• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Almanyada yasayanlara duyurulur

SenEsittirBen

Limon cicekleri
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
481
5
96
- Yurtdışı
Arkadaslar nezamandir bende normal losyonlarla masaj yapiyordum gögüslerime ama bi faydasini görmedim. Sonra aklima geldi evde Melkfett vardi, doktor bikere baska bisey icin tavsiye etmisti. Hadi dedim bide onunla deneyeyim. 2-3 kere kullandim, onunla masaj yaptim. Bugün gögüslerimin sizladigini fark ettim, ama sadece dokununca sizliyor ayni ergenlik cagimda oldugu gibi, ayni sizi. Her ihtimale karsi anneme danistim sence onu kullanmakta bi sakinca varmidir diye. Ondan daha dogal bir sey yok dedi cünkü saf olanini almistim. Gögüslerimde bi dolgunluk var ve bi sertlesme var. Ben onu kullanmaya devam edecegim. Paylasmak istedim tecrübelerimi.

Valla canim Melkfett katilandirilmis yag gibi birsey, sivi degil yani. Ozamanlar 1-2 yil önce bana doktor ondan al vücutuna sür demisti, kuruluk icin falan. Her yerde bulunabiliyor bu Melkfett, bende gitcem bugün alcam türkiyedeki akrabalar icin.
Parfümlüsü ve aloe vera lisi falanda var ama bana doktorum demistiki katkisiz olanini al. Suan gögüslerimde baya bi dirilik var ve sizliyor ayni ergenlik cagimdaki gibi, bende suan takipteyim acaba gercekten melkfett mi yapti diye.

Aaa bak bunu hic duymamistim, nasil yapiyorsun? Günese cikmadan öncemi sürüyorsun günesi ceksin diye?

Günes kremi yerine sürüyorum canim, hic yanmiyorum direk bronzlasiyorum.

Artik ailemde herkes öyle yapiyor, kimisi Cola bile sürüyormus delikafadulden

Ve ben birazda cok havuc yedigim icin cabuk bronzlasiyorum :kedi:

bende netten araştırdım hep süt yağı olarak geçiyo bi de izleri geçirdiğinden bahsediyo herke..kullanıp başla gelişme olan varsa yazsın lütfeeeeennnnnnn

kızlar şimdi tekrar baktım türkiyedeki aynısefa kreminin diğer adıymışş

Son düzenleme:
melkfett parafinden olusuyor yani bildigimiz vazelin (petrol atigi). Melk fett adlandirlmasinin sebebi inek vs. sagarken memesi yaraolmasin diye yumusatmak icin. iceriginde besleyici herhangi birsey yok . insan cildine sürgünde birkac saat sonra yikanmasi gerektigi yaziyor cünki gözenekleri tikayip hava aldirmiyormus. Wikipedi den aldigim bilgiler.
kizlar yoksa gögüs hava almayinca büyüyormu ne ;)

Back
X