- Konu Sahibi xKaderimsin
-
selam canim, tabiki katilabilirsin ne demek, hazirliklar ne durumda,yaslariniz kac? calisiyormusun? bende cok merakliyim haa.. :))
canim yazdigina gelince, otur nisanlinla konus bence anne kuzusu olmayi biraksin aksi taktirde olacaklari anlat.. kavga gürültü vs..
ayri eve cikinca ne malum annesinin doldurusuna gelip senle tartismiyacagina.. cok zor bu durumla yaaa.. cok sükür bende böyle bi sorun yok :26:
ayricada öyle sacmalikmi olurmus sen görmeden evmi tutacak, belki hosuna gitmicek belki karanlik düsecek, kullanissiz olacak :26:
ailen ne diyor bu duruma?
benim cehizim haric hicbir hazirligimiz yok. zaman var diye düsünüyor erkek tarafi. son 3 aya sigdirmak istiyorlar.
Bencede cok büyük sacmalik nedense onlara cok mantikli geliyor. Herkese Sacma bir onlara dogru geliyor:)
Evet calisiyorum, evlenince isimden ayrilmak zorunda kalacagim, baska biryere tasinacagm icin..ama is aramaya devam...
merhaba,aslinda duyduklain dogru,cunku para vermiyorlar dogru durust..benim esim de bir ara basvurmustu,saat ucretini duyunca sok oldu,yanlis hatirlamiyorsam 5-6 euro civariydi.dusun vollzeit calisinca 800 euro gececekti eline.o da yapmak istemedi.bir de benim nacizane tavsiyem zaten dil proplemin yok,kendine guzel ,temiz ve ileride iyi para kazanabilecegin bir meslek sec ki,ileride o sektorde calismasan bile,yani diyelim ki baska bir yerde calismak istesen bile ,yaptigin meslegin senin kurtaricin olsun..iyi sanslar:)
@ Regen
Insallah tez zamanda Cocuk sahibi olursun yegenim dogdu 7 ci ayda teyze olmak bu kadarmi güzel birsey ya allah ömrüne ömür katsin insallah:26:
insallah alirlar ya,,, Evet baktim Boncuklara Ebaydan ama yok tr gitdigimizde de sorduk kalkmislar artik o modasi gecmis diyeO kadar istiyorum ama yok
@Askininbirtanesi
Habe mich bei ernsting family Beworben ist zwar nur aushilfe ama alinim yeterki sonra yine calisirken devam ararim...
@Ankaram90 Hosgeldin :)
@ Regen
Insallah tez zamanda Cocuk sahibi olursun yegenim dogdu 7 ci ayda teyze olmak bu kadarmi güzel birsey ya allah ömrüne ömür katsin insallah:26:
insallah alirlar ya,,, Evet baktim Boncuklara Ebaydan ama yok tr gitdigimizde de sorduk kalkmislar artik o modasi gecmis diyeO kadar istiyorum ama yok
@Askininbirtanesi
Habe mich bei ernsting family Beworben ist zwar nur aushilfe ama alinim yeterki sonra yine calisirken devam ararim...
@Ankaram90 Hosgeldin :)
selam regen nasilsin basladin mi ise tatil bitti buralardada.
oh bee özlemisim evin bana ait olmasina
birde bana biseyler gndericektin hani tatilde kitaplara bakarim demistim baktin mi .hatirlat dedin diye hatirlatiyorum
olsun canim, iyi yaptin ben hic unutmadim aslinda, arkadasim tatilde sana geldigimde getircem dedi bi daha da ses cikmadi :44::44: ben de onu bekliyorum.. bakalim bu ayin sonuna sinavi acaba onun icin mi getirmedi diyorum.. biraz daha zaman gecsin isterim yine de getirmezse.. bana da lazim oluyor cünküyaa iste birine elini versin kolunu alamiyon, hic bir sey yapmasan havali bilmis kimseye yardimi dokunmuyor oluyorsun tipim zaten kendini begenmis duruyor disardan sanirsam :44::44: kimle tanissam, konustukca, beni tanidikca ayni lafi söylüyor.. ben ilk basta seni cok havali üsünüyordum diye kötü niyetli yardim etmeyecek biri olsam, sana kendi agzimla demem di mi ben teklif ettim sana.. duydum bi kurs arkadasi arkamdan demis, onun bize hic yardimi dokunmazdi onun diye, cok bozuldum.. onlarin yardim anlayisi zaten ödevlerine kadar yapip ellerine vermek aman yaa, neyse cenem düstü yine... yani hauptsache aklimdasin..
