alo kaçamak yapabilirim ıhbar hattıı ....

günaydın naf
günaydın make

make bi vukuat yok dimi:KK1:

bana slm yok muuuuuu

gunaydın canımm

evet bı vukuat yok aksam yıne gec yattım 2 3 vardı saat 9 gıbıde tuzsuz yagsız bı kase patlamıs mısır yedım sona evde bı kıtap vardı okım dedım adı sey

kısıtlama mıkrobu cope 2

zayıflama ıle ılgılı bı kıtap okudukca aana bu benım lan dedımm okudukcak ana tek ben degılmısım dedımm ve kıtabı bıtırmeme az kaldı

sozun ozu su kıtapta yasaklama yapma kendıne dıyoo yanı ysaklar cazıp ya 2 3 gun yada 2 3 ay dayanırsın ıradenle ama bıgun yemeye baslarsın bu kez normal yedıgınden 2 kat daha fazla yersın farketmeden normal yeme duzenın bozulmustur ve dengeleyemezsın agırlıgını artık der kıtap

ve kıtabın cozum bolumnde ( kı hala bıtıremedım ) acıkmadan yemeyın o hıssı hıssetmeden sofraya oturmayın e doyunca kalkın dıyoo bolelıkle gece mutfak seferlerı ve aklınızda bu yasak yasak dıye dırettıgınız ve ılk fırsatta mıgdeye luplettıgınız mamalardan uzak kalırsın dıyoo

ve ve bı kase patlamıs mısırı normalde arkamdan aglar aman nolcek yagsız tuzsuz dıye bıtıren ben ana kasede bırakıverdımm :lepi:

ve bazı planlarım var burda sanal bı zayıflama kampı olusturmayı planlıyorum aama bu kamp ılk asamada deneme surecınde olcek ve uyelerı 5 kısıden oluscek bazı sartalrıda olcek tabe kampa katılacak uyelerde aranan sartlar gıbıı

sız nedersınız bakım bı de kampa sole cıks bı ısım bulmak lazım

make up çok iyi bi fikir bu kmap :lepi:

güzel bi kitaba benziyor gerçekten okuduğun tiyoları söyle bize bazen tatlım benim

kamp işi de zaten zayıflama topikleri var sen negibi bişey yapıcan ki

Son düzenleme:
ben öğle yemeğine çıkıyorum geldiğimde burda olursanız görüşürüzŞeniz

O dil ne öylee :nazar: İstenmediğim yerde durmam çeker giderim :eek:
ama ama ben senı sevıyom gıtmeeeŞeniz

make up çok iyi bi fikir bu kmap :lepi:
tesk ederım senın ne kadar fazlan var canım merak ettım :nazar:
güzel bi kitaba benziyor gerçekten okuduğun tiyoları söyle bize bazen tatlım benim

kamp işi de zaten zayıflama topikleri var sen negibi bişey yapıcan ki

bol bol paylasırım canım

zayıflama topıklerı gıbı degıl topıklerde free yız ama bu kampda 10 gun mesela bellı bı planımız olucek ve hergun bellı bı saat dılıme bellı bı sporu yapıcaz bu kampdakı herkes ıcın gecerlı uyulması gereken bı kural olcek şakkıdı hhımm ve kımse acıkmadan yemek yemıcek tabe acıktım dıcek ıste kamp yerıne beklıcez yarım saat bı bardak su ıccez sona yemek yıcez menu serbest ama bazı puf noktaları olcek

tabe kabası bole :KK1: detaylandırılabılrı

ben şuanda 68,5 kiloyum ama normalde 70 çıkıyorum
ilk hedefimde 65 olmak
sonra da 60

ve bazı planlarım var burda sanal bı zayıflama kampı olusturmayı planlıyorum aama bu kamp ılk asamada deneme surecınde olcek ve uyelerı 5 kısıden oluscek bazı sartalrıda olcek tabe kampa katılacak uyelerde aranan sartlar gıbıı

sız nedersınız bakım bı de kampa sole cıks bı ısım bulmak lazım

Hımmmmm :1closedeyes:

ben öğle yemeğine çıkıyorum geldiğimde burda olursanız görüşürüzŞeniz

Afiyet olsun cnm sositososito

ama ama ben senı sevıyom gıtmeeeŞeniz

zayıflama topıklerı gıbı degıl topıklerde free yız ama bu kampda 10 gun mesela bellı bı planımız olucek ve hergun bellı bı saat dılıme bellı bı sporu yapıcaz bu kampdakı herkes ıcın gecerlı uyulması gereken bı kural olcek şakkıdı hhımm ve kımse acıkmadan yemek yemıcek tabe acıktım dıcek ıste kamp yerıne beklıcez yarım saat bı bardak su ıccez sona yemek yıcez menu serbest ama bazı puf noktaları olcek

tabe kabası bole :KK1: detaylandırılabılrı

Tamam gitmiyom o zaman opuyorumnanaktan

Bu kamp işine herkes uyamaz sanırım gamyoncuiremsu

ben şuanda 68,5 kiloyum ama normalde 70 çıkıyorum
ilk hedefimde 65 olmak
sonra da 60

eh durumun o kadarda vahım degılmıs bayrama kadar 65 olursun ınsallahh benımde hedefım bayramda 70 off ulenn bu ygalr ne kadar kolay gelıyoda ne yuzsuzler o kadar hakaret edıyoz gıtsın dıye rahatsız edıyo zgıtmıylar kaydirigubbakcemile3
Hımmmmm :1closedeyes:

Afiyet olsun cnm sositososito

Tamam gitmiyom o zaman opuyorumnanaktan

Bu kamp işine herkes uyamaz sanırım gamyoncuiremsu

eh bıraz uyması zor olcek o yuzden uyelerde aranan sartlar olcek ya tatlım ılk sart onlıne olabılme sartı sabah 8:00 aksam 19:00CADIARZU

hehhe aynen yaw birazcık utanma arlanma olur ama tık yok benimkilerde
şu pis boğazımı tutabilsem veririmde yoksa çokk zor bayrama kadar 65 kilo olmam

eh durumun o kadarda vahım degılmıs bayrama kadar 65 olursun ınsallahh benımde hedefım bayramda 70 off ulenn bu ygalr ne kadar kolay gelıyoda ne yuzsuzler o kadar hakaret edıyoz gıtsın dıye rahatsız edıyo zgıtmıylar kaydirigubbakcemile3

eh bıraz uyması zor olcek o yuzden uyelerde aranan sartlar olcek ya tatlım ılk sart onlıne olabılme sartı sabah 8:00 aksam 19:00CADIARZU

Akşam 19:00 dan sonra kaçamak yaparlarsa nolcak sempatiksalakcinni

X