- Konu Sahibi xKaderimsin
-
- #1.281
arkadaslaaaar olduuuudaaa bittiii artik bende evliyimcok heyecanli coook güzel gecti
standesamt pek güzel olmaz diyordum ama das was sooo wunderschööööön...gercekten her genc kizin tadmasi gereken bir duygu :9
ama ben hala yeni soyismime alisamadimzamanla alisirim insallah....artik sira dügünde
allah isteyen herkese nasip etsin
Veeeeeeeee dügün tarihim belli olduuuu :)
31.03.2013 allahin izniyl insallah :) dügün salon bakcaz tuttukmu tamamdir:)
Nikahimda Oktober 2012 :)
allahim insallah nasip eder ve güzel gecer hersey.. istiyen herkeze nasip eder insallah:)
evlenenlere simdiden mutluluklar diliyorum:)
ayy hic sorma ya ölüyorum
bide annemler dügün arifesinde türkiye gezisi cikardilar kafayi yemek üzereyim
birkac gündür yoklar gelecek hafta sonu gelecekler ins.
bol bol kendimi sakinlestirmeye calisiyorum hersey iyi olucak diye bakalim hayirlisi
hayirli olsun canim allah bi yastikta kocatsin insallah :))
aa dogum günümden bi gün sonra olcak dügünün :))
cok sevindim canim senin adina, insallah hersey istedigin gibi olur :)
hayirli olsun canim allah bi yastikta kocatsin insallah
arkadaslaaaar olduuuudaaa bittiii artik bende evliyimcok heyecanli coook güzel gecti
standesamt pek güzel olmaz diyordum ama das was sooo wunderschööööön...gercekten her genc kizin tadmasi gereken bir duygu :9
ama ben hala yeni soyismime alisamadimzamanla alisirim insallah....artik sira dügünde
allah isteyen herkese nasip etsin
takma kafanaa, strese sokma kendini sivilce cikar bak :)
hersey hallolmadimi zaten? yaslan arkana und genieße es canim benim
eminimki hersey cok güzel olcak :)
balayina nereye gidiosunuz? bizde balayi icin oteli hallettik gecen hafta, yavas yavas bitio bütün isler ve bende rahatliorum.
ay bu stresle varya hic sevinemiorum su an :S hersey bi an önce olsun bitsin istiorum
hayirli olsun canimmm :))
yaa bide diodun bi gün öncesinden 'ich weiß nicht wie es wird bin nicht wirklich aufgeregt' diye hihi
güzel gecmesine cok sevindim canim ins. mutlulugunuz daim olur
canim dügün tarihiniz belli miydi sizin?
hallöchen alle zusammen :)
gibt es auch bräute die in deutschland leben und in die türkei ziehen?..
wenn ja ich bin eine von den,und wollte bischen information haben,wie ihr vorgeht...
aleykum selam hos buldum sagolasin :)
gecen sene üye oldum ama pek yazmiyorum,okuyorum genelde :))
22yasindayim,kismetse dügün eylülün ilk haftasinda..istanbula gidicem :)
wie alt bist du ?
önemli degil,sorucaksinki bilesin :)
canim ya malesef hersey hallolmus degil
yatak odamiz ve koltuklarimiz ay sonuna gelirmis bu durumda ya evlendigimiz hafta yada biz balayindayken gelirler
ya böyle gün gectikce nefes almak güclesiyo heyecandan aber halt aus stress
inanin bi hafta öncesinde basladi ich träume jede nacht von der hochzeit ama böyle hep bi stresle kalkiyorum
sadece ben degil nisanlimda her gecen gün rüyasinda dügünü görüyormus
sonunda hastalanicaz dügün stresi yüzünden
bizde senin gibi hersey biran önce bitsede birbirimize kavusabilsek su stres bitse diyoruz :))
sivilce konusunda pek derdim yok yani ergenlikten sonra bi tek ay basinda bi tane sivilcem cikar also wenn kurz bevor ich meine tage kriege
hihi yada ben böyle ufak bi cekirdek canavariyim baslayinca duramiyorumwenn ich das einpaar tage aufeinander esse dann krieg ich pickel
canim biz balayina alanya - bera otele gidicez ins. ama ondan önce birkac gün sivasa benim memlekete :) birkac günde konyaya gidicez askimin memleketine hihi
hallöchen alle zusammen :)
gibt es auch bräute die in deutschland leben und in die türkei ziehen?..
wenn ja ich bin eine von den,und wollte bischen information haben,wie ihr vorgeht...
