Yatak Odası Dekorasyonu almayı düşündüğüm yatak odası

mylittlesunshine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
4.801
1.558
448
kızlar evgör mobilyadan beğendiğim model aşağıda. fikirleriniz benim için önemli özellikle kalitesi konusunda kararsızım evgör mobilyadan mobilya alıp da kullananlar varsa lütfen paylaşsınlar. bir de internet sitesinde yazan fiyatı kesin fiyat mıdır indirim yapmazlar mı mağazada bilen var mı?Eki Görüntüle 300837

evgör ü bende çok merak ediyorum kalitesini falan, uygun fiyatları oldugundan tercihde ediliyor ..
aklımda bulunsun diye yazdım bi köşeye sözlüm askerden geldikten sonra arastırcaz bizim burda magazası var konusup tartıcaz .. İndirim yaparlar mı bilmem ama zaten uygun fiyatları oldugunu düşünüyorum.. en pahalı markalarda model begenemiyorum ama burada begeniyorum mesela .. genel olarak kk da çok tercih eden gördüm ...

yatak odasını sorarsanız pek tarzım değil ama güzel yani ..

bu takımın aynısı yenibosnada bi magazada var.. görümcem cok begenmişti gittik baktık..
hatta aynalı ünitesinin arkasına gizli bi bölme var..
yalnız kaliteli bi takım degildi.. görsele cok önem vermişler ama malzemeler olabildigine dandik:19::19:

hmm ben de şüpheleniyorum açıkçası uyduruk mu acaba diye :/ gidip bi bakmak lazım dediğiniz gibi.

suntalemmiş malzemesi mdf'ye daha iyi diyorlar. bakıcaz artık.

model çok hoşuma gitti ama yaa bayıldım desem yeridir çok istiyorum almayı. teşekkürler kızlar fikirleriniz için

Merhaba yatak odan ile fikrimi yazmıştım :1:
Yaa bir sorum olcak :17:Nevresimlerini tamamladın mı bilmiorum ama Gold Case nevresim ürünleri hakkında bilgin var mı acaba canım ya :17:

:26:

ben de bu takıma beğendim kaç gündür aklımdan çıkmıyo benm de acaba iyi midir :) gidip yerine bakmak lazım aslında

bakarsan bana da haber verir misin? istanbul'da değilim de ben çok merak ediyorum kaliteli mi adi mi yoksa? nişanlıma bak dedim ama o anlamaz pek baksa da. kayınvelidemle gidin dedim onlara da bir şey söyleyince bi seneye ya yaparlar ya yapmazlar nası insanlar anlayamadım hala :/ sen bakarsan bana da fikirlerini söyle lütfen olur mu :))

Merhaba yatak odan ile fikrimi yazmıştım :1:
Yaa bir sorum olcak :17:Nevresimlerini tamamladın mı bilmiorum ama Gold Case nevresim ürünleri hakkında bilgin var mı acaba canım ya :17:

:26:

gold case kullanmadım ama duydum storway ayarında nevresimleri. kalitesiz değil ama çok kaliteli de değil. bence fiyatı uygunsa al çok para vermeye değmez çünkü

woov süpermiş bence inşallah senin olur :31:

çok beğendim ama uyduruksa diye çok korkuyorum inşallah güzeldir de benim olur :))

Son düzenleme:
bakarsan bana da haber verir misin? istanbul'da değilim de ben çok merak ediyorum kaliteli mi adi mi yoksa? nişanlıma bak dedim ama o anlamaz pek baksa da. kayınvelidemle gidin dedim onlara da bir şey söyleyince bi seneye ya yaparlar ya yapmazlar nası insanlar anlayamadım hala :/ sen bakarsan bana da fikirlerini söyle lütfen olur mu :))

gold case kullanmadım ama duydum storway ayarında nevresimleri. kalitesiz değil ama çok kaliteli de değil. bence fiyatı uygunsa al çok para vermeye değmez çünkü

çok beğendim ama uyduruksa diye çok korkuyorum inşallah güzeldir de benim olur :))

Çok teşekkür ederim canım .. Korktum da topiğini böle işgal edince ama yaklasımın güzel tesekkürler :34:

bence kesınlıkle suntalam almayın bende gorsellık dusundum 4 sene once yemek odam ve yatak odam suntalam di.yatak odasnın once karyola baslıgı dustu sonrada tualet masasının butun cekmecelerı elımde kaldı ustelık yapılmıyorda yapıyoruz tekrar dusuyor.cunku suntalem bozuldumu tekarar tutmuyor ıgrencler ımkanım olsa hepsını atıcam ve mdf alıcam.

Mobilya çok güzelmiş bayılırım beyaz mobilyayaa:16:
Mdf suntalemden daha iyi diye biliyorum ben de....
Şimdi üretilen ürünler hep suntalem ama :26:

bence kesınlıkle suntalam almayın bende gorsellık dusundum 4 sene once yemek odam ve yatak odam suntalam di.yatak odasnın once karyola baslıgı dustu sonrada tualet masasının butun cekmecelerı elımde kaldı ustelık yapılmıyorda yapıyoruz tekrar dusuyor.cunku suntalem bozuldumu tekarar tutmuyor ıgrencler ımkanım olsa hepsını atıcam ve mdf alıcam.

of :( bu modeli çok beğenmiştim fiyatı da uygun. artık fiyatını geçtim daha pahalı da olsa güzel tam içime sinen bir model bulamıyorum bulduklarım 16 bin falan napıcam ben şaştım kaldım :/ çok teşekkürler fikrin için. kesinlikle vazgeçtim galiba artık bu modelden

Mobilya çok güzelmiş bayılırım beyaz mobilyayaa:16:
Mdf suntalemden daha iyi diye biliyorum ben de....
Şimdi üretilen ürünler hep suntalem ama :26:

araştırıcam canım ya o kadar para verip 2 3 sene sonra atamam açıkçası biraz daha fazla olsun bi 10 sene falan götürsün en azından.

beğendiğiniz beyaz klasik modeller olursa topiğimde paylaşırsanız çok sevinirim kızlar :))

takım görsel olarak çok güzel evet. aynısına ben görür görmez resmen aşık olmuştum 1 yıl önce. her gün mağazaya gittim geldim. sonra o ilk heyecan geçince fark ettim ki; o aynası (sürgülü birşey ve altında minik rafları var) sürgüsü yüzünden aşınmış ve dökülüyordu. malzemesi de çok kaliteli gelmedi aslında. ben vaz geçtim. sonra zaten benimkinin saçma bir hayal olduğunu; bu takımın evimin ölçülerine de uymayacağını farkettim:)

ama odan büyükse ve senin beğendiğin takım aynı görünüşte farklı bir firma tarafından daha kaliteli şekilde yapılmışsa bişey diyemem:)

umarım her şey gönlünce olur.

bellonedakı cok hos canm evet ve bellona nın durusu bıle cok kalıtelı annemın yatak odası beyaz ve bellonaydı taa 10 sene once aldı ve hıçbır seyı yok hala

Back
X