- Konu Sahibi xKaderimsin
-
- #1.261
kizlaaarrr ben evlendiiiiiimmmmm :)))))
hihihi yani nikahimiz kiyildi
yildirim nikahi denebilir
konsoloslukta evlendik und wir haben an dem tag geheiratet an dem wir den antrag gestellt haben
ayyyyyy cooook ani oldu ama cidden sabah gittik sonra ögleden sonra also um 15 uhr haben wir geheiratet
nur als nebeninfo askinbitanesi cnm sen soruyordun ya neler lazim diye
man braucht:
- 4x vesikalik resim (passtfoto)
- her iki kisi icinde ärtzliche bescheinigung dass man gesund und an keiner anstekenden krankheit erleidet (ist also ein atest)
- Aufenthaltsbescheinigung worauf steht dass ihr ledig seid
- kopie eurer türkischen ausweise vor und rückseite (konsolosluktada var kopierer)
- pass und türkischer ausweis
wenn ihr die habt seid ihr auf der sicheren seite bidaha gitmenize gerek yok
xKaderimsin canim benim bu arada hayirli olsun eviniz :) cok sevindim sizin adiniza
ins. hersey gönlünüzce olur :)
kizlaaarrr ben evlendiiiiiimmmmm :)))))
hihihi yani nikahimiz kiyildi
yildirim nikahi denebilir
konsoloslukta evlendik und wir haben an dem tag geheiratet an dem wir den antrag gestellt haben
ayyyyyy cooook ani oldu ama cidden sabah gittik sonra ögleden sonra also um 15 uhr haben wir geheiratet
hayirli olsuuuun...allah bir yastikta kocatmayi nasip etsin insallah...peki nikah kiyilirken waren eure familien auch dabei ?? weil du ja gesagt hast ihr habt antrag gestellt und am gleichen tag geheiratet??
allah nasip ederse haftaya bu zamanlar bende evli olacaaaaam...kesin cok güzel ve degisik bir duygudur
biz "alman" oldugumuz icin bizim nikah standesamt`da olacak ama insallah güzel olur
Pammyyyyy Erzähl und alles wie hast du dich gefühlt habt ihr nur Evet gesagt o anda ne his etdin ben sanirim ruyada gibi olurum dann nach meine hochzeit werde ich wohl sagen Hö bitdimi Wann kommen bilder ? ZSAEFMEAR<---- Merakli melahat
wooow neler kacirmisim ya ben bi kac gün yoktum hemen evlenen bile olmus
hayirli olsun canim, cok cok mutlu olun insallah allah bi yastikta kocatsin
senin dügün ne zamandi ya bu arada
amiiiiiinnn hepimizi ins
canim o zaman simdiden hayirli olsun :)) meine schwester hat im standesamt geheiratet und das war ganz schön nur das einziger 'problem' war yani böyle türklerdeki gibi evlilik cüzdani yok also die haben so ein papier bekommen worauf i.was gedruckt ist schön ihr seid jetzt verheiratet oldu
ama yinede nikahi kiyan kisi baya evlilikle ilgili nasihat verdi das war total süß
eminim senin nikahinda harika gecer
jaa unsere familien waren da yani herkesin teker teker aradim zor oldu ama auf dem letzten drücker war jeder da
arkadaslarimiz fln gelemediler weil das viel zu spontan war zaten hazirlanmam icin birbucuk saatim vardi ich habs so knapp geschafft
son seyleri arabada yaptim
sorma yaaa ölüyodum kapida siramizi beklerken nisanlimla konusuyoduk über so ein video was mal die runde gemacht an in face
böyle bi cift nikah masasinda oturuyo sonra nikah memuru damada soru i.wie keine ahnung anne yada baba adi diye adamda heyecandan EVEETTT diye bagiriyo
bende nisanlima diyodum sende öyle oluyormussun fln diyecok gülduk kapinin önünde ama icerde elim ayagim birbirine dolasti
tabi nikah memuru ilk önce bana sordu ach ich weiß nicht mal genau was er gesagt hat ich war zu aufgeregt
ama iste sonunda nisanlimin ikinci ismini söyleyerek esiniz olarak kabul ediyomusunuz dedi 'ediyorum' dedim hihi
mein vater war total überrascht wegen dem namen cünkü hic duymamisti nisanlimin o ismini hihi :)
na jedenfalls nisanlimada sordu ayni soruyu oda kabul ediyorum dedi
dann haben wir i.wo unterschrieben
sonra adam yine biseyler dedi keine ahnung was
sonradaaa evlili cüzdanini gelin hanima veriyorum dedi hihihi
zaten hala bende nisanlima vermedim resim cekinirken cok istedi ama beniiiimm dedim
bu kadarcik iste details genug?
