Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

Wow... ben gelmeyeli cogalmis bu topicteki arkadaslar

Hosgeldiniz

hosbulduk :)

evet sende haklisin, kontrol etmesi tabi daha iyi :)
naja, insallah tuhaf olmaz ne diim haha
iyi geceler :)

insallah zusage gelir cnm bu zamanda cok zor is bulmak ben bile ausbildung icin yaklasik 1 sene aradim 1 senem bosuna gitti diyebiliriz :) ama hayirlisi buymus demek. cocuk yapmak icin bekle derim, weil man muss dem Kind auch was bieten können sen ausbildung yap sonra cocugu düsünürsünüz rabbim herseyi gönlünüze göre versin.
ich mache meine Lehre als Bürokauffrau 2. senemdeyim nächstes jahr im mai bin ich fertig allah kismet ederse dügünde zaten seneye yaza olmasini istiyoruz :))

da hast du recht cnm zaman su gibi akip gidiyor daha cok eksik varmi ceyizde? ben baslamadim bile ceyiz yapmaya

ja bende öyle düsünüyorum pille icin son dakikaya birakmamak gerek :)

hayirlisi olsun cnm :)

doch bulurcun tabi es gibt sehr schöne sade elbiseler yoksa diktirirsin 2 günde dikiyorlar istedigin gibi kann man mit hier nicht vergleichen. teyzemde gelinligini türkiyeden aldi ve cok sadeydi her cesit bulabilirsin mach dir keine sorgen :)
tabi burada cooooookkk begendigin bi elbise varsa nisan icin filan al derim yoksa aklin kalir türkiyede bisey begenmezsin also bei mir ist das dann so

saol canim, sanada hayirli olsun :)
echt? sence gelinligi diktirmek istesem 2 haftada dikerler mi? ben olmaz saniodum, cünkü bide tam yazin olucak diye, cok auftraglari olur falan filan :)
ama sade gelinliklerde varsa sorun yok zaten, nette bakinca hepsi cok süslü..
aman nisan icin elbise bulurum sanirim, das ist mir ehrlich gesagt nicht so wichtig wie gelinlik weist :)

demin okudum ki hic ceyiz hazirligina baslamadim demisin, benimde hicbiseyim yok nerdeyse.
türkiyeden mi alisveris yapmayi düsünüyosun oder von hier?
yavas yavas olur hersey takma kafana :)
wie lang zeit hast du denn noch?

aranizda türkiyeden damat getirmek isteyen yada getiren varmi hic? :)

insallah canim.. evet bizde öyle düsünüyoruz erst ausbildung dann baby :)) allah insallah istedigimize göre verir yasatir herseyi :) amin..
hayirlisi olsun canim zaman hizli geciyor zaten bi bakmissin bitmis ausbildung dügün hazirlik icerisindesin :) en önemlisi meslek. sevindim senin adina :)
hersey gönlümüzce olsun :)

da hast du recht cnm zaman su gibi akip gidiyor daha cok eksik varmi ceyizde? ben baslamadim bile ceyiz yapmaya

ja bende öyle düsünüyorum pille icin son dakikaya birakmamak gerek :)

eksiklerim aman aman cok denemez ama tam da diil :)
yatak örtüsünü türkiyeden almayi düsünüyorum ve normal yüz havlularini vs. de tacdan almayi düsünüyorum
so grob fehlen mir noch die paar handgeräte in der küche ama onlari gelincede hallederiz :))

ich hab mal eben gespickt sen sanirim gelecek yaza evleniyormussun
daha vaktin var cnm ya ceyiz icin hem oda zamanla kendiliginden oluyo diyebilirim hihi

canlarim hepinize duyurum olsun sizin oturdugunuz sehirde var mi bilmiyorum ama yamamay diye bi dükkan var
süper ic camasirlari var also schon so besondere stücke
aslinda standart üstü fiyatlari var ama simdi 70% indirimdeler also ich hab ein super bh mit dem passenden string für 8 euro sonstwas gekauft

simdi bi baktim da den laden gibts nur in essen, köln und hagen

evet dikerler meine cousine hatte das auch so gemacht ondan biliyorum nein cnm baslamadim, weil mein freund aus der türkei ist und ich dahin möchte nach der hochzeit burdan oraya tasimak istemiyorum ceyiz zu viel aufwand meine schwiegermutter hat auch schon zu mir gesagt türkiyeye gel burda aliriz ceyizinin hepsini vielleicht kaufe ich mir so kleinigkeiten von hier hem türkiyede daha güzel yeizler var :)) wir wollen nächstes jahr im sommer heiraten cnm daha war 1,5 sene
dedigim gibi süße benimki türkiyeden der will nicht hier hin napicam almanyada diyor ben gitmeyi düsünüyorum, meine eltern wollen auch temelli kommen später

amin canim cümlemize hayirlisiyla bitirsek ausbildunglari iyi olucak valla omuzumdan bi yük inicek sanki :)

oh ja tac ist gut bende cok begeniyorum die sachen von denen :)) zaten tam 4 dörtlük olmaz hicbirsey man glaubt man hat alles bi bakmisin dir fehlt doch was yani hep eksiklerimiz olucak :) annem bile öyle diyor
evet gelecek yaza evleniyorum kismet olursa annem ceyizi hemen almak istemiyor modasi kacar evlendiginde begenmezsin diyor onun icin alles auf einmal will sie kaufen hem yeni hemde benim istedigim gibi olsun diye :))

