- 4 Eylül 2018
- 18.760
- 72.076
- 598
- Konu Sahibi Love_your_life
-
biz de koydeydik mahalle oluyor yeni adi. İlceye gitmistik.. Bisi cikmadi cok şükür :)Geçmş olsun bizde gitsek giderdik ama sakin kalmak istedim. İlçedeyiz hastane çok iyi değil kendi doktorumuz merkezde o yüzden götürmedim yoksa uçmuştuk
benim oglum 2 yasindayken camasur suyu icmisti odasinda uyuyo diye balkona camasir asmaya gitmistim.Kızlar kızım 10 aylık ayaklanmaya başladı haliyle. Bu akşam sandalyeye tutunmaya çalışırken 20 cm gibi bir mesafeden alnını sandalyenin ucuna çarptı. Çok ağlamadı o an ağladı sustu. Kızlar baktım ki bir anda alnı şişmiş baya. Müdahale ettim ama çok korktum şuan 2 saat geçtiği için uyuttum. Neyse sorum şu bunun önüne nasıl geçeceğiz. Ben kızımın hareketini engellemek istemiyorum çıksın baksın ellesin, görsün, vs diyprum ama ona zarar geliyor. Sakınmam mı lazım bilemedim. Ayrıca onu koruyamadığım için kendimi kötü anneyim gibi hissediyorum. Ne düşünmeliyim ne yapmalıyım
Ay ben olsam bende gülerdim sanırımÇocuğun düşmesini nasıl engelleyebilirsiniz ki? L bir koridor var evimde. Kızım bigün koşarken hızını alamadı, tam dönüşte resmen uçtu ve duvara yapıştı. E koşma mı diyeyim, üzüleyim mi? Güldüm vallahi. İmkansızı başardı çünkü. Belki de ben takmadığımdan, oda hep güler başına bir şey gelince.
Çocuğu bunaltmayın başına kaza gelmesin diye. Ağır kazalardan koruyun, diğerleri iyi bile oluyor bence.
Sadece onlem alacaksiniz anne olarak. Cocuklar dusmeden buyumez zaten. Orta sehpa falan varsa hemen kaldirin. Ben oglum 6 yasina gelene kadar koymadım. En tehlikelisi o bence .Kızlar kızım 10 aylık ayaklanmaya başladı haliyle. Bu akşam sandalyeye tutunmaya çalışırken 20 cm gibi bir mesafeden alnını sandalyenin ucuna çarptı. Çok ağlamadı o an ağladı sustu. Kızlar baktım ki bir anda alnı şişmiş baya. Müdahale ettim ama çok korktum şuan 2 saat geçtiği için uyuttum. Neyse sorum şu bunun önüne nasıl geçeceğiz. Ben kızımın hareketini engellemek istemiyorum çıksın baksın ellesin, görsün, vs diyprum ama ona zarar geliyor. Sakınmam mı lazım bilemedim. Ayrıca onu koruyamadığım için kendimi kötü anneyim gibi hissediyorum. Ne düşünmeliyim ne yapmalıyım
İkea koçtaş gibi yapı marketlerde sivri ve keskin kenarlı mobilyalar için güvenlik ürünleri satılıyor. Ben çok rahat etmiştim. Çocuğu kısıtlamak zorunda da kalmıyorsunuz böylelikle.Kızlar kızım 10 aylık ayaklanmaya başladı haliyle. Bu akşam sandalyeye tutunmaya çalışırken 20 cm gibi bir mesafeden alnını sandalyenin ucuna çarptı. Çok ağlamadı o an ağladı sustu. Kızlar baktım ki bir anda alnı şişmiş baya. Müdahale ettim ama çok korktum şuan 2 saat geçtiği için uyuttum. Neyse sorum şu bunun önüne nasıl geçeceğiz. Ben kızımın hareketini engellemek istemiyorum çıksın baksın ellesin, görsün, vs diyprum ama ona zarar geliyor. Sakınmam mı lazım bilemedim. Ayrıca onu koruyamadığım için kendimi kötü anneyim gibi hissediyorum. Ne düşünmeliyim ne yapmalıyım
Arkadaşlarımız gerekenleri yazmış, kendinizi sorgulamayın, bebek büyüten herkesin başına gelmiştir çocuğun düşmesi, hele çocuk ele avuca sığmayan hareketli bir çocuksa düşmelerine engel olamıyorsunuz, kızım ilk yürümeye başladığı zamanlar sürekli düşerdi, şimdi sağlıklı kocaman bir yetişkin, siz iyi bir annesiniz üzülmeyin lütfen.Kendimi sorgulamaya başladım cidden artık ben mi bakamıyorum diye. Hep düşüyor hep ama bu akşam daha da korkuttu. Kazasız belasız büyüsün ler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?