Almor'ın Dış Mekan Düğün Fotoğrafları :)

Canım gelinlik seçim sürecin, çeyizin, ev ayrıntılarını hepsini görmüştüm hatırlıyorum. Maşallah çok güzel bir gelin olmuşsun. Gelinliğinden saçına, duvağından takı setine kadar her şey zarif ve kararında. Pozlarınız da çok güzel. Benim de 15 gün sonra düğünüm. Umarım sizinki gibi güzel pozlar yakalayabiliriz biz de çünkü nişanlım fotoğraf çektirmeyi hiç sevmez, hep de berbat çıkar fotoğraflarda. Bu arada eldivenlerine bayıldım. Sakıncası yoksa onları nereden temin ettin öğrenebilir miyim ve maliyeti ne oldu? Çok mutlu olman dileğiyle...

Hayırlı olsun canım bir ömür mutluluklaar :))) Bu arada çekim mekanlarınızı merak ettim

Çok teşekkür ederim. İstanbul Bahçeşehir Gölette çekildik canım.

Çok teşekkür ederim darısı size olsun inşallah. Eldivenlerimi gelinliğimi aldığım yer verdi canım içindeydi. Çağteks gelinlikte diktirdim gelinliğimi.

Maşallah almorum, herşey o kadar güzel gözüküyor ki. Gelinlik, duvak, makyaj, saç, çiçek... Müthiş seçimler. Sonsuz mutluluklar canım.

Son düzenleme:
canımmm tebrikler, maşallah kuğu gibi bi gelin olmuşsun. bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

almorcum çok güzel olmuşsun
ömür boyu mutluluklar
ve de yaşasın mor kardeşliği :)

ben bilmem eşim bilir'e katıldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…