çok beğendim, 10 üzerinden 10 verdim
saçlarını ve makyajını çok abartılı yaptırma. böyle bile çok güzel duruyor çünkü
harika hariika
huzurla,tatLıLıkla kullan inşallah çok yakışmış
daha kına tarihim bile belli değil ama şimdiden bana fikir verdin
üstüne aynen böyle istiyodum
çok hoşrengi de tenine çok güzel gitmiş mutlulukla giy inşallah
Çok hoşmuş canım sanada çok yakışmış hayırlısıyla giymeyi nasip etsin allah inşallah.Benimde nişanım ağustosta olacak ben de elbise arayışlarındayım. Seninkini de cok begendım mümkünse eğer istanbuldan aldıysan nerden aldıgını ve fiyatını öğrenebilir miyim? Seninki de şimdiden hayırlı olsun mutluluklar
Almorcum öncelikle hayırlı olsun, elbiseni çok beğendim. Sana ve tenine çok yakışmış, doğru bir tercih. Ne kadar güzelsin, su gibisin vallahi maşallah diyeyim. Bana gelinlik seçimimde çok yardımcı olmuştunuz o günlere gittim. Sorunsuz atlatırsınız inşallah sizde, mutluluklar canım.
Çok teşekkür ederim canım hatırlıyorum ben de seni Pronovias'tan almıştın gelinliğini çok hoş bir modeldi o da sana çok yakışmıştı. Ocak gibi filan da gelinlik arayışına çıkacağım kısmetse sizlerden fikir alırım burdan ben de.
İnşallah şıp diye bulursun gelinliğini, sen benim gibi kararsız kalma cnm :)seve seve her zaman fikrimizi söyleriz
Teşekkür ederim canım. Kadıköy'de Söğütlüçeşme caddesindeki Flower modadan aldım. Normalde pek çeşit yok gibi genelde dikim yapılıyor bu ve bunun yanında değişik 2-3 model vardı hazırda sadece. Kadın, direk bunu alırsan üzerinde küçük oynamalarla sana uygun hale getiririm hem de daha uyguna almış olursunuz dedi. Biz de 600 liraya satın aldık. Sıfırdan diktirip kiralasaydık 900 sıfırdan diktirip satın alsaydık 1200 lira olacaktı biz de gerek yok dedik direk onu aldım üzerinde tadilat yapılacak sadece.
çok sağol cevabın için canım. Bu hafta istanbulun altını üstüne getirdim hazırlarda pek bişey begenemedım en sonunda özel dikime karar verdim. İşimiz zor gerçekten allah hepimize bu yorucu süreçte yardım etsin inşallah
Canım öncelikle hayırlısı olsun nişanlığının üst kısmı hoşuma gitti çok hoş ama belden aşağı kısımda sanki eksik birşeyler var gibi :S
Çanta ve ayakkabı uyumlu hoş
Gerçekten çok hoş olmuşsunuz,ben özellikle o omuzdan gelip arkaya doğru uzanan tüle bayıldım.Görmeye çok alışkın olduğumuz o prenses modelinin bir tık üzerine taşımış elbiseyi.Ayakkabı ve çanta seçimi de gayet güzel olmuş, size sonsuz mutluluklar.Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?