sen nasilsin peki?? havalr nasil??? dün burda firtinalar koptu ama bugün sansa iyiydi... konsolosluga gittik geldik.. yeni pasaportum icin gittim, o gecsin elime sonra stadtbüro.. öfff ya ne gerizekali bi bürokrasi
iyim bende saol.ewet burada öyle firtina yagmur karsiyo birbirine.
ayy pasaport islerinide hic sevmem bende yeniledim neyse ki bir on sene rahatim o konuda.
olsun ya önemli degil gönderemesende canini skma .
öyle gercektende burdaki insanlarla anlasmak cok zor dedigin gibi.konusurlar öyle arkandan calismaya gelince emek vermezler onlar armut pis agzima düs hesabindalar.
yok be kuzum ne kalkmasi?? ankarada suluhan carsisi var, git oraya istemedigin kadar boncuk bulursun.. en eskisinden en yenisine, incisinden hakiki tasina kadar... onu diyen atmis bence.. he aynisi degil de bi benzeri olur ama vardir mutlaka.. tanidigin biri varsa ankarada oraya sordur bence.. ya da büyüksehirlerde mutlaka bir yerlerde bulunur..
evet bebek cok ayri bir sey.. bugün arkadasla yürüyüs yaptik sonra da alisveris.. onun bebegi var.. ya bebekle cok zor ama cok da güzelinsallah saglikli bi evlat Allahim bana da verir en kisa zamanda
Yok ki kimse Ankarada:44: yani kaldi bizim boncuklar
Allah tez zamanda nasip eder insallah
canim carsilarda büyük sehirlerde vardir.. illa ankara olmasi sart degilya.. ben orayi bildigim icin dedim.. bu arada duana da amiiinnn
yok canim benim söz verdim ben sana.. tutcam sözümü.. dedigin gibi anlasmak cok zor.. herkes bi iyisini buldu mu eski arkadasini atiyo.. ya arkadas almancayla mi belli olur ya da bir doktora bir stadtbüroya gitmelik midir??? burda öyle iste.. isine yaradigi sürece.. valla tek bir tane cok yakin arkadasim var.. baska da digerlerine artik arkadas degil tanidik diyorum.. bazilarini görünce görmemezlikten bile geliyorum ne yalan söyleyimbosveeeerrrr kendimden ödün veremem artik.. ne zaman bunu yapsam yine kaybeden ben oluyorum hem de iki kez... hem kendimden ödün verip kaybediyorum, hem de kazanmaya calistigim insanlar zaten oranin adami olmuyor..
evet tatlim bu sefer ben de 10 senelik aldim sükür.. gecen seferki gicik pislik adam vermedi inatlasti bir sene verdi.. varya diyo kör seytan bekle is cikisini, cek bi köseye agzini gözünü yamult bir daha yapiyor mu öyle giciklikonun yüzünden bir sene icinde iki kere gitmis oldum... bakalim bir de süresiz oturumu alsaydim tamamdi.. ona da daha 2,5 sene var...
Biz Frankfurtda kaliyoruz bu cevrede de hep sordum ama yok ...:44:
Amin
cok gzel yapiyosun bende o hatayi yaptim.simdi hic öyle yakin canm diyecegim arkadasim yok biri vardi oda esindn bosandi baska sehre gitti gremiyorum kaldim öyle.
dogerleride ben arasam konusurlar ben davet ederim hani grselim diye öyle geliyodular ama artik yok.
anlamiyorum iki cok ski olmuslar ama benle neden böyleler anlamiyorum hani ben mi bazi seyleri yapmiyorum.
neden 2,5 sene ki.benimi birdaha gitmeme vercekler ins.
öyle demisti kadin oturum olmasa o an vercektiler.cocuk oldun mu cok degisiyo kurallar belkide ondandir.
cek kiz köseye bende gelirim yanina beni gicik edenlerin hincini o´ndan aliriz beraberce ha ha ha
Biz Frankfurtda kaliyoruz bu cevrede de hep sordum ama yok ...:44:
Amin
Günaydin kizlaaar .. Iyi hafta sonlari diliyorum hepinize :-*
ich sorge yada ich habe gesorgt mu demeliydim neyse
,warum rufst du diese perle ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?