Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Almor'un Nişanlığı+Ayakkabısı+Çantası

pek güzelmiş canım sanada çok yakışmış. saç makyaj daha bi güzel olcak inşALLAh:)

tebrik ederim sen uzamn yardımcılgınımı bekliodun:44:

pek güzelmiş canım sanada çok yakışmış. saç makyaj daha bi güzel olcak inşALLAh:)

tebrik ederim sen uzamn yardımcılgınımı bekliodun:44:

Sağol canım heyecan başladı biraz 16 gün kaldı nişana. Evet canım uzman yardımcılığını bekliyodum maliye bakanlığından çok şükür oldum işteyim şu an hatta. Sen neler yaptın ?

Sağol canım heyecan başladı biraz 16 gün kaldı nişana. Evet canım uzman yardımcılığını bekliyodum maliye bakanlığından çok şükür oldum işteyim şu an hatta. Sen neler yaptın ?

cok sevindim ya gerçekten çok çok..
çünkü 2010 kpss için 2009 da çalışmaya hemen hemen beraber başlamıştık. çok şükür karşılığını aldık.
nişanlancağına da yerleştiğine de çok sevindim..
bende şuanda işteyim:) temmuzda atandım bende biliyorsun. 2aylık memurum:) çük şükür

Senin için de hayırlı olsun canım çok sevindim. Ben de bugün tam 4. haftamı tamamlıyorum 1 aylık memurum çok şükür.

Rengine bayıldım sanada çok yakışmış heyecanlanmakta haklısın ama çok çabuk bitiyo nişan falan bu kadar mıydı diyosun cok güzel bi duygu parmağında yüzüğü görmek inşallah hersey gönlüne göre olur ve eşine baktığın heran iyi ki olmuş diyenlerden olursun Rabbim herkesin gönlüne göre en güzelini versin seninde bizimde inşallah

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Öyle tabi olduktan sonra insan bu muydu diyor ama olana kadar heyecan tavan. Bir hafta kaldı artık her şeyimiz hazır çok şükür.

çok güzelll bir nişanlık seçimi renkte öyle:) sanırım nişanda yarın :) hayırlısı olsun mutluluklarr allah tamamına erdirsin :)

çok çok güzel, en sevdiğim renklerden biri, sanada çok yakışmış evlilik yolunda attığınız tüm adımlar hep böyle heyecanlı ve musmutlu olsun sıkıntılar sevimsizlikler sizi bulmasın

çok çok güzel, en sevdiğim renklerden biri, sanada çok yakışmış evlilik yolunda attığınız tüm adımlar hep böyle heyecanlı ve musmutlu olsun sıkıntılar sevimsizlikler sizi bulmasın

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Bir ara forumda senin yazılarını filan görmedim Allah Allah diyorum ban filan mı yedi uzun süre yok meğerse nickin değişmiş sonradan çaktım.

Bende bu renk istiyorumm allahım inşallah bulabilirim istediğim modeli çok yakışmış sizede allahım gönlünüze göre versinn :)))

Bende bu renk istiyorumm allahım inşallah bulabilirim istediğim modeli çok yakışmış sizede allahım gönlünüze göre versinn :)))

Çok sağolun Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallah. Bu renk bu aralar çok popüler canım bulabilirsin bu tonu merak etme.

Çok sağolun Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallah. Bu renk bu aralar çok popüler canım bulabilirsin bu tonu merak etme.

Amiin canım inşallah Antalyada yaşıyorum ben Ama büyük bir ihtimal Hataydan alacağım kıyafetimi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…