yok canim ben frankfurta yakinim.. aaaaaaaahhh ah öyle cok arkadas eksigi yasiyorum ki dokunsan aglarim
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
regen cim.evet cok zor insanin bir arkadasinin ,cevresinin olmayisi,ilk zamanlar bunalimdaydim resmen.cok sukur ki isim var,isim sayesinde cok kisi tanidim,gorustugum arkadaslarim da var.hersey zamanla oluyor.simdi bulundugum semtte disari ciksam illaki bir tanidikla karsilasiyorum,cok turk tanidiklar yok benim semtimde,yani varda ben tanimiyorum:)insallah zamanla oda olur...calismak benim en iyi ilacim ,en azindan disari cikip,biseyler yapiyorum,para kazaniyorum,yeni seyler ogreniyorum,duyuyorum,is olmasaydi bu kadar kendime guvenim olmazdi.cok sukur diyelim,zaten ne kadar kisi tanirsa tani,herkesle arkadaslik yapmak mumkun olmuyor o yuzden ben pek sorun etmiyorum.
elmi evet ben iyi kotu konusmaya gayret ediyorum,zaten calistigim icin,karsimdakine kendimi anlatmak icin konusmam lazim,yanlis konussamda sorun degil,ogreniyorum sonucta..ilk zamanlar cok kotu idi almancam ama is yerimde hep yabancilar,hic turk yok ,asil o benim icin iyi bir pratik ortami oldu.ben her isimi kendim hallediyorum .sana tavsiyem alman tlvizyonu izle,gazete oku,haberleri takip et, guzel bir almanca kitap edin,bunlar dil icin cok buyuk katkilar.ve konusmak icin gayret et,ay acaba yanlismi oldu diye hic dusunme..inanki cok zor degil..