bayldım bu topike...
ben tgull 3.takımdan ve çok kaçamak biriyim:kedi:
bende sırf sebzeyle yağsız fırında yemek yaparım üstüne diyet çayımı içerim sonra alırım elime saralle kavanozunu ohaoldumsmile aman yarabbi sonrası fenaa...
koşar koşar 1saat spor yapar sonra kocamı ararım canım kek çekti bi browni alsana diye..
böyle yaramaz biriyim işte.

bundan sonra yaptığım kaçamakları yazacağım rezil olacağım ve elime tatlıyı çerezi alınca burayı hatırlacağım aklıma gelecek ve belki inşallah yemeyeceğim...(aslında takımdada kaçamaklarımı yazıyorum ama artık tanışık oldukya yüzsüzleştim onlara söylemekten utanmıyom artıkolumunekankayizsmile)

tam sopalıksın annem senn saralle kavonozumu :tomato:

merhaba kızlar nasılsınız şöyle bir baktım biraz içler acısı durumlar var gibi.
makeup hatırladın mı beni 1 ay önce birkaç dakikalığına da olsa görüşmemiz olmuştu. son 1 ayda ne kadar kilo verdin sen ,dün bizim topiğe gelmiş yazmışsın birşeyler.ben sana kötü birşey demiyeceğim elbette hiç tarzım değil çileden çıkmadıktan sonra.
sadece şunu tavsiye ediyorum bizim topiğe gel arada bak bakalım kimler nasıl bu işi bir düzene oturtmuş ya da oturtma aşamasında kendine ona göre çeki düzen ver tabii karar senin. benim 58 idi . 64.5 kg dan bugün 56.4 kgyim.8 kiloyu 2.5- 3 ay gibi bir zaman diliminde hiç acele etmeden verdim niyetim kalıcı olmasını sağlamak olduğu için.
ben diyet yapmıyorum sadece beslenme tarzımda ufak tefek değişiklikler yaptım o da fazlalıklarımın gitmesine sebep oldu. topice gelirsen neler yiyip içiyorum yakından inceleyebilirsin. şimdilik hoşçakalın.

ekle ekle

ben çıkıyorum şimdi
ama yarıan burdayım
karşımıza geçip kebab yesin he:eek:klava:
ece aynı şehirdeyiz unutma işyerini de biliyorum
kebabçıdan 1,5 porsiyon kebab gönderirim sana bugün:jeyyar:
ondan sonra senin totoş ta büyür:jeyyar:
nihan çok üzüzldüm makleni okudum://başın saoldsun....

bundan sonrası saglıkla olsunn
amin canım sağol
tam sopalıksın annem senn saralle kavonozumu :tomato:

make kız senden yaramazlarıda varmış
valla sana yaptığımız benimde gözümü korkuttu bidha zor yaparım herhalde kaçamak:KK1:

günaydeın kızlarr

makeup yicez tabe yok naf a kebap falan :dilcikar:

nihan yolla canım yaw nasıl canım istiyo biliyon muı

X