Alnımdaki bu izden nasıl kurtulabilirim? (Resimli)

bhr2454

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
413
383
Alnımda su çiçeği izine benzer çukur bir iz var. Yaşım ilerledikçe büyüyor sanki. Buna benzer bir izi olupta kurtulan varmı? Hangi yöntemle kurtuldunuz? Birkaç dermatologla görüştüm. Lazerle küçülebilir tam olarak yok olmaz diyorlar, seans sayısı vermiyorlar ve seans ücretleri çok pahalı.

merhaba öncelikle iziniz çok belirgin ve kötü durmuyor.. eğer sizi rahatsiz ediyorsa bir plastik cerrahla görüşüp bilgi alabilirsiniz.. benim de ben aldırma sonrası böyle izler oluştu birçok doktora danıştım hepsi cukurluğun alınıp küçük bir dikişle kapatılabileceğini söyledi ben yaptıramadım henüz ama tek çözüm bu gibi görünüyor. umarım siz de istediğiniz sonucu alırsınız.

merhaba öncelikle iziniz çok belirgin ve kötü durmuyor.. eğer sizi rahatsiz ediyorsa bir plastik cerrahla görüşüp bilgi alabilirsiniz.. benim de ben aldırma sonrası böyle izler oluştu birçok doktora danıştım hepsi cukurluğun alınıp küçük bir dikişle kapatılabileceğini söyledi ben yaptıramadım henüz ama tek çözüm bu gibi görünüyor. umarım siz de istediğiniz sonucu alırsınız.
Cevabınız için teşekkürler
Plastik cerrahla daha hızlı sonuç alacağım demekki.
Bende özellerde lazer pahalı diye Bakırköy Lepra Hastanesinden randevu almaya çalışıyordum. İki gündür uğraşıyorum. Boşluk yok maalesef.
En iyisi plastik cerrahla halletmek. Dikiş izi fondotenle kapatılır ama bu iz hiç bir şekilde kapanmıyor.

Cevabınız için teşekkürler
Plastik cerrahla daha hızlı sonuç alacağım demekki.
Bende özellerde lazer pahalı diye Bakırköy Lepra Hastanesinden randevu almaya çalışıyordum. İki gündür uğraşıyorum. Boşluk yok maalesef.
En iyisi plastik cerrahla halletmek. Dikiş izi fondotenle kapatılır ama bu iz hiç bir şekilde kapanmıyor.
Haklısnız çukur şeklindeki izler asla kapanmıyor benim başıma geldiği için biliyorum fondöten daha belirgin hale getiriyor maalesef. Devlet hastanelerinde de çok iyi plastik cerrahlar var araştırıp bulursanız ücretsiz kurtulabilirsiniz bu sıkıntıdan

Bir estetik cerraha dermapen ile kapanıp kapanamayacağını sorun derim, bazı çukur izler artık dermapen ile çözümleniyor
Doğuştan bir iz olduğu için dermapen işe yaramıyormuş malesef. Plexir yaptırmaya başladım, %40 küçülür dedi dr. Tamamen yok olmaz dedi. Aslında kesin çözüm estetik cerrah ama dikiş izine güvenemiyorum. Oda rahatsız edecek değişen bişey olmayacak.

Doğuştan bir iz olduğu için dermapen işe yaramıyormuş malesef. Plexir yaptırmaya başladım, %40 küçülür dedi dr. Tamamen yok olmaz dedi. Aslında kesin çözüm estetik cerrah ama dikiş izine güvenemiyorum. Oda rahatsız edecek değişen bişey olmayacak.
Sonucu bizimle de paylaşırsan sevinirim... umarım dilediğin gibi sonuç alırsın

X