Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

kiyamammmm ben annelerimizeee yaaa onlar icin cok zor..dünyaya getir büyüt sonra elin oglu gelsin alsin gitsin gerci bizim icinde kolay degil kendi ayaklarimizin üzerinde durmamiz gerekiyor artik herseyine kosan yardim eden annen baban kardeslerin olmayacak yaninda..ben nasil dayanacagim bilmiyorum vallah seni cok iyi anliyorum canim birde senin bir kac günün kalmis..benim dügünüm 05.05
wohnst du dann weit weg von deiner familie????

xKaderimsin beni de eklermisiiiiiinnn?????? benim dügün 05.05

Selamlarrrrrrr

Masallah masallah ben gelmiyeli neler olmus yahu

Gözün aydin canimcim senin adina cok sevindim sadece ben kaldim desene ya senden önce yada senden sonra evlenirim bende

Hayirli olsun allah agiz tadiyla giyinmeyi nasip etsin insallah amin

Amin Hayirli olsun allah bir yastikta kocatsin insallah Aminnnnn Das mit dem Nachnamen ist bestimmt wohl völlig ungewöhnlich Ich benenne meine Schwester immer noch mit unserem Nachnamen obwohl sie schon seit einem Jahr verheiratet ist

aleykum selam hos buldum sagolasin :)
gecen sene üye oldum ama pek yazmiyorum,okuyorum genelde :))
22yasindayim,kismetse dügün eylülün ilk haftasinda..istanbula gidicem :)
wie alt bist du ?
önemli degil,sorucaksinki bilesin :)

Hosgeldin demeden gecmek istemedim

Okuyunca aklima geldi de Kardesim evleniyordu dügün tarihi fln belli neyse son haftasi odayi bosaltdik yatak vs. hepsi degisti hic düsünmedim birsey gece yan yana yaticaz uzandik yataga güldük sakalastik fln o uyudu sonra icim birden bir doldu hüngür hüngür aglamaya basladim onca yil ayni odayi yeri geldiginde ayni yatagi paylasmistik ve o artik evlenecekti iki gün boyunca agladim vallahi Kendimi hic düsünmüyorum bile herhalde evlendigim güne kadar aglarim... Allah utandirmasin bir ömür boyu huzur saglik mutluluk versin cümlemize insallah... Amin...

Bu arada birsey söylemeden gecmek istemedim.... Pespese evleniyorsunuz ama yinede burda olursunuz insallah... Ne kadar internetdende olsa birbirimizin heycanini paylasiyoruz yeri geldiginde destek oluyoruz yardimci oluyoruz evde soramadiklarimizi burada birbirimize sora biliyoruz...

Hepinize ayri ayri tsk ediyorum

Ilk defa bu kadar uzun yaziyorum

Son düzenleme:
ZSAEFMEAR
cok tsklr canim:) allah herkeze nasip etsin insallah :) seninde belli olunca hemen yaz merala bekliyorum:)
dedigin gibi internettende olsa iyi kötü herseyi paylasiyoruz heyecanimizi , sevincimizi.. allah kimseyi utandirmasin hepimiz kavusuruz insallah
ve bir ömür boyu saglikli huzurlu mutlu geciniriz kocislerimizle:)

bahcelievlerde olcak dügün insallah, seninki nerde olcak?
kuaförünü filan ne kadar önceden ayarlamayi düsünüyosun? benim sade 2 haftam kaliyo, ins dolu degildir istedigim yer..

ah takma kafana, evet trde bence cok daha güzel seyler var. kaliteli bisey istersen ama burasi gibi ayni paraya geliyo bence.
ama orda daha cok öyle kampanyalar falan var stimmt :)

kizlarr önce hepinize tsk ederim :)
dün kina gecem vardi hüngür hüngür agladim annem ablam bütün arkadaslarim tanidiklar herkes aglamis ayy das war total schlimm
kendime gelemedim resmen ya und ich hab mir immer wieder eingeredet 'sakin ol' weil ich sonst entweder umkippen würde oder nasenbluten gekriegt hätte

ama sonuna kadar oynadik bütün kurtlarimizi döktük canimiz cikti coook güzeldi :)
bugün son valizlerim cikti evden iste yarina bir iki parca kaldi :))
kina bütün ayrintilariyla cok hosuma gitti hatta resmini gönderdigim taclar die ware der knaller bulabiliyorsaniz alin cünkü herkes hayran kaldi onlara
soo das wars dann auch biz birazdan cikicaz
die aufregung bringt mich um ama son kez yaziim dedim evlenmeden

bu arada cok tatlim_10 canim cokda uzaga gitmiyorum ca. 40 km

wünscht mir glück für morgen

ahhh wie schön ist das denn..... :)
Hayirli olsun canim benim.. hep mutlu olursun insallah
ich wünsch dir gaaaanz viel glück, genieß/t DEINEN/EUREN tag :)
bizi unutma... ve zaman bulursan yine yaz buraya.. bizimlede paylas, ehh artik sira bizde

