• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu almayı düşündüğüm yatak odası

Bunu değil ama evgörde buna benzer bir takımı çok beğenmiştim netten.Hatta aynası aynı,ki o kısmı vurmuştu beni. =) Ancak bizim burada bir mobilyacının önünden geçerken aynısını gördüm ve sonuç hüsran.Daha dışarıdan bile kaliteli durmadığını söyleyebilirim.Ama yine de yakından görmekte fayda var tabii.​

evet bu yatak odasını bende gormustum nette gayet guzel ve sık bır takım ınsallah alırsın canm...
kızlar sevgilim bakmış gerçekten çok kalitesiz olduğunu söylüyor. o nedenle artık tamamen vazgeçtik bu modelden.
Bunu değil ama evgörde buna benzer bir takımı çok beğenmiştim netten.Hatta aynası aynı,ki o kısmı vurmuştu beni. =) Ancak bizim burada bir mobilyacının önünden geçerken aynısını gördüm ve sonuç hüsran.Daha dışarıdan bile kaliteli durmadığını söyleyebilirim.Ama yine de yakından görmekte fayda var tabii.​
haklısın ben de görmedim ama sevgilim baktı çok kötü durduğunu söyledi. sanırım yatak odasını ikea'dan alıcaz. country istiyorum ama sherwood ve laura ashleyler çok pahalı. yine en iyisi ikea gibi duruyor :1:

Back
X