- Konu Sahibi xKaderimsin
-
- #1.201
önemli diil canim
en dogrusu öyle olur yani en yakinlariniza dagitmak
ayy günler cok cabuk geciyo benide iyice panik basiyo....
cok saol canim, darisi sizin basiniza evetben geldiiiim :) pammy hosgeldin okudum cok sevindim istedigin gibi gecmesine allah tamamini erdirsin
cok bisey kalmadi, umarim hersey gönlünce olur canim:)
ben nisanlimin yanindaydim geldim :) ve tahmin ettigim gibi cok romantik bir aksam yemegine tek tasimi cikartip
evlenme teklifi etiardindan bi dans cok romantikdi tam benim zevkime göre almis askim:)
bu arada pumis hayirli ugurlu olsun cok sevindim allah tamamini erdirsin darisi basimiza :)
ben geldiiiim :) pammy hosgeldin okudum cok sevindim istedigin gibi gecmesine allah tamamini erdirsin
ben nisanlimin yanindaydim geldim :) ve tahmin ettigim gibi cok romantik bir aksam yemegine tek tasimi cikartip
evlenme teklifi etiardindan bi dans cok romantikdi tam benim zevkime göre almis askim:)
bu arada pumis hayirli ugurlu olsun cok sevindim allah tamamini erdirsin darisi basimiza :)
pumis canim panik olmam sorundan diil :))
tam tersi düsünüyorum da sevdigim adamla yatip kalkicam ohne mal ins detail zu gehen
yani ne biliim gece yatmadan önce son gördügüm sey onun yüzü sabah ilk gördügümde onun yüzü olacak hihi
dün konusuyoruz da dedim askiim ben gece uyaninca böyle sana sokulabilir miyiiim
tabiiii diyo deli :) inanilmaz bisey ya...
bu yüzden heyecan basiyo, panik oluyorum hihi :)
ben geldiiiim :) pammy hosgeldin okudum cok sevindim istedigin gibi gecmesine allah tamamini erdirsin
cok tskler canim:) amin insallah :) dügün tarihi alicaz cok az kaldi :)evet haklisin canim, en dogrusu öyle olur :)
panik olma canim ya, tatli telaslar bunlar. hersey yoluna girer takma kafana, geriye yaslan ve tadini cikar
cok saol canim, darisi sizin basiniza evet
cok güzel bi teklif almisin, hayirli olsun, allah tamamina erdirsin
ayyyyyyyyyyyyyyyyy hihi bayildiiiiiiiimmmmmmmmmmm :)))))
süper ya cidden cok romantik gecmis
yaaa bende yine evlenme teklifi istiommmmm hihi askima diimde bidaha etsin :)
canim Allah tamamini erdirsin ins. coooooooooooooook mutlu olursunuz
bu arada ufak bi tavsiye : bütün geceyi her ayrintisiyla yaz
yani ben öyle yapmistim sonra hafizada kalmiyo hersey. ufak ayrintilar unutuluyor also lieber schwarz auf weiß :))
hem anlasilan nisanlin cok romantik beraber evlendikten sonra okur tazelersiniz o günleri
sende hosgeldin canim :)
sehr schön ya.. pammynin dedigi gibi bende tekrar istiyommm..
ama artik onlari gectim.. dügüne az kaldi..
yazdiklara bakarsak.. hepimizi telas sardi.. kimine 1 ay kimine 5 banada 6 bucuk
cok heycanliyim.. belki yarin gelinlik bakmaya gidecez..
bir kac gündür hastayim.. düzelirsem gidecez insallah
Eki Görüntüle 369435 bunu begendim.. üst kismini.. sizce nasil? Altina karar veremedim...
yazdiklara bakarsak.. hepimizi telas sardi.. kimine 1 ay kimine 5 banada 6 bucuk
cok heycanliyim.. belki yarin gelinlik bakmaya gidecez..
bir kac gündür hastayim.. düzelirsem gidecez insallah
Eki Görüntüle 369435 bunu begendim.. üst kismini.. sizce nasil? Altina karar veremedim...
