Almanyaya Gelin Gelenler Burada Neler Yapmaliyiz

evet yazdiklarini okudum böyle bir dernek varsa kurulabilir yada neler yapabiliriz bu konularda ayrintili birsekilde konusmak istiyorumbir yildir almanyaya geleli ama neler yasadim neler roman gibi kötü tecrübeler.....

detayli konusmak istiyorum özelden yazabilirmisiniz.....bende almanyaya 1 yil oldu geleli roman gibi 1 yil malesef.......yazdiklarinizda cok haklisiniz

bana yazabilirisn durumlar farkli degil bizdede......özeldende yazabilirsin isilay

Yazinizi okudum ama şu yaziniz dikkatimi çekti? Neden aileye para gondermek bu kadar kotu degerlendirdiniz ve zorunuza gitti?? Hepimiz biliyoruz ki almanya da euro degerli 100 euro bile gonderilse burada 1600 lira yapiyor yani kaç kati.. turkiyede bir kiz ya da erkek ailesine destek olmasinin nesi kotu?? Benim ailemin durumu kotu tabiki destek olmak isterim ne kadar bencilce..ben orada refah icinde yaşiyim aileme hic destek olmiyim burada dana kuşbaşilari gotureyim ailem kuru ekmek yesin aç kalsin turkiyede de nasil bogazinizdan gecer?benim gecmez o yuzden tabiki yardim etmek isterim ve zaten turkiyede calisirken bile hep aileme yardim eder destek olurdum turkiyede evlensemde destek olurum bu sart degil almanya sizler evlenince ailenize sirt donen birilersiniz demek ki bir 100 euronun hesabini yapiyorsunuz yazik sizi alan kocaya...insan dogup buyudugu ailesine bunu yaparsa kendi ailesine neled yapmaz az ekmegini yemediniz simdi bir 100 euro vermek gozunuzemi batti birde erkekleri hakli buluyorsunuz kim evladini canini uzakta evlendirmek ister ailene zaten yararin yok gurbettesin kapisini acmazsin bir sicak yemek birakmazsin hastalansa gidemezsin ziyarete gidemezsin yilda bir ....bari harclik ve hediye gonder hatirlat kendini zaten evlat,damat ve torun hasretide yasaticaksin onlara bari uc kurus paraya laf etmeyin herkes isine baksin sizin hakkiniz degil insanlarin ozeline karismak evet insallah yardim edicem aileme ben sizler gibi tek kendini ve kocasini dusunen bencil insanlardan degilim Allaha sukur hep aileme destek oldum turkiyede bile.. onlar benim ailem ben destek olmazsam kocam hic olmaz ayrica bahsettiginiz kadar zor degil almanyada yasamak ...100 liraya kac kilo et alabilirsin turkiyede?ama almanyada 100 euroya 10 kilodan fazla et alirsin ve devlet hep yardim ediyor calismayana bile yazdiklarin cogu tam dogru degil yok kapali kadin varmis yok acilmis illa bas ortuluyede laf sokucaksiniz ugrasmayin su kapalilarla ..ben acigim ama saygi duyuyorum bas ortululere kisaca yazdiklarinizin cogu sacma sirf size cevap yazayim diye kadinlar kulubune uye oldum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…