Saç Rengi ve Saç Boyama alnımdaki saç boyası lekelerinden nasıl kurtulabilirim?

dark_teacher

kaktüs :))
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
16
0
36
Gaziantep
selam birkaç gün önce saçımı boyadım ve alnımda boya lekesi kaldı ve bi türlü tam olarak geçmedi ayrıca leke geçsin diye bayağı bi hırpaladım ve alnım tahriş oldu nasıl bu durumdan kurtulacağımı bilmiyorum sizce nasıl kurtulabilirim ve bundan sonra leke olmaması için ne yapabilirim?önerisi olanlar yardımınızı bekliyorum...

leke olmaması için boyamadan hemen önce alnıma yanaklarıma falan krem sürüyorum.böylece kolay çıkıyor lekeler.boyadan sonra da lekeleri niveanın suda çıkmayan makyaj için temizleme sütü var.onu pamuğa döküp temizliyorum.

Canım benimde kalmıştı siyah boyadıktan sonra pamuğa aseton döküp temizledim lekeleri hiç bişey kalmadı.buyrunnnnnnnnn

canım benm kuaförm herzmaan sigara külüyle çıkartıyo ve hiç leke kalmıyo

valla benim bildiğim polar poları, apolar apoları çözer. su çözmediğine ve su da polar olduğuna göre, bize apolar yapıda ürünler lazım.
bu durumda da akıllara alkol olsun, kolonya olsun, amonyak olsun bu tip şeyler geliyor. amonyak son çare olsun ama, o da şöyle seyrek bi amonyak çözeltisi olabilir.
hangi renk bu arada? kızıl tonları en çok uğraştıracaktır diye tahmin ediyorum.

kısaca kolonya dene önce:)

kızıla değil koyu kumrala boyamıştım ama kolonyanın pek işe yaramadığı kesin onu denemiştim o bile biraz yıpratıyor alnı bu yüzden amonyak biraz tehlikeli olmuyor mu ayrıca sigara külü ve aseton gerçekten lekeleri sildi o yüzden bu kadar tehlikeye girmeye gerek yok bence ama verdiğin bilgi doğru büyük bir ihtimalle lekeleri geçirir ama yine de biraz tehlikeli gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…