- 26 Ocak 2015
- 167
- 78
- 48
- 30
Versace woman iyi bir seçim, güzel kokudur güle güle kullanın.:)
Daha çok sanırım yaz kokusu, kışın chanele -dioru kullanmayı düşünüyorum teşekkürler bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Versace woman iyi bir seçim, güzel kokudur güle güle kullanın.:)
Daha çok sanırım yaz kokusu, kışın chanele -dioru kullanmayı düşünüyorum teşekkürler bu arada
john galliano çok güzel bir kokudur. Herkes kullansın istemiyorum da ama çok güzel
ay onun şişeleri cok guzel ya..ne tarz kokuyor ?
sekerli mi cıceklı mı
başta çiçek kokusu, sonradan bi pudramsı koku kalıyo,çok beğeniyorum ben. şimdiye kadar 1 kişi de bu kokuyu farkettim pek bilinmiyor. zaten sevilde var sadece. çakması falan da yok :)
evet sevılde varmıs bır tek oyle duydum ben de..tuvalet masasına koymalık oldugu kesın bır de kokusuna bakıyım
mor renkte olanı cok hoş =)
evet mor renginden bahsediyorum bende :) pembe olan daha hafif bi süre sonra uçup gidiyo. onu beğenmemiştim pek. çok fazla satılmaması güzel ama tek bir yerde satılıp indirime girmemesi kötü :))
Denedim canım ama ben en çok Daisy'i beğendim:) Moschino kokuları aşırı kalıcı kokular değil orta düzeyde. 4-5 saat arası değişebiliyor..Ama I Love Love çok güzel bi koku tavsiye ederimmarc jacobs oh lola da baya güzel denemediysen bir dene derim.. moschino kokuları kalıcı oluyor mu?..
anladım denemekte fayda var o halde..