- Konu Sahibi xKaderimsin
- #1.301
kizlar ben ölüyorum galiba ya ...
gelecek hafta gidiciyim resmen ve bugün annemle odami topladik.....
annem baslar baslamaz agladi aber ich hab durchgehalten und hab sie sofort zum lachen gebracht kiyamadim aglamasina
ama simdi odam bos.. yani tabi esyalar varda bos iste...
jetzt kommt alles hoch.
klar die aufregung ist im höhepunkt aber ganz ehrlich die emotionen spielen verrückt..
neyse ya yeni arkadasa hosgeldin bile diyemedim
aramiza hosgeldin canim simdiden hayirli olsun
pumis canim dedigin gibi olur also biz gittikten sonra esyalar gelir weil wir ja knapp drei wochen fehlen und meine schwiegereltern werden den schlüssel auch haben
hem koltuklari hemde yatak odasini ayarlarlar bana gelince yerlestirmesi kalir
uund wir wollten ja eigentlich eine woche später los aber durch planänderung fliegen wir schon nach 4 tagen :)
Tatlim_10 canim yaa baya cabukmus senin dügün tarihinde
tam olarak günü vs. söylede xKaderimsin ilk sayfada degisiklik yapsin
xKaderimsin jaaa bende o takimdan aldim für den selben preis aber halt von hier :))
canim ya bu arada cidden askinbirtanesinin ve tatliminda dügün tarihlerini aktar ilk sayfaya herkes görsün ne zaman evlendigimizi
ya kizlar ben artik dügüne kadar girebilir miyim bilmiyorum ama kina gecem cuma günü und die hochzeit am sonntag
also hab ich ein tag pause so dass ich so leicht meine ruhe hab
tabi ev akraba ve arkadaslarla dolu olacak hatta misafirlerimiz carsamba günü geliyo
also wenn ich doch keine gelegenheit finden sollte danke ich jedem von euch viiiiiieeeelllllmmaaaaallssss :))
cok güzel zaman gecirdim burda cok hos muhabbetler ettik
klingt i.wie wie ein abschied ist aber keins sobald ich von den flitterwochen zurück bin und mich eingelebt hab bin ich wieder da
kiyamammmm ben annelerimizeee yaaa onlar icin cok zor..dünyaya getir büyüt sonra elin oglu gelsin alsin gitsin gerci bizim icinde kolay degil kendi ayaklarimizin üzerinde durmamiz gerekiyor artik herseyine kosan yardim eden annen baban kardeslerin olmayacak yaninda..ben nasil dayanacagim bilmiyorum vallah seni cok iyi anliyorum canim birde senin bir kac günün kalmis..benim dügünüm 05.05
wohnst du dann weit weg von deiner familie????
xKaderimsin beni de eklermisiiiiiinnn?????? benim dügün 05.05