• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

ben geldiiim :))
mükemmel iki gün gecirdim yaa masal gibiydi

ben anlatmadan yolcu41 cnm hayirli olsun :)) bayiliyorum yeni dogmus bebeklere ya onlar bi baska minik oluyo
benimde yigenim var hos simdi iki yasina girecekte o zaman dünyayi sanki kucagima vermislerdi ayy ne tatliydii ama hala öyle yaa :)

yani gelen arkadasimizada hosgeldiin sefalar getirdiin
wir helfen dir wo es geht ;) almancayi hic dert etme
iki gün gecir burda bülbül gibi almanca ögrenirsin :D

aalsoo
cumartesi tüm günümüzü beraber gecirdik hihi
sabah kahvaltiya ciktik ordan mobilya bakmaya gittik
aksama bi yerde atistirip ona kazak almaya gittik hihi
ardindan weihnachtsmarkta gidip riesenrad a bindiiiiik ayy yazik ya benim icin bindi obwohl er höhenangst hat
bak sadece senin icin biniyorum ama ilk ve son diyip duruyodu zavallim :D
aksamada dügüne gittik beraber
bugünde bize geldiler cok güzeldi yaa anlatamam
cok mutluyum cok yorgunum hemen uyumak istiyorum ama önce yaziim didim ;)

bu arada dogum günümü kutlayanlardanda cok tsk ederim :)

Son düzenleme:
:1: regen ben 10 gibi kalktim ama nete daha gec girdim

gelin gelin hepiniz gelin hepiniz hos gelin :37:

yazdigin saate bakarsak benden erken kalkmissin :17:

selam fistik gel gel.. ben de evliyim ama cöktüm valla topige gitmiyorum :1::1::1::1: sen de eslik et bana :7:

tabiiki canim, aramiza hosgeldin:)

ben geldiiim :))
mükemmel iki gün gecirdim yaa masal gibiydi

ben anlatmadan yolcu41 cnm hayirli olsun :)) bayiliyorum yeni dogmus bebeklere ya onlar bi baska minik oluyo
benimde yigenim var hos simdi iki yasina girecekte o zaman dünyayi sanki kucagima vermislerdi ayy ne tatliydii ama hala öyle yaa :)

yani gelen arkadasimizada hosgeldiin sefalar getirdiin
wir helfen dir wo es geht ;) almancayi hic dert etme
iki gün gecir burda bülbül gibi almanca ögrenirsin :D

aalsoo
cumartesi tüm günümüzü beraber gecirdik hihi
sabah kahvaltiya ciktik ordan mobilya bakmaya gittik
aksama bi yerde atistirip ona kazak almaya gittik hihi
ardindan weihnachtsmarkta gidip riesenrad a bindiiiiik ayy yazik ya benim icin bindi obwohl er höhenangst hat
bak sadece senin icin biniyorum ama ilk ve son diyip duruyodu zavallim :D
aksamada dügüne gittik beraber
bugünde bize geldiler cok güzeldi yaa anlatamam
cok mutluyum cok yorgunum hemen uyumak istiyorum ama önce yaziim didim ;)

bu arada dogum günümü kutlayanlardanda cok tsk ederim :)

Ich danke alle euch mädels,für eure in dieser angelegenheit.
für mich sehr schwere deutsch sprechen.seit drei jahre lebe ich in deutschland aber meine sprache so ist siet euch.
nach diese topik bin ich gegangen ,dann vermisse ich als verlobete.

für mich sehr schwere deutsch sprechen.seit drei jahre lebe ich in deutschland aber meine sprache so ist siet euch.

ach kein ding wir kriegen das hin :)
also erzähl von dir seit wann du verheiratet bist wie du so lebst
drei jahre sind für so manche garnicht so viel, für andere eine ewigkeit..
wo ist deine familie...

daha cook sorarimda bu kadari yeter simdilik
wie wärs wenn wir dir nur auf deutsch schreiben ;)

Uyarı ;

Site içinde

Link paylaşmak ,
Edit Butonun gereksiz yere kullanmak ,
Resim ekleyip kaldırmak yada mesaj yazıp silmek
Üyelere hakaret içeren yazılar yazmak ve tüm topikler arasında huzursuzluk çıkartmak yasak.

Bunları yapan her üye ceza alacaktır

Boş mesaj , yada yukarıdaki gibi durumlar gördüğünüzde lütfen soldaki kötü içerik butonuna basınız.

Bilginiz olsun. :34::34::34:

merhaba..hosgeldin oncelikle...valla arkadasin dedigi gibi,takil buraya ogrenirsin,ayrica 3 sene icin de kendini anlatacak kadar almanca ogrendiysen gerisi gelir,ben 6 senedir burdayim ,ana ragmen o kadar perfeckt degil mesela,illaki hatalarim oluyor konusurken ya da yazarken...hapimeze kolay gelsin ne diyim:))

slm canim,ne aldin ki?kiyafet mi?..zaten binbir heyecanla biseyler alinca,eline gecene kadar gunler gecmiyor bilirim ben de o bekleyisi:)

Selam canim. Evet kiyafet aldim hem a$kima hem bana :) Evet ich bin schon sehr gespannt.

