alo kaçamak yapabilirim ıhbar hattıı ....

teklıfını red ettım yapma be gozum o olmasa ben 500 kg olurdumkesın arada o agzımın bos olmasına sebep olıy

yagsız mercımek corbası yaptım kalorısı azolur boyle dımı

ıcıne havuc sogan 1 dene pattıs mercımek koyduk ekstrası yok nasılkızlar robotttan gecırdımmı baharatlıcam ıste bu

Kilo almıcam derken zehirliyosun kendini cnm ya :çok üzgünüm:

Yağ kaybetmek istiyorsan yağ tüketmelisin bence :1rolleyes: sonuçta bir ömür yağsız beslenmeyeceğimiz için normal düzene geçişte kilo alırız canım 3-4 kaşık da olsa yağ kullanmalısın kaydirigubbakcemile5

sıtenın orta yerınde salalndırıcam kendımı bak bıda yapıyommu allahım ya nasıl yerım ben o cekırdeklerıı sankı bırı benı ıpnotıze ettı hec kendımde degıldımm sımdıde pısmanımm cokk

cok cok cok uzgunum bı kase cekırdek yedımm

sıtenın orta yerınde salalndırıcam kendımı bak bıda yapıyommu allahım ya nasıl yerım ben o cekırdeklerıı sankı bırı benı ıpnotıze ettı hec kendımde degıldımm sımdıde pısmanımm cokk

günaydın kızlar

naf oyalken koşun koşun kızlarrrrr:eek:
make çekirdek yemiş:mymeka: çorbaya yağ koymaz gider çekirdek yer:dance:
kızlar el birliği ile şuna ceza bulalımsempatiksalakcinni yazdıklarını alınıtılayıp diyet sayfalarınamı kopyalasak acabasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
oyalken kız özellikle ikimizin intikamı acı olmalıdelikafaduldendelikafadulden

bize diyordu hanfendi topikleri dolaşıp pis boğaz olduğunu yaz diye onada yazdıralım bütün topiklere pis boğaz olduğunu. birde mekik ve koşma cezası verelim nan make sen gelene kadar fikrim de değişebilir
ıyy iğrenç bide gece yatarken yemiş direk yağ olmuştur gece çalışmaz metebolizma bıngıl bıngıl yağa dönüştü o çekirdekler

cok cok cok uzgunum bı kase cekırdek yedımm

Son pişmanlıkk neye yararrr
Herşeyinnn bedeli varrr
Olmadı yarrrrrrr sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

günaydın kızlar

naf oyalken koşun koşun kızlarrrrr:eek:
make çekirdek yemiş:mymeka: çorbaya yağ koymaz gider çekirdek yer:dance:
kızlar el birliği ile şuna ceza bulalımsempatiksalakcinni yazdıklarını alınıtılayıp diyet sayfalarınamı kopyalasak acabasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
oyalken kız özellikle ikimizin intikamı acı olmalıdelikafaduldendelikafadulden

Günaydın şekerim gördüm hemen geldim sempatiksalakcinni

bize diyordu hanfendi topikleri dolaşıp pis boğaz olduğunu yaz diye onada yazdıralım bütün topiklere pis boğaz olduğunu. birde mekik ve koşma cezası verelim nan make sen gelene kadar fikrim de değişebilir
ıyy iğrenç bide gece yatarken yemiş direk yağ olmuştur gece çalışmaz metebolizma bıngıl bıngıl yağa dönüştü o çekirdekler

:roflol: :roflol:

naf gelince güzel bir ceza bulur

naf gelmiş .....

Geldimmmmm

Evett şimdi düşünüyorum ne ceza versek diye :icecream:

Anket açmayalım sonra kapatamıyoruz :roflol:

Seçenekler ;

1. Bir metin hazırlayalım ve tüm diyet topiklerine yazmasını isteyelim sırnaşık şey
2. Bir hafta boyunca tatlı yasağı koyalım küp şeker dahi yemesin naniknanik
3. Bir hafta boyunca sadece kendi diyet topiği ve buraya mesaj yazabilsin kötükedihüso
4. Sitede resmini paylaşsın ama silmesin herkes yorumlasın :roflol:
5. Bir hafta boyunca tüm diyet topiklerine menüsünü yazsın cokacimcoook
6. Oyelken ve nihan86 ' dan özür dilediği yazı metnini tüm topiklere yazsın :jeyyar:

Daha düşüneyim mi bunlardan biri olur mu kızlar :kahve:

valla süpersin naf ne diyim kiŞeniz

6 numarayı tuttum tatlım harika düşünmüşsün bizden özür dilesin bende yaptım pis boğazlık Oyelken ve nihan86 ' dan özür dileyen bi metin yazsın:jeyyar:

4 numarada süpermiş ya:roflol:

valla süpersin naf ne diyim kiŞeniz

6 numarayı tuttum tatlım harika düşünmüşsün bizden özür dilesin bende yaptım pis boğazlık Oyelken ve nihan86 ' dan özür dileyen bi metin yazsın:jeyyar:

4 numarada süpermiş ya:roflol:

Tamam o zaman özge de gelsin siz kararlaştırın ben metin hazırlarım sempatiksalakcinni uyduruk bişey olmasın sempatiksalakcinni make kıvırır şimdi :roflol: :roflol:

X