- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
pek güzelmiş canım sanada çok yakışmış. saç makyaj daha bi güzel olcak inşALLAh:)
tebrik ederimsen uzamn yardımcılgınımı bekliodun:44:
Sağol canım heyecan başladı biraz 16 gün kaldı nişana.Evet canım uzman yardımcılığını bekliyodum maliye bakanlığından çok şükür oldum işteyim şu an hatta. Sen neler yaptın ?
cok sevindim ya gerçekten çok çok..
çünkü 2010 kpss için 2009 da çalışmaya hemen hemen beraber başlamıştık. çok şükür karşılığını aldık.
nişanlancağına da yerleştiğine de çok sevindim..
bende şuanda işteyim:) temmuzda atandım bende biliyorsun. 2aylık memurum:) çük şükür
çok güzelmiş canım maşallah sana da çok yakışmış
Rengine bayıldım sanada çok yakışmış heyecanlanmakta haklısın ama çok çabuk bitiyo nişan falan bu kadar mıydı diyosun cok güzel bi duygu parmağında yüzüğü görmek inşallah hersey gönlüne göre olur ve eşine baktığın heran iyi ki olmuş diyenlerden olursun Rabbim herkesin gönlüne göre en güzelini versin seninde bizimde inşallah
Bunlar da benim nişanlığım ayakkabım ve çantam kızlar . Nişanlığımı hazır dikilmiş olarak aldım üzerinde sadece tadilat yapılacak . Nişana daha 4 ay var ama biz biraz tez canlı bir çift olarak beğendiğimiz için hemen aldık nişanlık işini aradan çıkarttık.
Eki Görüntüle 742223
Eki Görüntüle 742215
Eki Görüntüle 742224
Eki Görüntüle 742216
Eki Görüntüle 742219
Eki Görüntüle 742217
Eki Görüntüle 742218
Eki Görüntüle 742222
Eki Görüntüle 742220
Eki Görüntüle 742221
çok güzelll bir nişanlık seçimi renkte öyle:) sanırım nişanda yarın :) hayırlısı olsun mutluluklarr allah tamamına erdirsin :)
çok çok güzel, en sevdiğim renklerden biri, sanada çok yakışmış evlilik yolunda attığınız tüm adımlar hep böyle heyecanlı ve musmutlu olsun sıkıntılar sevimsizlikler sizi bulmasın
Bunlar da benim nişanlığım ayakkabım ve çantam kızlar . Nişanlığımı hazır dikilmiş olarak aldım üzerinde sadece tadilat yapılacak . Nişana daha 4 ay var ama biz biraz tez canlı bir çift olarak beğendiğimiz için hemen aldık nişanlık işini aradan çıkarttık.
Eki Görüntüle 742223
Eki Görüntüle 742215
Eki Görüntüle 742224
Eki Görüntüle 742216
Eki Görüntüle 742219
Eki Görüntüle 742217
Eki Görüntüle 742218
Eki Görüntüle 742222
Eki Görüntüle 742220
Eki Görüntüle 742221
Bende bu renk istiyorumm allahım inşallah bulabilirim istediğim modeli çok yakışmış sizede allahım gönlünüze göre versinn :)))
Çok sağolun Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallah. Bu renk bu aralar çok popüler canım bulabilirsin bu tonu merak etme.
Amiin canım inşallah Antalyada yaşıyorum ben Ama büyük bir ihtimal Hataydan alacağım kıyafetimi :))
İnşallah gönlüne göre bulursun canım hayırlı olsun şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?