- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi xKaderimsin
Huhuu herkese iyi haftasonlari. ben calisicam bu haftasonu yine
kolay gelsin canim sana...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydin bayanlar... soguk bi sabahtan sicak bi günaydin.... cok güzel bi haftasonu geciririz umarim
canim senin ausbildung bitti mi hemsire olarak? gerci yasin kücük daha mümkün degil bitmesi :26: napiyorsun simdi sen tam olarak?
regencim saol tatlim
canim senin ausbildung bitti mi hemsire olarak? gerci yasin kücük daha mümkün degil bitmesi :26: napiyorsun simdi sen tam olarak?
regencim saol tatlim
selaaaaaaaaaaam kizlaaaaaaaaaar
nasilsiniiiz? Neler yaptiniz bakalim?
selam caniiiiiiim iyiyim sen nasilsin? neler yaptin bakalim bugün :) aldinmi istediklerini:))
bende iyim sagol canim:))
gittik annemle.. nisanlimda vardi.. aldiim
ve birde nisanlimla ikeaya girdik ordada aldik
doch canim bitti:) 2008de basladim bu sene bitti , suan is ariyorum, ama 400 euro job yapiyorum suan.., leihfirmaya yazicam sanirim:)
canim sen almanyanin neresindensin?
burda acaip araniyor hemsireler, nereye cv attiysam ertesi gün arayip görüsmeye cagirdilar beni... tuhafima gitti o yüzden is bulamaman
hadi yaa nekadar sanslisin canim ya.. ben bayernde oturuyorum burada bu aralar pek aranmiyor sanirim..
ne güzel canim sevindim senin adina :) nisanlin sana yakin olmasi nekadar güzel
istediginiz zaman gidip gezip görüp aliyorsunuz canim:) bizde zor olacak..
canim sana birsey soracam, kac ay önce ev tutup dösiceksiniz??
ben diyorumki seneye bu ay gidip ev baksak januarda tutsak sonra hemen esalari alip dösesek?
aprilde dügün olursa cokmu gec kalmis oluruz ben bide korkuyom ya ev bulamassak sIkIsirsak diye..
o yüzden november dezember ev bakmaya basliyalim istiyorum..
ahh ahh birde ben bulabilsem sevindim senin adina, hastanemi degistiriyorsun canim??garip gercekten... ben almanya genelinde cok araniyor diye biliyorum, benim birlikte mezun oldugum tek bi kisi bile issiz kalmadi. hatta cogu 3-4 kez is degistirdi begenmedide... bende simdi ocak ayindan sonra yeni is yerime basliyorum INSALLAH...
bu arada herkese merhabalar isimi bitirdim sicacik evime geldim, oh be miss
valla öyle oluyor canim.. herseyi beraber yapiyoruz/aliyoruz:)
biz simdiden bakmaya basladik.. nisanlimin ausbildungu februar bitiyor.. bugün diyordu belki april fln iyi birsey bulursam.. tutarim..
dügünümüz oktober olacak..
simdiki zamanda ev bulmak zor biz bakiyoruz ama hic istedigimiz gibi birsey yok
onun icin biz erken basliycaz.. gerekirse ev bos dursun..
ama benim icin daha iyi.. ona göre secerim herseyimi.. zaten august annemler olmayacak.. o ay fazla birsey yapamayiz.. ee 1 ay icindede herseyi yapmak zor.. nikaha kadar hersey bitsin istiyorum ben.. yoksa cok stressig olur..
en gec 1. juli evi tutcaz biz canim:)
haklisin canim.. benimde en cok korktugum zaten ev bulmak biliyormusun
allahim insallah karsima söyle güzel istedigim gibi bir ev cikarir.. fiyati uygun olan of of..
iste evi tutunca icinde oturmasan bile miete ödemen gerekiyor ya onu düsünüyorum birde ondan 6 ay öncedende istemiyorum tutmak
para havaya gitmesin diye.. üfff bi seneye ciksakta olsa bu isler.. hep gitmem orda kalmam gerekicek oooooooof
aslinda haklisin canim.. evlenince hemende 1 sene sonra tasinmakla hic ama hiiiiiiiic ugrasmak istemiyorumaynen.. ama wenn man kauft ist es eigentlich egal...
sonrada istedigim gibi birsey olmayacak..
3 oda 60-70m² mit balkon und abstellraum.. ohh valla.. bi bulsam
hemeeeeeeeeeeeen
ama merak etme.. allahim insallah hepimizin gönlüne göre verir:)
ben 3 senedir pflegedienstde calisiyordum canim, haftalik 30 saatle... simdi esimi getirmek icin daha cok saate ve paraya ihtiyacim oldugundan mecbur
hastaneye gecmek zorunda kaldim isimi cok sevmeme ragmen
ama pflegedienstlerde vollzeitstelle mümkün degil
aslinda haklisin canim.. evlenince hemende 1 sene sonra tasinmakla hic ama hiiiiiiiic ugrasmak istemiyorum
yapmamda zaten o yüzden güzel biyer istiyorum.., nisanlimin arkadasi gitmis gemeindeye söylemis
3 odali istiyorum stadt ici warm + nebenkosten en fazla 600-700 veririm diye
adam hemen katalogdan cikartmis 5 tane ev anahtari vermis git bak diye..
birtanesine bakmis hemen tutmus.. 3 odali schlafzimmer, wohnzimmer, bitane daha zimmer
toplam mit nebenkosten warmmiete 650 euro aslinda iyi ama tek hosuma gitmiyen banyosu okadar kücüükü
camasir makinasi mutfakta türkiye usulü yapmislar dolabin icine...
tasinamiyorda cünkü düsünememis einbauküche yaptirmis
biz zaten einbauküche düsünmüyoruz cünkü du bist mieter kalici degilsin ne icin einbauküche..
ambulant pflegedienstmi canim? bende düsündüm oralara da basvuracam artik ne olursa...
evet ama esini getirince geri wechseln yapacakmisin peki pflegedienste
canim birde sana sorum su ambulant pflegedienstte calisiyorsan nach tarifmi ödüyolar oder mehr? ungefähr nekadar aliyorsun mit steuerklassse 1??
hangi pflegedienstde calistigina bagli, diakonie veya caritas tarife göre ödüyor. caritasin ki daha yüksek ama yinede...
privatelere hic yazma bence, hep az ödüyolar...
hastaneden az kazaniyosun ama yinede tarife göre olsa bile, cünkü entgeltgruppen daha düsük...
hastanede entgeltgruppe 7se, pflegedienstlerde 6... buda bi 200 euro fark ediyor...
benim maasim 1300, dedigim gibi haftalik 30 saate..
simdi hastanede 1700 kazanicam en az.
bu arada sizin kiralar ne kadar pahali, ben evimi tuttum 65 metre kare warm 450 euro