A$kima burdan ilk defa kiyafet ismarladim. Normalerweise sadece corap yada boxer aliyordum ona.

Weil ich mir nicht sicher war olur mu olmaz mi diye.

Ama en son TRye gittigimizde birlikte alis veris yaptik. Nasil seyler aldigini biliyorum simdi :)

pammy canim sorma benim de bir sürü yegenim var Allah hepsini nazarlardan saklasin..

ist echt etwas besonderes..

bu arda dogum günün mü vardi canim? alles gute im nachhinein :)

nisanlinada güzel vakit gecirmisin masAllah..

ben benim herifi cok özeldim yaa :(

Günaydin regen hos geldiin wie gehts dir? Burdada cok az bi kar var.

Daha cok yagsin istiyoruuum :17:

geht es mir gut canim, ich werde gleich raus.. canim da hic istemiyor calismak :1::1::1: calismayinca da para gelmiyor.. honorarkraft öyle :50:

ya kar yagacaksa düzgünce yagsin da hava yumusasin yaa... az bir yagiyor soguk oluyor.. sonra da yerler buz.. cok tehlikeli :50:

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...483501-yolcunun-dunyasina-hosgeldiniz-13.html

Guckt mal bitte.

Ich überlege diesen Staubsauger zu kaufen.

Ich glaube um die 300€.

Würde mich über kommentare freuen.

tamam bakiyorum hemen...

regencim gunaydin..valla burasi gunlluk guneslik,hava cok guzel yaa,gunes olunca,hava ne kadar soguk olursa olsun iyi geliyor insana..morali duzeleiyor insanin biraz yaaa..sozde kar yagicak dediler,gerci dun yagmisti ama oda cok az,bugunde gunes surpriz yapti bize:16:

Selam canim. Evet kiyafet aldim hem a$kima hem bana :) Evet ich bin schon sehr gespannt.

A$kima burdan ilk defa kiyafet ismarladim. Normalerweise sadece corap yada boxer aliyordum ona.

Weil ich mir nicht sicher war olur mu olmaz mi diye.

Ama en son TRye gittigimizde birlikte alis veris yaptik. Nasil seyler aldigini biliyorum simdi :)

pammy canim sorma benim de bir sürü yegenim var Allah hepsini nazarlardan saklasin..

ist echt etwas besonderes..

bu arda dogum günün mü vardi canim? alles gute im nachhinein :)

nisanlinada güzel vakit gecirmisin masAllah..

ben benim herifi cok özeldim yaa :(

ayy canim yaa kiyamam,ozlem cok zor gercektende,gunler gecmek bilmez adeta...kiyafetlerinize de iyi gunlerde giyin canim..ne tarz giyindigini biliyorsan neden hoslandigini bilyiorsan ee bi de bedenini biliyorsan her zaman alabilirsin canim..insan zamanla ustalasiyor:)kismetse dugun ne zaman kacirmisim ben orayi galiba:26:

ayy canim yaa kiyamam,ozlem cok zor gercektende,gunler gecmek bilmez adeta...kiyafetlerinize de iyi gunlerde giyin canim..ne tarz giyindigini biliyorsan neden hoslandigini bilyiorsan ee bi de bedenini biliyorsan her zaman alabilirsin canim..insan zamanla ustalasiyor:)kismetse dugun ne zaman kacirmisim ben orayi galiba:26:

Canim hasretlik zor ama kocama kavusacagim yakinda. Sonra da annecigimi babacigimi özlemekle ugrasacagim :(
Benim dügünüm yazin olacak canim. TRye yerlesicem ben :()
Ay ama biri bana artik dur demesi lazim.
Issizlik parasi aliyorum sadece ich bin arbeitslos.
H&M den yine mail gelims ucuzluk var diye :))

regencim gunaydin..valla burasi gunlluk guneslik,hava cok guzel yaa,gunes olunca,hava ne kadar soguk olursa olsun iyi geliyor insana..morali duzeleiyor insanin biraz yaaa..sozde kar yagicak dediler,gerci dun yagmisti ama oda cok az,bugunde gunes surpriz yapti bize:16:

yaa bu almanyanin havasi ne kötü yaa.. ben üsüyorum cikcam simdi hic canim istemiyor.. sirf soguktan he.. yoksa severim gezmeyi.. yanima arkadas olsa soguk da dinlemem :52::52::52::52::52: gelsene gezek :34::34::34:

Canim nerde calisiyorsun sen? Olsun ya en azindan bir isin var demek ki. Ich bin seit ewigkeiten arbeitslos :(

kinderbetreuung tatlim bei einem Kurs.. olsun be kuzum sen gitcen nasilsa... ne caliscan.. ama ek bir sey bulursan arbeitsamtdan habersiz, fena olmaz hani :34::34::34: für dein ceyiz wäre es ganz gut

Back