Son düzenleme:

canimm, alles alles gute, insallah bir yastikta kocarsiniz :)
hersey gönlünce olsun

arada bi zamanin oldugunda yaz buralara evet :)

cok sevindim canim:) suan döktürüyorsunuzdur :) allahim bir yastikta kocatsinbizlerede nasip etsin insallah
AMINN :)
ömür boyu mutluluklar diliyorum size , tadini cikarin..
balayindan geri dönünce buraya yaz canim cok merak ediyorum nasil bir duygu.. kesin cok güzeldir:)

sagol canim allah herkese nasip etsin....das mit dem nachnamen ist so ne sache aber man gewöhnt sich dran

allah bir yastikda kocatsin cok cok coooook mutlu olun insallah darisi bizim basimiza...balayindan sonra herseyi anlatirsin artik ...euch noch sehr viel spaß canim

slm canlarimmmm :)
ich hab mal eine frage die mich beschäftigt und ich irgendwie keine antwort darauf habe (trotz das ich alle gefragt habe)
alsooo.. hani gelinin basina ve damadin omuzuna atilan o kirmizi ve yesil örtü oluyor ya..
onun bir anlami varmi, wie zb kardes kusagi bzw. kirmizi kusak?
benim hosuma gitmiyor onlar.. deswegen will ich es nur wenn überhaupt evden cikarken.. salona girerken finde ich es nicht schön..
habe es auch bei ein paar leuten nicht gesehen.. ama ich will nichts falsch machen, laf söz olmasin :)

selaaaamm
aslinda benim bildigim kirmizi/yesil örtü kinada kina yakilirken örtülür..so kenne ich das eigentlich aber wieso man das auch auf der hochzeit macht weiß ich nicht
Kirmizi kusak bakireligi/ temizligi simgeler ich würde es tragen cünkü dedigin gibi laf söz cikabilir bizim türkleri bilirsiniz herseye birsey uydururlar ama hic istemiyorsan salona girdikden sonra cikartabilirsin viele machen das so...

Kusagi sowieso:) Sonra cikarcam salonda.. Yani öyle düsünüyorum..
Ama die tücher find ich nicht soo schön... Sen takacakmisin onlari?

Kusagi sowieso:) Sonra cikarcam salonda.. Yani öyle düsünüyorum..
Ama die tücher find ich nicht soo schön... Sen takacakmisin onlari?

ich bin mir auch nicht so sicher...kirmizi örtü ist sone sache aslinda bende istemiyorum sonucta duvagin var duvak olmasa neyse zaten yüzün örtülü..aber meine mama besteht drauf bende bilmiyorum peki senin annen ne diyor?? kusagi resim cekinirken cikarcam ama sonst lass ich das dran
gerci kusagin durusu kommt immer auf dein brautkleid an..sen gelinlik aldinmi ??

Son düzenleme:
Meine findet es auch nicht schön..
Gelinlik almadim.. Ama begendigim birtane var.. Onda durursa kusak modeli bzw. taslari görünmez...
Ich hab ya noch bisschen zeit.. Önümüzdeki dügünlerde dikkat etcem.. Bakalim nasil yapcaklar:)

du musst halt mal schauen..istemezsen salona girdikden sonra cikarirsin kusagi...gelinlik modelinede bagli iste aber du kannst es dir ja noch überlegen wie du das machen willst

selam, canim benim bildigim/ gördügüm kinada erkegin omzuna ya kirmizi ya yesil atilir
kizinda basina kirmizi örtü örtülür. Dügündede yapiliyor aber nicht immer, eigentlich ist es mir egal
zaten girdikten sonra duvagi acicak damat.. belki cok olur diye bende istemem.. cünkü schleier zaten var hemde beyaz
daha hos görünüyor girerken..sanirim bende dügünde yapmicam mal schaun.. ama kirmizi kusagi kesinlikle takmayi düsünüyorum
onunda bi anlami var nede olsa adet.. :) bi tek belki resim cekerken cikaririm ama muss nicht sein.. o yüzden isimlerimizi veya bas harflerimizi yazdirsammi diye düsündüm kusaga bakalim artik:), bu arada salonlarmiz tutuldu:) kinamizda 16.3 allahin izniyle, simdiden heyecanlandim:))
kina sacimla bindalli modelimi bile sectim ,türkiyeye resmini götürecem insallah bulurum aynisindan=), sende hazirliklar nasil gidiyor ??

Danke für eure antworten:)
Beni yanlis anlamayin ama.. Kusagimi kesinlikle takcam dedigin gibi adet:) ve anlamli.
Senin adina cok sevindim canim:)
Benim hazirliklar suan off sorma
Haftaya sinavlarim var... Ayni anda mutfak ve mobilYa bakiyoruz..
Bugün mutfak ve yatak odamizi sectik.. Sinavlar bitince ve evin imzasini atinca insallah onlari siparis verecez..
Sonra evin ici yapilcak.. Erstmal muss alles runter, tapete fliesen laminat...
Herseyi yeni yapcaz insallah..
Cok güzel bir duygu.. Ama stressig..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…