- 19 Şubat 2015
- 115
- 60
- 32
- Konu Sahibi unutkalbim
Esim orada okudu tanistik geldik evlendik 4 bucuk yil olduAhh guzelmis
Beyinizle Basil tanisdiniz sorabilirmiyim acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esim orada okudu tanistik geldik evlendik 4 bucuk yil olduAhh guzelmis
Beyinizle Basil tanisdiniz sorabilirmiyim acaba
Esim orada okudu tanistik geldik evlendik 4 bucuk yil oldu
Yalnizlik disinda cok sukur mutluyum esim hep destek olduinsaallah burda mutlusundur hayatindan memnunsundur :)
Almanyanin neresinden geliyorsun?
Yalnizlik disinda cok sukur mutluyum esim hep destek oldu
Aus stuttgart sen nerden geldin
Onun isten gelmesini bekleyerek zmnim geciyor ama insan bazen bir kadin istiyor konusup paylasmak istiyor erkekler bizim kadar duygusal degillersenin de imtihan bu olsa gerek yalnizlik.. esin destekse yalnizlik o kadar dokunmaz :)
Evet cok yakinmisizzMemlejetimde tanistik da hat er studiert.sein KAC sene oldu evleneliAus Pforzheim ayni yerden gelmisiz =)
Kac yasindasin? Sen Basil tanisdin beyinle?
Onun isten gelmesini bekleyerek zmnim geciyor ama insan bazen bir kadin istiyor konusup paylasmak istiyor erkekler bizim kadar duygusal degiller
Onun isten gelmesini bekleyerek zmnim geciyor ama insan bazen bir kadin istiyor konusup paylasmak istiyor erkekler bizim kadar duygusal degiller
Evet cok yakinmisizzMemlejetimde tanistik da hat er studiert.sein KAC sene oldu evleneli
Malesef yok calismiyorum hic cevrem de yok esimden baska kimseyle disari cikmiyorum olmadi ya yani hic yokhic arkadasin yok mu
Malesef yok calismiyorum hic cevrem de yok esimden baska kimseyle disari cikmiyorum olmadi ya yani hic yok
hamileyim birde iyice duygusallastim hep birilerini arayis icindeyim burdan sizlerle konusmak da iyi geldi sagolun hepinizeBencede Bacım. Haklisin. Baze konulari insan esi ile konusamiyor. Bazen arkadasa ihtiyac duyuyor insan. Cok iyi anliyorum sein...
Apartman ama kimse yok sanki binada herkes calisiyor yada yasi biraz buyuk teyzeler kayinannem geldiginde teyze gelmisti o gitti daha da gelmedinasil bi yerde kaliyorsunuz,apartman mi komsular felan hic yok mu
Apartman ama kimse yok sanki binada herkes calisiyor yada yasi biraz buyuk teyzeler kayinannem geldiginde teyze gelmisti o gitti daha da gelmedi
Bir bucuk sene. Yazin iki olcak. Bir oglumuz var cooook tatli mashallah. Sein cocugun varmi?
hamileyim birde iyice duygusallastim hep birilerini arayis icindeyim burdan sizlerle konusmak da iyi geldi sagolun hepinize
evet cnım benımde bi oglum var 2 yasında.bızımde 4 sene olucak..hangı şehırdesın cnım sen