- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
-
- Konu Sahibi elifff_____
Oo ne güzel:)) bizim de bi köyü huyumuz var hiç pazarlık edemiyoruz satıcılar bu fiyattan aşağı ılmaz diyolar ama ısrar edince indiriyolar gerçekten.koltuk takımını başka bi yerden aldık sadece yatak odam kaldı işte inş bu olurbende :) çok pahalı diye girmemiştim sonra dedim amannn ne olucak sormakda parayla değilya dedim.
:))))
koltuk takımınıda aldık :) 82 ekrab tv hediye ettiler :))))
bence mağazaya gidip sorun
biraz sıkı pazarlık yapın :)
bir arkadaşım söyledi bu fiyuata almışlar.Oo ne güzel:)) bizim de bi köyü huyumuz var hiç pazarlık edemiyoruz satıcılar bu fiyattan aşağı ılmaz diyolar ama ısrar edince indiriyolar gerçekten.koltuk takımını başka bi yerden aldık sadece yatak odam kaldı işte inş bu olur
İnş gidip görcz artk:)bir arkadaşım söyledi bu fiyuata almışlar.
çok tavsiye ettiler felan derseniz illa verirler :)
özel mesaj olarak cevap yazın bana merak ediyorum :)İnş gidip görcz artk:)
Tabi yazarım gidip konuşalım:)özel mesaj olarak cevap yazın bana merak ediyorum :)
hadi hayırlısı
Cnm ben birşey daha sormak istiyorum şimdi siz pazarlık yaparak mı 3.500e aldınız yoksa peşin aldığınız için direk bu fiyatı mı söyledilerözel mesaj olarak cevap yazın bana merak ediyorum :)
hadi hayırlısı
PEŞİN aldığımız için bu fiyata düştüler canımCnm ben birşey daha sormak istiyorum şimdi siz pazarlık yaparak mı 3.500e aldınız yoksa peşin aldığınız için direk bu fiyatı mı söylediler
Tmm cnm anladım saolPEŞİN aldığımız için bu fiyata düştüler canım
pazarlıkda içine dahil tabi
8100 dediler 7100 e aldık iki takımı
Elif Hanım, çok sade ve şık görünüyor gerçekten. Ben de dün bu takımı aldım dekorazondan. Tasarım olması beni çok cezbetti. Sanırım içimdeki çocuk evlensem de hiç ölmeyecek :)
Çok tşk ederim:) biz mağazada bakarken şifonyeri yoktu bakamadık nasıl kullanışlı mıElif Hanım, çok sade ve şık görünüyor gerçekten. Ben de dün bu takımı aldım dekorazondan. Tasarım olması beni çok cezbetti. Sanırım içimdeki çocuk evlensem de hiç ölmeyecek :)
Merhaba, bizim de bütçemiz kısıtlı. Ben mesela bu takımı beğenmiştim http://www.idermobilya.com/tr/yatak-odalari/pedesa-yatak-odasi.htmlÇok tşk ederim:) biz mağazada bakarken şifonyeri yoktu bakamadık nasıl kullanışlı mı
Çok tşk ederim hemen bakıyorum onlara daMerhaba, bizim de bütçemiz kısıtlı. Ben mesela bu takımı beğenmiştim http://www.idermobilya.com/tr/yatak-odalari/pedesa-yatak-odasi.html
Ama sonra daha uygun fiyatlı olanını bulduk onu tercih ettik http://www.idermobilya.com/tr/yatak-odalari/myra-wood-surgulu-yatak-odasi.html
Buraya da bakabilirsiniz belki fikir olur. Fiyatları bize çok cazip geldi.
yanlış anlaşılmasın belim ağırıyor eşime dedim ben başlığı tutayım sen ayaklarımdan biraz biraz çek gerdir beni nasıl sıkıça başlığı çektiysem elimde kaldı inş. Sen başka şekilde kırarsın bence çok hoş hiç dert etme ileride daha iyisini alırsınız huzurlu mutlu yattıktan sonra ne olduğu farketmez
Bu takımın fiyatını biliyor musunuz? çok güzelmiş bende beğendim :)canım ben de doğtaşta bunu begendim seninki de güzel ama istersen değerlendirebilirsin Eki Görüntüle 1665277 Eki Görüntüle 1665277 Eki Görüntüle 1665278 Eki Görüntüle 1665277 Eki Görüntüle 1665278 Eki Görüntüle 1665279 Eki Görüntüle 1665280 Eki Görüntüle 1665281 Eki Görüntüle 1665282 Eki Görüntüle 1665283 Eki Görüntüle 1665283 Eki Görüntüle 1665284
10480tl canımBu takımın fiyatını biliyor musunuz? çok güzelmiş bende beğendim :)
off ne kadar pahalıymış10480tl canım