- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla aynenn ya hemen alasım varr:)şu sarı papatya varya o dırek ılgımı cekmişti pembeye zaten bayılırım kii :))) of ya canım cekıyo bu parfumlerde baska bısey var :)
Çok şirin şişesi yaa
Kokusuda çok şirinÇok şirin şişesi yaa
Klasik olanı biliyorum ben bu pembiş olanına bakıcam chance eau tendre'a benzediğine göre de seviceğim parfümlerdenKokusuda çok şirin
Canım mutlaka denemelisin evet cok benziyolar kokusu tam yazlık, hatta bence kışın bile hafif koku sevenler kullanır. Ben kullanırım şahsen yazlık kışlık diye ayırmayı sevmiyorum parfümlerimi:)Klasik olanı biliyorum ben bu pembiş olanına bakıcam chance eau tendre'a benzediğine göre de seviceğim parfümlerden
Bakıcam balım mutlaka bide Rosanera 'ın tavsiyesine bakıcam guerlain linstand magicCanım mutlaka denemelisin evet cok benziyolar kokusu tam yazlık, hatta bence kışın bile hafif koku sevenler kullanır. Ben kullanırım şahsen yazlık kışlık diye ayırmayı sevmiyorum parfümlerimi:)
Canım mutlaka denemelisin evet cok benziyolar kokusu tam yazlık, hatta bence kışın bile hafif koku sevenler kullanır. Ben kullanırım şahsen yazlık kışlık diye ayırmayı sevmiyorum parfümlerimi:)
Chance eau tendreye benziyor daisy canım, klasik olan chance'a değil. Yanlış anlaşılma olmasın :)chance demek daisy benzıyor oyle mı ee hangısını alıcaz kızlar :)) nuraycım bak canım bak ama bıraz sıcak bır koku chance gıbı fresh değil sıcak pudramsı kremsı baya kalıcı
Chance eau tendreye benziyor daisy canım, klasik olan chance'a değil. Yanlış anlaşılma olmasın :)
Bakicim bal bidonum kremsi kokulara bayılıyorum bana göre kadın dediğin temiz çiçek kremsi miss kokmalıchance demek daisy benzıyor oyle mı ee hangısını alıcaz kızlar :)) nuraycım bak canım bak ama bıraz sıcak bır koku chance gıbı fresh değil sıcak pudramsı kremsı baya kalıcı
Bakicim bal bidonum kremsi kokulara bayılıyorum bana göre kadın dediğin temiz çiçek kremsi miss kokmalı
Kızlar bugün hem Daisy'i hemde Daisy Eau So Fresh'i denedim. Koku olarak neredeyse aynılar sadece, Daisy Eau So Fresh biraz daha meyveli. Daisy klasik olanı ona göre daha çiçeksi ama onu ayırt etmek için iyi bir parfüm bilgisi olması gerek bence. Daisy'nin ilk 10 dkdaki halini beğenmedim biraz salatalık gibi koktu bana. Ama sonradan güzel bir çiçek kokusuna dönüştü. Bide bileklerime sıktığım koku yürüdükçe burnuma doğru esti rüzgarla. Silajıda çok kötü değilmiş yani.
Kısacası ben şişesinin tatlılığı nedeniyle klasik olan Daisy'i almaya karar verdim.
Bu arada Odorvi sitesinde 100mllik Daisy fiyatı 179 TL. Aşırı uygun acaba orjinal midir? Yoksa üzerine 20 lira ekleyip Lidyana'dan falan mı almalıyım? Veya Misspera.
Versace woman iyi bir seçim, güzel kokudur güle güle kullanın.:)kızlar sevgililer günü nedeniyle babam sürekli seyahat ettiğinden parfüm almasını istedim. Havalimanından parfümler indirime girmiş ben burberry weekend - versace woman -calvin klein downtown -dior hypnotic poison - chanel coco mademoiselle aldı aşırı uygun fiyata sahte mı diye korktum bir an ama sonuçta havalimanı yanı sahte olmasının imkanı yok kullanıp size dönerim
Aynen öyle ama onların testerlerı yoktu. Sanırım şuan satılmıyolar.genelde missperaya guvenilir dıyorlar canım ben almadım ama alan arkadaslarım var.. zaten kokular cok benzıyorsa şişesi guzel olanı alman daha doğru tercıh olur..bir de rengarenk şişelisi var galıba ya hepsi guzel bu daisylerın