resimleride yüklemiim ya hihi onlar bende kalsin
tabi kiziiim sen gelmezsen evlenirim böle
amiiiin canim cok saol ins. hepimiz sevdiklerimizle cok mutlu ve huzurlu bi ömür geciririz :)
cok yakinda ya benim dügünüm :18: 22.04
also in 17 tagen
Morgen ist es bei mir auch so weitama ich bin garnicht aufgeregt...bakalim nasil gececek...konsolosluktaki nikahlar daha baska oluyor schon allein die atmosphäre ist ganz anders..
peki kim kimin ayagina ilk önce basti????dügünede az kalmis
tabi kiziiim sen gelmezsen evlenirim böle
amiiiin canim cok saol ins. hepimiz sevdiklerimizle cok mutlu ve huzurlu bi ömür geciririz :)
cok yakinda ya benim dügünüm :18: 22.04
also in 17 tagen
Morgen ist es bei mir auch so weitama ich bin garnicht aufgeregt...bakalim nasil gececek...konsolosluktaki nikahlar daha baska oluyor schon allein die atmosphäre ist ganz anders..
peki kim kimin ayagina ilk önce basti????dügünede az kalmis
anammm az kalmis :18:
und heycan varmi heycan
Veeeeeeeee dügün tarihim belli olduuuu :)
31.03.2013 allahin izniyl insallah :) dügün salon bakcaz tuttukmu tamamdir:)
Nikahimda Oktober 2012 :)
allahim insallah nasip eder ve güzel gecer hersey.. istiyen herkeze nasip eder insallah:)
evlenenlere simdiden mutluluklar diliyorum:)
ayyy canim benim hadi hayirli olsun
sonunda kavusacaksiniz :)
dügün tarihini simdiden belirlemeniz salon bakimindan cok iyi olmus
also ihr findet definitiv freie plätze
Veeeeeeeee dügün tarihim belli olduuuu :)
31.03.2013 allahin izniyl insallah :) dügün salon bakcaz tuttukmu tamamdir:)
Nikahimda Oktober 2012 :)
allahim insallah nasip eder ve güzel gecer hersey.. istiyen herkeze nasip eder insallah:)
evlenenlere simdiden mutluluklar diliyorum:)
Canimmmm:) ben buna cooook sevindim... Ne güzel yaa.. Seninkide belli oldu:)
Hayirli olsun :)
cok tskler canim:) sonunda belli oldu evet =)) hehe allah hepimize nasip etsin insallah
tarih belli oldugundan beri icim bir tuaf ama.. sukadar kaldi baba evinde diye üzülüyorum zaman zaman
normalmidir? yani sizdede oluyormu bu.. vaz gecmeyi bile aklima getirdim bi an okadar üzüldüm düsün.. :S
cok tskler canim:) sonunda belli oldu evet =)) hehe allah hepimize nasip etsin insallah
tarih belli oldugundan beri icim bir tuaf ama.. sukadar kaldi baba evinde diye üzülüyorum zaman zaman
normalmidir? yani sizdede oluyormu bu.. vaz gecmeyi bile aklima getirdim bi an okadar üzüldüm düsün.. :S
normal canim.. ama sevdigin kisiyle olacaksin..
önemli olanda bu.. ve baba evinden güzel bir sekilde ayrilacaksin.. her zaman oraya gidebilirsin:)
ich habe mein Kinalik und bindalli am wochenende gekauft.... ayy cok güzel ya..
cok begenerek aldim ikisinideee
aynen canim xkaderimsinin dedigi gibi cok normal
ama daha cok erken geri saymak icin ya :) daha dur böyle düsünmek icin vaktin bol
alisveris kismi en güzeli :))) bagimli oluyo insan hihi
hala biseyler almak istiyorum internette bol bol ne alabilirim diye bakiyorum hihihi
xkaderimsin canim yaa sendede artik heyecan iyice artiyordur demii
resim resim resim :) yani mümkünse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?