Almayı düşündüğünüz parfümler

john galliano çok güzel bir kokudur. Herkes kullansın istemiyorum da ama çok güzel

ay onun şişeleri cok guzel ya..ne tarz kokuyor ?
sekerli mi cıceklı mı

başta çiçek kokusu, sonradan bi pudramsı koku kalıyo,çok beğeniyorum ben. şimdiye kadar 1 kişi de bu kokuyu farkettim pek bilinmiyor. zaten sevilde var sadece. çakması falan da yok :)

başta çiçek kokusu, sonradan bi pudramsı koku kalıyo,çok beğeniyorum ben. şimdiye kadar 1 kişi de bu kokuyu farkettim pek bilinmiyor. zaten sevilde var sadece. çakması falan da yok :)

evet sevılde varmıs bır tek oyle duydum ben de..tuvalet masasına koymalık oldugu kesın bır de kokusuna bakıyım
mor renkte olanı cok hoş =)

evet sevılde varmıs bır tek oyle duydum ben de..tuvalet masasına koymalık oldugu kesın bır de kokusuna bakıyım
mor renkte olanı cok hoş =)

evet mor renginden bahsediyorum bende :) pembe olan daha hafif bi süre sonra uçup gidiyo. onu beğenmemiştim pek. çok fazla satılmaması güzel ama tek bir yerde satılıp indirime girmemesi kötü :))

evet mor renginden bahsediyorum bende :) pembe olan daha hafif bi süre sonra uçup gidiyo. onu beğenmemiştim pek. çok fazla satılmaması güzel ama tek bir yerde satılıp indirime girmemesi kötü :))

ah evet o da var =)
gercekten şişesi çok özel

narciso serisine bayılan biri olarak yeni parfümü beyaz şişeli olan narciso narciso rodriguez i aşırı denemek istiyorum

marc jacobs oh lola da baya güzel denemediysen bir dene derim.. moschino kokuları kalıcı oluyor mu?..

Jean paul gaultier classique edt alıcam sonbahar-kış gibi. Onu kafaya koydum.
Ve sanırım 212 sexy de alacağım.
Açıkları orijinali gibi olmuyor bunların anladığım kadarıyla. O yüzden orijinal almak gerek.

marc jacobs oh lola da baya güzel denemediysen bir dene derim.. moschino kokuları kalıcı oluyor mu?..
Denedim canım ama ben en çok Daisy'i beğendim:) Moschino kokuları aşırı kalıcı kokular değil orta düzeyde. 4-5 saat arası değişebiliyor..Ama I Love Love çok güzel bi koku tavsiye ederim

anladım denemekte fayda var o halde..

moschıno kokuları şişeleri guzel
bir de glamour parfumu amor amora benzıyomuş
amour yazmasından bellıydı zaten

aslında moschıno değil de ıssey mıyakeler cok kalıcı cıdden

victoria's secret pure daydream, victoria's secret pure seduction, dolce&gabbana rose the one şuan almak istediğim parfümler bunlar..

cacharel eden alıcam kesinlikle. o nasıl güzel bir kokudur öylee ya

Victoria secret bombshell aldım.. Çok tatlı bir kokusu var.

bugun denedim Guerlain La Petite Robe Noire ilk fırsatta almak istiyorum harika bi koku

Burberry Brit almak istiyorum birde Cacharel Noa tam zamanı geliyorr artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…