@all: kizlar woher kommt ihr eigentlich (deutschland und türkei)??? **merak ettim **

Ich glaube ich habe Arbeit gefunden insallah yaniiiiiiii

Hatte gestern ein Gespräch bei der Filialleitung und morgen eins bei dem Bezirksleiter ist es etwas postivies hoffe doch ja

Wird ein immer tolleres topic

Also ich bin aus Dersim/Frankfurt

hayirli olsun cnmm insallah klappt es mit der arbeit :)

ich bin aus Kirklareli/Siegen

achso anladim canim. benimkide türkiyede. bende ilk basta tr ye gitmek istiodum ama sonradan planlar degisti, cünkü trde kalirsak kayinvalidemle oturmak zorunda kalcaz..
erkek arkadasim kendiside oturmak istemiyo annesinle rahat edemez diye ama söyliyemio iste direk, o yüzden buraya gelmeye karar verdi :)
annem ilk baslarda cok üzülüyordu gitcem diye ama simdi seviniyo tabi :)
seninde ailenin sonradan temelli gitmesi iyi olmus, üzülmezler o kadar :)

ich wohn in der nähe von münchen (100km), siz?
tr den de istanbullu babam, ama aslinda tatar :)

hayirli olsun canim, hoffentlich klappts :)

hadi hayirisi canm :) Allah gönlüne göre versin

sivas/essen

gözünaydin canim hadi bakalim insallah baslarsin cok iyi olur yaa.. para kazanmak güzeldir

Dankeschönnnnn Basladim bugün megerse vertrag icin cagirmislar simdilik burda basliycam ama bewerbunglara devam...

Burda saat ücreti 8.15 € :26: Cok az ama hic yoktan iyidir

Sizler nasilsiniz ne var ne yokkk??????

Dankeschönnnnn Basladim bugün megerse vertrag icin cagirmislar simdilik burda basliycam ama bewerbunglara devam...

Burda saat ücreti 8.15 € :26: Cok az ama hic yoktan iyidir

Sizler nasilsiniz ne var ne yokkk??????

8,15 mi?? ben 6.50 ye calisiyorum auf 400euro basis ich wär froh drüber haha
tekrar hayirli olsun :)

kizlaaar yatak odasi, koltuklar ve vitrinimin gecen hafta siparisi verildii
ayyy coook güzelleer yaaa :))
vitrinin resmini bulamadim ama koltuklarim pembee :)
yatak odasida o kadar gec gelmeyecekmis hatta ins. dügün haftasina denk geliyo hihi
cok mutluyum yaa
darisi ins. hepinizin basina :)

bi ara resimlerini bulmaya calisiimda yükliim hihi ^^

oh das ist nicht schön mit der schwiegermutter zu leben. meine schwiegermutter ist (im moment) eine ganz liebe siz mutlu olun isterseniz dünyanin öbür ucunda yasayin diyor benimki will auch nicht mit den eltern leben deswegen habe ich kein problem damit. der hat auch eine gute arbeit der hat von anfang an gesagt dass er nicht nach deutschland will, wenn er nicht muss. bende türkiyeyi cok sevdigim icin orada yasamaya karar verdik. meine ganze familie will in ein paar jahren in die türkei sorun olmaz yani benim icin :))

cnm ich komme aus kirklareli trakyaliyim yani und wohne in siegen in der von Köln 80 km uzak kölne :))

hayirlisi olsun cnm cok sevindim
darisi benim basima

pembe koltuklari merak ettim resimleri bulda yükle hemen

tatliskom güle güle kullan emi

canlarim benim coook tsk ederim hihi
hepiniz cok tatlisiniz yaa :)
ins. darisi sizlerin basina hatta daha iyileri sizin olsun ins. :))

soo fangen wir von kleinsten an: vitrinim :)
resmini dergisinden cekmek zorunda kaldim internette bulamadim..

vitrinde birkac degisiklik düsünüyoruz mesela kuluplarini degistirmek gibi hihi

devam edelim yatak odammm :))
dazu muss ich sagen inanin bayilarak aldigim ve özel türkiyeden getittiriyorum weil das traumhaft ist hihi
tadaaaaa
Eki Görüntüle 339666

veee pempe koltuklariim :)))

soooo yorumlarinizi okumak istiyorum nasiiil???? :)
her bir parcayi cok begenerek aldik
hos nisanlimi koltuklarak ikna etmem sürdü de biraz olsuun hihi ben cok begendim diye onada katlaniyo canim yaa hihi

wowww hepsi cok güzeel canim, hayirli olsun güle güle kullan insallah :)
bende tam pembe koltuklar icin nisanlini nasil ikna ettin diye sorcaktim hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…