:) achso.. bende bu sene 20 olcam :) 19,5 yasim hehe:)
istanbul güzel yer ama cok büyük :) alisirsin elbet:)
bizim nikah oktoberde,dügün märz 2013 allahin izniyle.. daha var ceyizimi tamamlamaya az kaldi:)
hayirlisi bakalim:) hehe..
ach scheiße, koltuklar siz yokken gelirse o zaman ailenden birileri falan halledemez mi onlari?
o biraz scheiße olmus evet..
ja banada oluyo nefes alamamak gibi biseylerstrestendir sade ya..
sivilce konusunda sansliymisin o zaman canim hehe
ah cool, bizde antalyaya gitcez :) ama herkes alanya daha güzel diyo bana haha
olsun yinede güzel gecer denk ich mal :)
bu arada bende cok merak ediyorumm, nikahtan bi kac resim göstersene bizee
hallo, hosgeldin :)
ich wollte zuerst in die türkei ziehen aber jetzt kommt doch er hierher..
benim dügünümde 1 eylülde istanbulda olcak ama, seninkide birinci haftasinda olcakmis diye okudum :)
was hast du denn für fragen wegen dem umziehen?
hosbuldum sagol :)
evet kismetse 8eylül...
wo in istanbul wird es sein bei dir ?
ahh wegen ceyiz halt..kann ja nicht soviel von hier in die türkei schleppen
und in der turkei gibt es ja oft angebote so wie ceyizpaketi,wollte halt bischen austauschen was es wo gibt..wo mann was günstiges findet :))
Kizlaaaaaaaaaaar :)
burda paylasimlarimizi yapalim ve birlikte 2012de tekeeeeer teker dügünlerimizi yapalim insallah
Dügünler:
22.04.2012 Pammy
01.09.2012 pumis
06.10.2012 XKaderimsin
Güncellenecektir :)
kizlar ben ölüyorum galiba ya ...
gelecek hafta gidiciyim resmen ve bugün annemle odami topladik.....
annem baslar baslamaz agladi aber ich hab durchgehalten und hab sie sofort zum lachen gebracht kiyamadim aglamasina
ama simdi odam bos.. yani tabi esyalar varda bos iste...
jetzt kommt alles hoch.
klar die aufregung ist im höhepunkt aber ganz ehrlich die emotionen spielen verrückt..
neyse ya yeni arkadasa hosgeldin bile diyemedim
aramiza hosgeldin canim simdiden hayirli olsun
pumis canim dedigin gibi olur also biz gittikten sonra esyalar gelir weil wir ja knapp drei wochen fehlen und meine schwiegereltern werden den schlüssel auch haben
hem koltuklari hemde yatak odasini ayarlarlar bana gelince yerlestirmesi kalir
uund wir wollten ja eigentlich eine woche später los aber durch planänderung fliegen wir schon nach 4 tagen :)
Tatlim_10 canim yaa baya cabukmus senin dügün tarihinde
tam olarak günü vs. söylede xKaderimsin ilk sayfada degisiklik yapsin
xKaderimsin jaaa bende o takimdan aldim für den selben preis aber halt von hier :))
canim ya bu arada cidden askinbirtanesinin ve tatliminda dügün tarihlerini aktar ilk sayfaya herkes görsün ne zaman evlendigimizi
ya kizlar ben artik dügüne kadar girebilir miyim bilmiyorum ama kina gecem cuma günü und die hochzeit am sonntag
also hab ich ein tag pause so dass ich so leicht meine ruhe hab
tabi ev akraba ve arkadaslarla dolu olacak hatta misafirlerimiz carsamba günü geliyo
also wenn ich doch keine gelegenheit finden sollte danke ich jedem von euch viiiiiieeeelllllmmaaaaallssss :))
cok güzel zaman gecirdim burda cok hos muhabbetler ettik
klingt i.wie wie ein abschied ist aber keinssobald ich von den flitterwochen zurück bin und mich eingelebt hab bin ich wieder da
öncelikle aramiza hosgeldin canim, hayirli olsun:)
ich habe letztes jahr zb bei karaca eingekauft.
yemek takimi, kasik takimi ve tencere takimi.. hepsi istedigim gibi toplam 1600 TL :) (normalde 1400 ama ich wollte eckige teller deswegen 200 mehr)
macht ungefähr 800€.. wir fanden das angebot günstig ve biz arabayla buraya getirdik bunlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?