Dün mannheimdaydim veee gelinlik baktim.. Daha giymedim ama karar verdim.. Düz kumas olacak..
Gaaaanz fein.. Wisst ihr was ich damit meine?
Farkettim bu sene bütün gelinler prenses etek giyiyor, ben sadece kinada o tarz begendim..
Dügünde sade olcam.. :)
Nisanlimda benim gibi.. Hemen zaten dedi böyle gelinlik sakin alma diye
Ich finde auch das dieser dünne stoff sehr leicht ist.. Automatisch gelinlikde agir olmuyor ve dans ederken oynarken kolay olur..
Kuyruk kesinlikle istemiyorum.. Rahat olmam gerek
Taslarida ehh iste ne cok ne az:)
Dün cok degisik birsey yasadim.. Artik gelin oluyorum.. Sira bende...
Sehr schönes gefühl.. Allah herkese nasip etsin:)
Ich Freue mich so richtig für euch o kadar güzelki sizlerin heycanini paylasmak Pammy cok az kalmis ne mutlu ve heycanlisindir simdi Dann ist Pumis und nach ihr kaderimsin.... Ha birde askininbirtanesini unutmayalim onun dügününü bilmiyorum kusuruma bakmasin:26: sanirim ben 2013 gelini olucam allah o günleri huzur saglik ve mutlulukla nasip etsin cümlemize insallah ..... Amin
Ich Freue mich so richtig für euch o kadar güzelki sizlerin heycanini paylasmak Pammy cok az kalmis ne mutlu ve heycanlisindir simdi Dann ist Pumis und nach ihr kaderimsin.... Ha birde askininbirtanesini unutmayalim onun dügününü bilmiyorum kusuruma bakmasin:26: sanirim ben 2013 gelini olucam allah o günleri huzur saglik ve mutlulukla nasip etsin cümlemize insallah ..... Amin
merhaba ozaman 2013 gelinleri 2 tane olduk :)))
nisanlimisn cnm?
Iyi bari yalniz degilimEvet Nisanliyim ya Sen ?
allah devamini getirsin cnm
yok ben daha nisanli degilim ailemle sorun oldu bayagi bi anca yatistirdik ama kismet olursa in den Herbstferien
yok canim ne kusuru :) dügün ist bei uns auch 2013 allahin izniyle
ama nikaha insallah 7 ay kaldi :) tez gecer insallah..
bi kac hafta sonra dügün konusulacak oturulup tarih belirlenecek cok heyecanliyim:)
2013 april istiyoruz nisanlimla:) insallah..
2013 gelinleri.. Simdi size zaman cok gibi geliyor... Ich kenne dieses gefühl.. Icim zaten dolu
Wir sind 3 jahre zusammen.. 4-5 jahre kennen wir uns... Wir warten schon soo lange...
Ve hala 6 ay var birlikte yasamaya... So langsam hab ich keine kraft mehr...
Mir fällt es so schwer... Jedesmal beni evin önünde birakmasi.. Und das er dann sagt az kaldi...
Bu aralar bide abisinin dügünü oldu misafir fln derken.. Ben hastaydim.. Fazla görüsemedik..
Dün yalniz zaman gecirdik.. Es war so schön.. Ve yine beni buraya birakti..
Ben artik buraya degil onunla evimize gitmek istiyorum....offffff...
Zaman gecsin artik... Bende cok seye hevesleniyorum...
Ev bakalim.. Mobilya.. Gelinlik.. Takilar..
Es geht zwar jetzt los.. Ama yinede...
Bazen diyorum 6 ay kaldi cabuk gecer.. Bazende.. Off
Bekleyenlere allah sabir versin..
Ama yinede herseye ragmen müthis bir duygu.....
Aksam aksam buraya biraz icimi döktüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?