• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almayı düşündüğünüz parfümler

Ani bir kararla Chanel Coco Mademoiselle almaya karar verdim. Chance'ımı almadan önce ikisi arasında çok kalmıştım ama Chance seçmiştim. Coco Mademoislle hep aklımın bir köşesinde kaldı. Dayanamayacağım sanırım :KK51:

Ani bir kararla Chanel Coco Mademoiselle almaya karar verdim. Chance'ımı almadan önce ikisi arasında çok kalmıştım ama Chance seçmiştim. Coco Mademoislle hep aklımın bir köşesinde kaldı. Dayanamayacağım sanırım :KK51:
Almaktan şuanlık vazgeçtim sanırım en azından 2-3 ay almayacağım. Daha düşük bütçe ayırarak Chloe Signature veya Escada Magnetism arasında kararsız kaldım.

Kızlar birkaç gün önce Amerika New York duty free'sinden 2 tane orjinal parfüm aldım.Arkadaşım en Kalıcı ve uygun parfüm Amerika'nın diye ordan istemişti fakat sonra taksitle ödeyebilirim ben sana diyince ben de ona vermedim.Aldığım fiyata fişini göstererek isteyene verebilirim.Biri Chloe 75 ml (220 tl) diğeri Burbery 85 ml (180) tl. Gerçek orjinal parfüm olarak bulabileceğiniz en uygun fiyatlar bunlar.Ve kalıcılığı konusunda hiç şüpheniz olmasın en iyisi garanti verebilirim.

Hiç aklımda yokken, Bvlgari Jasmin Noir aldım mizudan.
Şimdi burberry weekend'imi stoklamayı düşünüyorum:KK17:

Roberto Cavalli Aqua denedim bugün ve çok begendim. Suan armani si kullanıyorum ama aklım onda kaldı. Bi dahaki parfumum kesinlikle o.

My Burberry :KK68: Enfes bir koku olmuş çok beğendim almayı çok istiyorum ama çok pahalı 430 tl yi görünce şaşı oldum :KK57: indirimde yakalarsam tabikide bütçemi zorlamıycak bir indirim olursa mutlaka alıcam :D

Christian Miss Dior Edp gözüm şuan bu parfümde. Kokusu çok tatlı hoşuma gitti.
Bide Roberto Cavalli Edp de gözüm var hala onuda almak istiyorum.

Yaz mevsimi için kendime Marc Jacobs Daisy veya Daisy Eau So Fresh alacağım.
Hangisini tavsiye edersiniz?
Şişeleri beni çok cezbetti. İkisininde kokusunu çok beğendim. Ama sanırsam fazla kalıcı değillermiş. Oda pek sorun değil yaz için..

Yarın gidip ikisini de tekrar deneyeceğim ve son kararımı sevgilimle birlikte alacağım :KK54: şişe olarak Daisy eau so fresh daha hoşuma gitti ama bakalım:KK45:

Back