• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanyadan Türkiyeye Gelin Gidenler/Gitmek Isteyenler! Buraya

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
Merhaba kizlar... Sizde benim gibi kendinizi almanyada yabanci hissediyormusunuz?
Okadar mutsuzumki.....
Almanyadan Türkiyeye (Gelin) Gidenler, nasil yasiyorsunuz orada?
Memnunmusunuz?
Calisiyormusunuz?

Anlatirsaniz sevinirim,

Paylasalim....

Aaaaa hep alamanci alamanci yiiiitiiirrrrrr, Fransa'dada gurbetciler var :9:
Allah izin verirse Istanbul'a gelin gidecegim 3 sene sonra.
Sen ne zaman evleniyorsun? Nereye gelin gideceksin?

kizlarrrr helal olsun valla. Ben cok imreniyorum böyle Ailesini birakip Türkiyeye gidenlere...ben 2 saat uzaga gidecegim...ve gitmekten korkuyorum hic istemiyorum aslinda...

Ne güzel benim cok yakin arkadasim Ankaraya gelin gitti. Almanyada dogdu büyüdü meslegini yapti. Simdi orda Kayinvalidesiyle yasiyor ve cok mutluyum diyor, esminin yanindayim diyor... Eylülde evlendi ve alistinmi diye soruyorum evet diyor cok güzel burasi diyor. KAyinvalidemle cok iyi anlasiyoruz diyo..Gercekten cok sevindim onun adina..

Insallah gidecek olanlarda benim arkadasim gibi mutlu olur...:) Ve pisman olmaz...COk zor aileden kopmak..

kizlarrrr helal olsun valla. Ben cok imreniyorum böyle Ailesini birakip Türkiyeye gidenlere...ben 2 saat uzaga gidecegim...ve gitmekten korkuyorum hic istemiyorum aslinda...

Ne güzel benim cok yakin arkadasim Ankaraya gelin gitti. Almanyada dogdu büyüdü meslegini yapti. Simdi orda Kayinvalidesiyle yasiyor ve cok mutluyum diyor, esminin yanindayim diyor... Eylülde evlendi ve alistinmi diye soruyorum evet diyor cok güzel burasi diyor. KAyinvalidemle cok iyi anlasiyoruz diyo..Gercekten cok sevindim onun adina..

Insallah gidecek olanlarda benim arkadasim gibi mutlu olur...:) Ve pisman olmaz...COk zor aileden kopmak..
canim sana mail atmistim.. cok merak ediyorum cevap vermedin:S

Aminnnnnnn. Guzel dualarin icin tesekkur ederim canim benim.
Aileden uzaklasmak beni simdiden uzuyor bile, insallah mustakbel esim hep destek cikar bana :14:
2 saat nedir ki (: Meraklanma, aileni ozleyince bin arabaya git :)
Allah'im hepimizi mutlu eder insAllah. :54:

Back