Yatak Odası Dekorasyonu Almayı düşündüğüm takım

Oo ne güzel:)) bizim de bi köyü huyumuz var hiç pazarlık edemiyoruz satıcılar bu fiyattan aşağı ılmaz diyolar ama ısrar edince indiriyolar gerçekten.koltuk takımını başka bi yerden aldık sadece yatak odam kaldı işte inş bu olur

bir arkadaşım söyledi bu fiyuata almışlar.
çok tavsiye ettiler felan derseniz illa verirler :)

Cnm ben birşey daha sormak istiyorum şimdi siz pazarlık yaparak mı 3.500e aldınız yoksa peşin aldığınız için direk bu fiyatı mı söylediler
PEŞİN aldığımız için bu fiyata düştüler canım
pazarlıkda içine dahil tabi
8100 dediler 7100 e aldık iki takımı

Eklentiler

• the-end-cift-kisilik-nevresim-takimi-DKZ-The-End-Cift-Kisilik.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 81
Elif Hanım, çok sade ve şık görünüyor gerçekten. Ben de dün bu takımı aldım dekorazondan. Tasarım olması beni çok cezbetti. Sanırım içimdeki çocuk evlensem de hiç ölmeyecek :)
Çok tşk ederim:) biz mağazada bakarken şifonyeri yoktu bakamadık nasıl kullanışlı mı

Çok tşk ederim:) biz mağazada bakarken şifonyeri yoktu bakamadık nasıl kullanışlı mı
Merhaba, bizim de bütçemiz kısıtlı. Ben mesela bu takımı beğenmiştim http://www.idermobilya.com/tr/yatak-odalari/pedesa-yatak-odasi.html
Ama sonra daha uygun fiyatlı olanını bulduk onu tercih ettik http://www.idermobilya.com/tr/yatak-odalari/myra-wood-surgulu-yatak-odasi.html
Buraya da bakabilirsiniz belki fikir olur. Fiyatları bize çok cazip geldi.

Begendigin takim sade hos bi takim. Biz mobilyalarimizi bellonadan aldik. Belissa serisi. Biraz detayli yazacagim belki yardımı dokunur
- yemek masasi kitabeli /açılabilir
-6 adet sandalye
-konsol ve konsol aynasi
-tv unitesi
- iki adet uclu iki adet tekli koltuk takimi
-yatak baza ve baslik
_markiz (ayak ucuna konan seye deniyormus )
-tuvalet masasi aynasi pufu
_sifonyer
-iki adet komidin
- surgulu dolap
Hepsini 14 bine aldik canim ustelik taksitli fiyati belki isine yarar . Güzel günlerde kullanman dileğiyle

İlahi bibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…