alo kaçamak yapabilirim ıhbar hattıı ....

ya kızlar bence bağışlayıcı olalım çekirdek yemiş börekler çörekler yememiş ya

ben diyorum biz onun gibi cadı olamıyoruz kıyamıyor işte o olsa direk kestiydi cezamızı make kız banada cadılık üzerine dersler ver birazolumunekankayizsmile

Yumuşak davranınca bidahaki kaçamağınızda aynı tepkiyi beklemeyin benden söylemesi sempatiksalakcinni

tmm naf ozaman cezayı keselim gerçi makein geldiği yok yağlarıyla mutlu birşekilde uyuyordur şimdi:roflol:

ozaman bizden özür dilesinsengözlerimebaksanab
resim koyma işini boşverin ben olsam koyamam çünkü belki oda koyamaz sevgilisi falan kızar:KK1:

tmm naf ozaman cezayı keselim gerçi makein geldiği yok yağlarıyla mutlu birşekilde uyuyordur şimdi:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

ozaman bizden özür dilesinsengözlerimebaksanab
resim koyma işini boşverin ben olsam koyamam çünkü belki oda koyamaz sevgilisi falan kızar:KK1:

Tamam make gelsin metin düşünür yazarız sempatiksalakcinni

Anket açmayalım sonra kapatamıyoruz :roflol:

Seçenekler ;

1. Bir metin hazırlayalım ve tüm diyet topiklerine yazmasını isteyelim sırnaşık şey
2. Bir hafta boyunca tatlı yasağı koyalım küp şeker dahi yemesin naniknanik
3. Bir hafta boyunca sadece kendi diyet topiği ve buraya mesaj yazabilsin kötükedihüso
4. Sitede resmini paylaşsın ama silmesin herkes yorumlasın :roflol:
5. Bir hafta boyunca tüm diyet topiklerine menüsünü yazsın cokacimcoook
6. Oyelken ve nihan86 ' dan özür dilediği yazı metnini tüm topiklere yazsın :jeyyar:

Daha düşüneyim mi bunlardan biri olur mu kızlar :kahve:

foto kısmı harıcınde herseye razıyım kızlar cok pısmanımm:sinifsinif: ne kadar agır ceza o kadar gerı donusum Çok üzgünüm çoook

belırleyın verın ulen cezamı sızın kestıgınız parnak acımaz yanı pardonn yag erırı

ben diyorum biz onun gibi cadı olamıyoruz kıyamıyor işte o olsa direk kestiydi cezamızı make kız banada cadılık üzerine dersler ver birazolumunekankayizsmile

verırım canım agızdan cıktımı orda kalamalı bıde kıs kıs gulmelısın hehehehsempatiksalakcinni

Son düzenleme:
sevgılı kacamk yapabılrım ıhbar hattı daımı kacıklarıı

vereceksenız verın cezanızı ahanda uyuyom yoksa sabah ladım dun gece ehehe agzıma layık olsun cezanız

tamam makecim canım benim pişmanmış aman aman kıyamam sana:jeyyar: naf yazsın metnini yaz bütün topiklere hertürlü cezaya razısın demek ozaman 1 tane yetmez sana tamcaydıralım biz seni cicimhihoyyyt

uyumadınmı bu saate kadar naf yazcaktı metni oda yok uyuma 3. cezanda bu olsun uyumamaksempatiksalakcinni

make yağ üstüne yağ eklemek istiyor uyudukça şişçek sonra patlıcak:KK1: çok uyuma bence

ne dıtonuz lenn gece gec yattım dedımm sız uyanırken ben yattım dedım yaaa

X