Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

:) degilmi cok ciciler...evet oralardada boyle cicili bicili guzel seyler oluyor..gecen gun arkadasla bir girdik tam 4 saat gez gez,bak bak cikamadik yawww:)yarin bir daha gitmeyi planliyom bu kez esimle..kesin fenalik gecirir:))

hahahaaa erkekler hele de ayni nerde 4 saat... gercekten cok zor

evet haklsiin canim:)) haber veririsin ozaman bana :) hihi , bu arada hafta sonunun tadini cikar:)
(ailenin yaninda yasadigin sürece tadini cikar canim.. insan sonra varsa cok ariyor cok özlüyor.., war 6 monate in einer anderen stadt, ölüp ölüp dirildim)

nisanlimi cok özlüyorum üzülüyorum bu zaman nasil gececek diye ama allah büyük.. günler su gibi akip geciyor bak januara az kaldi..
suan ailemleyim onlarla tadini cikariyorum:) ALLAHIM HEPIMIZI SEVDIGINE KAVUSTURSUN INSALLAH..
benimde nisanlim pazar günü geliyor dogum günüm 22.12 , 4 gün burda kalacak süper gececek o günler:):)

dogum gününü simdiden kutlarim nica saglikli yillara insallah:) pazar gününden sonra 4 gün girmem =)

-----------------
royem hosgeldin:) baya olmus evlendigin, nasil gidiyor evlilik?
-----------------

regen gecmis olsun tatlim.. bugün benimde üzerimde bir yorgunluk var.. ama neden diye sorarsan
evi dip köse temizledim, yemekler yaptim döktürdüm:)) aldigim odamda birikmis ceyizlerimi koliledim,
elbise dolabimi indirdim eskileri ayirdim yeniden dizdim hepsini simdide cay keyfi yapiyordum dizi ile:))
ama cok yoruldum yaa.. yardinda sacimi boyicam, biraz sonra cikicam zaten baya yorulmussum hihi

----------------
Yolcu41 havlularina tam anlamiyla bayildimmmm

Son düzenleme:
Hello mädls,

kusura bakmayin gec yaziyorum size :)

askininbirtanesi danke schön canim benim freut mich wirklich, dass sie dir gefallen haben. :)

Bin heute erneut tante geworden

Deswegen hab ich jetzt angefangen über schwangerschaft geburt usw zu recherchieren.

Dogumu burada gelip yapmayi düsünüyorum.

Ich weiß nicht ob ich dann Anspruch auch Kindergeld etc. habe.

Onu arastirmaya calisiyorum.

Siz napiyonuz kizlar?

kizlaaaaaaaaarrrr bu aksam gezmelerdesiniz degil mi?????

Yolcu41 canim benim var feysim... biraz gec farkettim ama kusura bakmazsin artik

Merhaba arkadaslar ,
bende size katilabilir miyim? Gelin adayi degilim evliyim ve almancami ilerletmek isstiyorum sizinle burda almanca konusup
ilerletmek istiyorum eger sizde kabul ederseniz .

huhu günaydinlar bugün pek gec kalktim ya peinlich

yazdigin saate bakarsak benden erken kalkmissin

Merhaba arkadaslar ,
bende size katilabilir miyim? Gelin adayi degilim evliyim ve almancami ilerletmek isstiyorum sizinle burda almanca konusup
ilerletmek istiyorum eger sizde kabul ederseniz .

selam fistik gel gel.. ben de evliyim ama cöktüm valla topige gitmiyorum sen de eslik et bana

regen ben 10 gibi kalktim ama nete daha gec girdim

gelin gelin hepiniz gelin hepiniz hos gelin

ooo kuzum ben 9da bi kalktim gezindim söyle, salonun camini actim.. sonra yapcak is bulamadim geri yattim 12.15de kalktim sonra.. esim de gec kalktigi icin birlikte pazar keyfi yaptik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…